Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Fra og med dig Mhairi McFarlane 9788771911237
Fra og med dig

Fra og med dig

19% PLUSRABAT

Fra og med dig

Den om Anna - selvstændig romanSøges: Dejlig mand til at gennemleve øjeblikke fra kærlighedsromaner – og føre intelligente samtaler med.Haves: Ekspert i historie med et gigantisk hår og et til tider b... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 19 kr
80 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 3 - 5 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
99 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 5 - 7 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 3 - 5 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771911237
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771911235
Indbinding:
Paperback
Sider:
384
Udg. Dato:
1 maj 2017
Oplagsdato:
1 maj 2017
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 133mm H: 210mm D: 25mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Fra og med dig

Den om Anna - selvstændig roman 
Søges: Dejlig mand til at gennemleve øjeblikke fra kærlighedsromaner – og føre intelligente samtaler med.
Haves: Ekspert i historie med et gigantisk hår og et til tider beskidt sprog.
Selvom Anna Alessis dates ofte viser sig at være weirdos, så kunne hun ikke være lykkeligere. Hun er 30+, har et job, som hun elsker, og livet er bedre, end hun havde turde håbe. Men sådan har det ikke altid været, og hun vil helst glemme alt om årene som syndebuk i skolen.

Så da James Fraser, ham der stod for størstedelen af ydmygelserne i skolen, dukker op i hendes liv, vendes alting på hovedet. Men James er anderledes nu – han er høflig, moden og sjov. Så folk kan vel ændre sig? Men hvorfor føler Anna sig som en idiot, fordi hun stoler på ham?

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Fra og med dig" af Mhairi McFarlane
3 anmeldelser
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 04. september 2017
Anna har bestemt ikke haft et nemt liv. I skolen blev hun mobbet meget af skolekammeraterne, så hun har ikke mod på som voksen at gå til Jubilæumsfest på den gamle skole, især ikke fordi en af de værste mobbere ,James, måske også dukker op til festen. Anna bliver mere bekymret, da det viser sig, at hun skal arbejde sammen med James. Hvordan mon det samarbejde vil komme til at gå? " Fra og med dig" er den anden bog jeg læser af Mhairi McFarlane og jeg kom atter til at synes godt om bogen. Anna var meget nem at komme til at holde af og få sympati med, da jeg også har oplevet mobningens grusomheder, mens jeg havde sværere ved at synes om James, først mod slutningen følte jeg jeg lærte James bedre at kende og kom mere ind på livet af ham og derfor giver jeg bogen 4 stjerner.
Maria1979 / 146 anmeldelse(r)
den 11. september 2016
Allerede på de aller første sider var jeg ved at dø af grin! Mhairi Mcfarlane formår i denne bog, at veksle mellem humor på højt plan og død alvorlige temaer, så man som læser kommer på lidt af en rutchebanetur. Jeg har været super godt underholdt, og synes at karaktererne er næsten magiske. De er så charmerende og velbeskrevede, at jeg næsten kommer til at savne dem i min hverdag nu hvor bogen er læst færdig. Eneste minus er, at passagerne kan blive en anelse lange. Bogen kunne nemt have været 100 sider kortere. Dog oplever jeg, nu hvor det er 2. bog af Mhairi Mcfarlane jeg læser, at hun er en mester udi klimaks og afslutninger. Slutningen er filmisk perfekt og jeg levede mig helt ind i det lille fiktive univers.
Bogfinken / 248 anmeldelse(r)
den 15. august 2016
Allerede da jeg hørte omtalen af den her bog, vidste jeg bare, at jeg ville komme til at elske den. Jeg kan se så utrolig meget af mig selv i den, at det er helt skræmmende, og til tider hylende morsomt. Der er heller ikke sparet på udseendet – den byder på pang og guld. Det kan nærmest ikke være mere larmende og skønt. “Fra og med dig” er virkelig fantastisk. Den er skrevet ufatteligt let og humoristisk, selv om den egentlig tager hul på fortællingen om mobning og dets betydning. Det er jo i og for sig et skrækkeligt emne, men Mhairi McFarlane formår at servere det for os med humor, spænding og indsigt. Det er en letlæst bog. Det er en bog der fremkalder smil for sine mange spøjse og sjove passager. Det er en bog, der fremkalder tanker, hvis man som jeg kan associere til emnet. Det er en bog, der overrasker og underholder. Mhairi McFarlane har virkelig gjort det godt.