Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Fra landsby til pavestol

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 269 kr
Spar 43 kr
226 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

269 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Der findes to forskellige fortællinger om familien Borgia. Der er den sandfærdige historie om, hvad der rent faktisk foregik i deres samtid og med deres medvirken. Og der er den mere eventyrlige fortælling, den såkaldte borgiamyte, som forekommer i voldsomme film og historier uden bund i virkeligheden. Denne bog er udtryk for den faktiske historie, som i sig selv er meget voldsom. Der er kildebelæg for alle beretninger, selv de mest vanvittige, som griber læseren med undren og hovedrysten, måske ligefrem med afsky. Bogen er skrevet i romanform med den frihed emnet tillader, og der er tale om en særdeles spændende fortælling om en families fantastiske vej i 1400-tallet fra livet i en spansk landsby til kirkens højeste embede, nemlig pavestolen i Rom.     

Uddrag af bogen:   
Ved midnatstide denne nat blev en dør i porten forsigtigt lukket op, og en ridder gik roligt ud på pladsen og spejdede omhyggeligt rundt i gaderne. Efter at have konstateret, at alt var roligt, gik han ud på hovedgaden for at gøre de samme observationer, og da alt syntes at være til hans tilfredshed, gav han et tegn til sine ordensbrødre ved den stængede port. Herefter blev portene lukket op, og et større antal tempelriddere i fuld uniform og bevæbning red ud af borgen. De lyse kapper med de store røde kors var synlige i mørket, men alle vidste, at det var bedst at holde sig langt væk fra disse riddere, der kunne være meget brutale, hvis nogen kom på tværs af dem.   

Om forfatteren 
Torben Hangaard er uddannet historiker fra Odense Universitet og har livet igennem beskæftiget sig med romersk historie, hvor især renæssancen og familien Borgia har hans særlige interesse. Efter teologisk eksamen har han i 35 år været beskæftiget som sognepræst, men har sideløbende til stadighed arbejdet med romersk historie, som bl.a. har medført lange studieophold i Rom. 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771909227
Forlag:
Forlaget mellemgaard
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771909222
Indbinding:
Hæftet
Sider:
472
Udg. Dato:
18 jun 2018
Oplagsdato:
18 jun 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 151mm H: 221mm D: 33mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Fra landsby til pavestol
Torben Hangaard
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage