Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Frist mig i den blå time Lisa Kleypas 9788763846745
Frist mig i den blå time

Frist mig i den blå time

33% PLUSRABAT

Frist mig i den blå time

FRIST MIG I DEN BLÅ TIME af Lisa Kleypas er en kærlighedsroman fyldt med kærlighed og passion i 1800-tallets London. Med FRIST MIG I DEN BLÅ TIME fortsætter Lisa Kleypas sin populære romantikse... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 55 kr
114 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
169 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763846745
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763846745
Indbinding:
Hæftet
Sider:
360
Udg. Dato:
23 feb 2017
Oplagsdato:
27 aug 2021
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 144mm H: 222mm D: 26mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Frist mig i den blå time

FRIST MIG I DEN BLÅ TIME af Lisa Kleypas er en kærlighedsroman fyldt med kærlighed og passion i 1800-tallets London. 
 
Med FRIST MIG I DEN BLÅ TIME fortsætter Lisa Kleypas sin populære romantikserie, der handler om kvinderne i Hathaway-familien. Den uventede arv har vundet kvinderne en plads i Londons aristokratiske kredse, hvor der pludselig venter dem helt nye måder at omgås hinanden på, men der venter også Hathaway-kvinderne nye fristelser. 

FRIST MIG I DEN BLÅ TIME er det tredje bind i serien, men den kan sagtens læses uafhængigt af de andre. Bogens hovedperson er Poppy Hathaway – en af de yngste Hathaway-søstre. Poppy har altid drømt om at leve et ukompliceret og helt almindeligt liv. Men da hun bliver svigtet af Michael Bayning, hendes helt store kærlighed, er det måske ikke længere muligt for Poppy at fastholde drømmen. For at undgå en større skandale ser hun kun en udvej – at gifte sig med Harry Rutledge, den smukke og mystiske hotelejer. Men Harry viser sig at være en mand med mange hemmeligheder, og efterhånden bliver Poppy konfronteret med et spørgsmål, der foruroliger hende: Hvad bør en heltinde gøre, hvis det viser sig, at hun har giftet sig med en skurk?

Kom med i de aristokratiske kredse i 1800-tallets London og få en god dosis kærlighed og passion i Lisa Kleypas’ FRIST MIG I DEN BLÅ TIME.

Du kan købe FRIST MIG I DEN BLÅ TIME af Lisa Kleypas til en god pris lige her hos Plusbog.dk, og så er du garanteret en god, romantisk læseoplevelse.    
 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Frist mig i den blå time" af Lisa Kleypas
1 anmeldelser
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 16. juli 2017
I " Frist mig i den blå time" møder læseren Poppy, som er den næstyngste af Hathaway- familiens børn. Poppy kan ikke lide selskabslivet i London, hun drømmer i stedet om et frederligere og ukompliceret liv ude på landet. Adelssønnen Michael Bayning og Poppy er inderligt forelskede i hinanden, men viscount Andover modsætter sig forholdet mellem de to og meget mod sin vilje dropper Michael Bayning Poppy. Harry Rutledge, som er en velhavende hotelejer, har imidlertid fået et godt øje til Poppy og tilbyder hende ægteskab. Men hvem er Harry Rutledge egentlig? Jeg elsker virkelig Lisa Kleypas's bøger, som jeg synes er meget velskrevne og spændende bøger om familie, kærlighed og sammenhold. Jeg er kommet til at holde meget af alle Hathaway børnene, som har hver deres sprudlende, varme og sympatiske personlighed, Poppy var ingen undtagelse og jeg kom også hurtigt til at føle med og holde af hende, mens Harry Rutledge også blev sympatisk som historien skred fremad. Jeg anbefaler alle Lisa Kleypas's bøger til nye læsere, som elsker gode Kærlighedshistorier.