FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Fyrmesteren

af Camilla Läckberg

Indbundet, 2011

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

179,95 kr
Spar 120,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

23% RABAT

229,95 kr
Spar 70,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Metallic...
Producentens pris 80 kr.
Pris 79,95 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.

12 boganmeldelser af Fyrmesteren
Det er bestemt ikke den bedste bog i serien. Den er lidt tung at komme igennem og lang tid om at blive rigtig spændende, hvilket ikke har været kendetegnende for hendes andre bøger.
En klassisk Läckberg med skeletter i skabene og masser af uhygge og spøgelser. Handlingen løber i samme tempo som altid, tragedier er der nok af, både i nutid og fortid. Samtidig får vi endnu et indblik i Ericas borgerlige hverdag og svenske idyl. da hun selvfølgelig ikke kan lade være med at blande. Det er ikke den bedste Läckberg jeg har læst, men den holder nogenlunde vand som ganske underholdende.
Denne 7. bog i serien fangede mig ikke helt så meget som de tidligere. Måske kan jeg bare slet ikke komme mig efter 5'eren, som virkelig var i særklasse, men jeg blev altså aldrig rigtig fanget af denne. Jeg er stadig fan af de skiftende synsvinkler og springene i tid, men der manglede ligesom noget denne gang.
Denne gang synes jeg historien var lidt for rodet , med for mange uafsluttede ender, personerne blev desværre ikke så nærværende som jeg kunne ønske
En af de bedste af Läckberg. Historien fortælles i 2 dele. Hvad der umiddelbart sker, her og nu, men også, hvad der skete år tilbage. Kun ved at snuse i fortiden, kan de forstå nutiden ! Medrivende og helt igennem godt skrevet.
Denne bog af Läckberg synes jeg ikke er lige så god som nogle af de andre hun har skrevet. Dermed ikke sagt at den er dårlig.
Min første møde med den svenske kriminalforfatter Camilla Läckberg, hvis krimi foregår i den svenske skærgaard. Forfatteren skriver levende om de tragedier der udspinder sig efter nogle mystiske mord i lokasamfundet. Hvem er de skyldige? Man blir' holdt i spændig indtil sidste side
Denne krimi er som de andre Läckbergs bøger, spændende men efter min mening ikke helt så god som de andre. Den bliver aldrig helt lige så spændende.
Fyrmesteren er syvende bind i serien om den nysgerrige forfatter Erica og hendes politimand Patrik. Fyrmesteren er en vaskeægte pageturner hvor mystikken og mysterier går hånd i hånd. Erica nysgerrighed driver hende som altid ud i farefulde situationer og spændingen drypper ud mellem siderne.
En spændende krimi krydret med spøgelser og skeletter, der rasler ud af skabet. Jeg følte mig godt underholdt, selv om spøgelsesdelen ikke lige var min kop te.
Fantastisk krimi igen fra Camilla Läckberg. Denne gang med et strejf af spøgelseshistorier - fantastisk"
En ok bog, men lidt mindre fængende end de forrige.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display