plusbog logo
Plusbog logo

Politikens Forlag

 
Politikens Forlag har det brede publikum som målgruppe for udgivelser af skønlitteratur, fagbøger, rejsebøger, erindringer og biografier samt journalistiske bøger. Udgivelsesprogrammet tæller ca. 100 årlige nyheder og er udpræget kommercielt med en stærk satsning på kvalitet og bestsellere.
 
Forfattere som Erik Valeur, Jesper Stein, A.J. Kazinski, Anne-Catrine Riebnitzsky, Katrine-Marie Guldager, Anna Grue, Christian Mørk, Renee Toft Simonsen og Sigurd Barrett er nogle af forlagets store navne på fiktionssiden lige nu, ligesom Puk Damsgård, Linse Kessler, Ritt Bjerregaard, Manu Sareen, Flemming Østergaard, Karen Thisted og Annemette Voss er deres store navne på journalistiske bøger, kogebøger og portrætbøger. 
 
Politikens Forlag blev grundlagt i 1946 og er et af Danmarks førende forlag med en årelang tradition for udvikling af bøger af høj kvalitet, både i print og digitalt, i samarbejde med fagligt anerkendte forfattere. Forlaget var igennem mange år kendt og anerkendt for sine håndbøger og ordbøger, der stadig står i ethvert dansk hjem. I dag har forlaget med stor succes fokus på at trendspotte og udvikle stærke forfatterskaber og brands, der rammer ned i tiden og har et stort publikum.
 
Inden for de seneste år har forlaget skabt en markant skønlitterær profil, hvor både danske og udenlandske forfattere sætter deres præg på udgivelsesprogrammet. Med bl.a. prisvinderen Det syvende barn af Erik Valeur og vinder af De Gyldne Laurbær 2013 Anne-Cathrine Riebnitzsky med Forbandede yngel. Forlaget har derudover et stærkt, anmelderrost og prisbelønnet krimiprogram med bestsellerforfatterne Jussi Adler-Olsen, Elsebeth Egholm, Anna Grue, Øbro & Tornbjerg, A.J. Kazinski, Jesper Stein og Julie Hastrup. På børnebogsområdet udgives en række serier og brands – bl.a Renee Toft Simonsen med Tiberius Tudefjæs og Karla-serien, Lille Allan af Peter Frödin og Line Knutzon samt Sigurd Barretts mange bøger om alt fra ABC til godnathistorier.
 
Forlaget har et bredt faglitterært program med kvalitetsbøger – først og fremmest inden for sundhed og livsstil, kogebøger, aktuelle bøger, humor og rejsebøger. Forlaget har de seneste år haft stor succes med sundhedsbøger, udgivet af en række stærke forfattere som fx Christian Bitz, Jane Faerber, Arne Astrup, Michael Mosley og Thomas Rode Andersen, og på kogebøger bl.a. Anne Hjernøe, Mette Blomsterberg og Thomas Herman. Kalendere og satirestriber med Morten Ingemann, Maren Uthaug og Wulffmorgenthaler er en fast del af forlagets årbøger. 
 
Rejsebogsserien Turen går til er fortsat danskernes foretrukne rejseguide og rummer et sortiment på over 80 forskellige destinationer. Forlaget har inden for de senere år opnået stor synlighed med en offensiv strategi på udlandssalg og egen Foreign Rights-afdeling og gør sig især gældende med et voksende salg af skønlitterære rettigheder på det internationale marked.
 
 
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage