Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Spar op til 81% på strikke/sy/hæklesæt - medlemspris kun 29 kr. 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Gaven i maven

af Gina Asbjerg

Paperback, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

119 kr

Spar 130,95 kr (52%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
119 kr 167 kr
119 kr 169 kr

Beskrivelse
Denne bog kan forandre dig fra at være offer for dine følelser til at leve fra hjertet og blive Mester i dit eget liv – hverken mere eller mindre!
Bogen har et budskab, du ikke kan komme uden om af den simple grund, at du vil føle, det er rigtigt, og fordi budskabet er let at integrere i din hverdag. I denne unikke og nyskabende selvhjælpsbog lærer en af landets mest anerkendte behandlere dig at bruge hendes teknik til at finde gaverne i din mave.
Hun giver dig et redskab, der sikrer dig absolut ro i krop og sind med det samme – og vel at mærke et redskab, som er så enkelt, at alle kan anvende det. Uanset alder.
Gina Asbjerg inviterer dig på en personlig og unik udviklingsrejse, og du får opskriften på, hvad du skal gøre ved fremtidige negative følelsesmæssige hændelser i dit liv.
Bogen er fyldt med cases med ukendte og kendte danskere, som skuespilleren Anne Louise Hassing, der fortæller, hvorfor de kommer hos Gina Asbjerg igen og igen og hvad de får ud af at følge hendes teknikker. 
Dette er meget mere end bare endnu en selvhjælps- og selvudviklingsbog! Efter at læst denne bog vil du opleve en forandring fra at være offer for dine følelser og til at kunne mestre dem. Og når du mestrer dine følelser, venter der dig en bonusgave. En gave, der overgår de andre. Når der er fred og ro i maven, vil du være i stand til at følge dit hjerte ...’
Gina Asbjerg er uddannet sygeplejerske og har udviklet sin helt egen, magiske behandlingspakke bestående af kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi, som hun praktiserer på Sygeplejerskernes helseklinik, som hun har haft i 24 år. Her behandles kræftpatienter, og for candida, barnløshed, stress, nedsat immumforsvar, muskelsmerter og meget andet.

Bog detaljer
Dansk
9788799560776
Griffle
8799560771
Paperback
191
30. oktober 2014
30. oktober 2014
1
1
B: 171 H: 211 D: 18 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Elsk den du er
Kisser Paludan
Forlagets pris 250 kr.
Pris 158,97 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Tarme med charme
Giulia Enders
Forlagets pris 250 kr.
Pris 158,97 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,50 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Rigtig mad
Thomas Rode Anders...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 39,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
Pris 69,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 25 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.

9 boganmeldelser af Gaven i maven
"Gaven i Maven", sikken en titel, så er undertitlen - Bliv Mester i dit eget liv, straks mere spændende. Bogen er nyeste skud på stammen i selvhjælpsbøger, og jeg var spændt på hvad den kunne bibringe af ny viden. Jeg har læst en del selvhjælpsbøger, og synes efterhånden ikke at der er meget "nyt at hente". Derfor gik jeg til denne bog med en vis skepsis, men blev hurtigt grebet af metoden til at kunne transformere de følelser der normalt har givet mig "ondt i maven". Det kan være alt, fra et sammenstød med en besværlig kollega, til et ubehageligt møde der skal overstås, eller bekymringer for dine nærmeste. Da vi alle lærer forskelligt, er det et stort plus, at der bliver anvist forskellige måder at gøre øvelserne på, så det er bare at gå i gang og vælge den metode der ligger bedst til dig. Siden jeg har læst bogen, har jeg praktiseret metoden flere gange, og synes bestemt at jeg kan mærke en virkning. Bogen er let at læse, metoden nem at huske, så prøv og se om metoden også har en virkning på dig. Den eneste anke jeg har, er at der er mange gentagelser. Om det er fordi bogen skal have en vis tyngde for at sælge, ved jeg ikke, men efter min mening kunne der sagtens været redigeret mange sider væk. Men som min mand påpegede: "Gentagelser fremmer forståelsen...!
Hvis du kan genkende sig selv i følgende stikord, og finder emnerne interessante, vil du ganske sikkert kunne få noget ud af denne bog; stress, dit indre barn, ondt i maven, at være i nuet, tankemylder, ensomhed, offer-rollen, bekymringer, kontrol, ikke at være god nok. Er du villig til at arbejde hen mod at blive den bedste udgave af dig selv, er du til aha-oplevelser og er du åben for at se tingene fra en anden vinkel? Ja tak! Med humor og kærlig tone, føres vi ind i temaet for bogen; dét at blive bevidst om og pakke de "gaver" ud, som vi alle går med i maven - mange af os kender ikke til dem, eller måske ved vi bare ikke hvordan vi skal bruge dem. Det handler også om et ønske om at tage sig af sit indre barn, som "bor" nede i maven! Maven er kroppens største nervekompleks, hvor vi allerede i vores 3.-7. leveår, har dannet celledatabasen - det vil altså sige at vores såkaldte "mavefornemmelse" er baseret på et lille barn. Det kan måske kaste noget lys over vores tilbagevendende uhensigtsmæssige handle- og tankemønstre. Nede i maven gemmer vi alt det vi ikke kan tage en beslutning om, alt det vi synes er farligt, alt det vi er kede over, alt det vi ikke vil se på eller konfronteres med - det ubevidste. Denne bog har, for mig, været med til at åbne øjnene og fjerne dét at have "ondt i maven" over beslutninger eller stemninger. Det handler kort sagt om at placerer sine følelser på det rette sted - i hjertet, hvor vi kan håndtere ALT!
Hvis du trænger til en ny vinkel, på at lytte til dig selv, og mærke efter hvad der er rigtig for dig, så er Gaven i maven et rigtig godt bud. Gina guider dig, kærligt igennem, hvor stor betydning, det har at lære at lytte til sig selv, og ikke mindst få ryddet op i gamle følelser og oplevelser der fylder og blokerer for din udvikling. Når først du er igang er det slet ikke så svært at lære teknikkerne i bogen, og ved du hvad...? Det virker! Tak til Gina for en dejlig rejse, til en bedre selvforståelse.
I "Gaven i maven" fortæller den alternative behandler Gina Asbjerg om sin behandlingmetode, som er en blanding bestående af kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi. Ud fra ideen om, at alle kan gå fra at være offer til at være mester i sit eget liv, bliver vi præsenteret for henholdsvis mavens og hjertets psykiske egenskaber. Ligeledes præsenteres behandlingsformen, og der er en fin beskrivelse af værktøjer, som man selv kan bruge. I forskellige cases beskriver både anonyme og kendte danskere, hvordan behandlingen hos Gina har hjulpet dem til at finde mere ro og balance i livet. Fra at være offer for sine følelser til at kunne finde harmoni i livet. Der er en fin gennemgang af følelsesliv, hvordan barndommens traumer påvirker os gennem hele livet, hvad mænd og kvinder hver især bærer på, desuden er det at tilgive beskrevet som egennyttigt, et fint og vigtigt tema. Alligevel sidder jeg tilbage med følelsen af at være blevet snydt lidt; der mangler et eller andet? For hvis det bare var så let, så.....
Gina Asbjerg har skrevet en selvhjælpsbog ud fra sine egne erfaringer som alternativ behandler inden for kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi på Sygeplejerskernes helseklinik, som hun har haft i 27 år. Bogen tager udgangspunkt i, at man danner sin primære personlighed imellem sit 3. og 7. leveår. Denne personlighed opfattes og lagres i maven mellem det 3. og 7. leveår. Når man udsættes for diverse negative hændelser og oplevelser gennem sit liv og lagrer disse i maven, vil de med tiden tynge kroppen og svække immunforsvaret. Derfor bør man gøre sig bevidst om de forskellige ting, man bærer rundt på i maven og løfte dem op som en erfaring i sit hjerte. Bogen præsenterer 5 forskellige metoder til at blive bevidst om de negative hændelser og følelser, man gemmer på i sin mave og giver via cases eksempler på, hvordan man kan løfte dem op i sit hjerte. Når man mestrer denne teknik, vil man ”heale” barnet i sig selv og blive mester i sit liv. Jeg synes ikke, bogen giver nogen nytænkende eller revolutionerende indsigt, der ikke har været beskrevet før i andre selvhjælpsbøger. I bund og grund handler alle teknikker blot om at blive bevidst om, hvad der tynger en af negative oplevelser og hændelser, og så forholde sig og frigøre sig fra disse. Om man gør dette via en skodliste, hvor man skriver alle negative hændelser ned på et stykke papir, eller via samtaleterapi med en god ven eller terapeut, kan komme ud på et. Essensen er blot, at man bliver bevidst om det og forholder sig til det. Sidste halvdel af bogen er en alenlang opremsning af forskellige eksempler på negative hændelser, vi kan blive udsat for i vores liv, og cases fra hendes familiemedlemmer og klienter, der viser, hvor godt hendes teknik har virket, og jeg kedede mig bravt igennem den sidste del af bogen. Bogen indeholder rigtig mange gentagelser, og de forskellige eksempler er skrevet i samme ”ugeblads-horoskop-sprog”, hvor langt de fleste læsere hurtigt kan genkende noget fra sig selv i de meget brede formuleringer. Den fangede mig desværre overhovedet ikke, og derfor kan jeg kun give 1 stjerne ud af 5 mulige.
Det er en rigtig god selvhjælpsbog. Indtil videre har jeg læst den hele igennem, men på min næste fridag har jeg tænkt mig at gøre nogle af øvelserne, som er beskrevet i bogen. Udover det kunne det faktisk være lækkert også at bestille en time hos forfatteren Gina Asbjerg. Hun er uddannet og har mange klienter. Og med de rosende ord hun får, så har jeg virkelig også lysten til at få lidt ekstra hjælp ved hende. Bogen ”Gaven i maven” er at vi skal passe på med at lægge alle vores problemer ned i maven, det betyder en masse for ens krop hvis alle problemer ikke bliver bearbejdet, men i stedet ender nede i maven. Bogen her hjælper med at se ens fortid i øjnene, få det vigtigste op i hjertet i stedet og derved få det bedre med sin mave og krop. Jeg glæder mig til, at jeg vil holde en forkælelsesdag på min næste fridag, og så gå rigtigt i dybden med øvelserne fra bogen. Være i nuet og være nærværende. Det fortjener jeg.
"Gaven i maven” er en selvhjælpsbog, der spænder over mange eksistentielle følelser og aspekter som stress, ensomhed og depression. Gina Asbjerg giver sit bud på en teknik, der handler om at “heale barnet i sig selv” ved at flytte følelser fra maven til hjertet. Læseroplevelsen og opfattelsen af denne selvhjælpsteknik, vil formentlig blive opfattet forskellig fra læser til læser; afhængig af baggrund og forventninger. Jeg vil vove den påstand, at langt de fleste vil kunne nikke genkendende til nogle elementer i bogen, mens andre vil virke fremmede for den enkelte, og netop dette synes at være i orden for en selvhjælpsbog af denne kaliber. Som læser kan man således håndplukke det, der passer ind i ens egen personlighed og egne behov, tage det hele i brug eller helt lade være. Min personlige erfaring med bogen var, at det var svært at holde fokus under læsningen, og jeg følte ofte, at jeg blev kørt lidt ud på et sidespor, hvor jeg slet ikke kunne genkende mig selv i beskrivelserne. Jeg kan dog bestemt ikke afvise, at en anden læser vil have en helt anden oplevelse med bogen. Min anbefaling vil være at læse bogen med en skærpet kritisk sans - og lade sig rive med såfremt denne tillader det.
Vi hører om mænd, kvinder og børn der kommer og får behandling af Gina Asbjerg. Gina kan forskellige teknikker der kan opklare om man har nogen ting i sit liv som man har brug for at få ryddet op i. Det er en selv-hjælps-bog for man får faktisk teknikken beskrevet på flere måder så man selv kan udvikle sig uden at man behøver skal have en tid hos Gina. Bogen omhandler de problemstillinger vi kan støde på i hele vores liv fra barn til voksen og hvordan de kan ophobe sig i maven hvor de slet ikke hører til, men blot skaber utryghed, angst, depression mm. Vi skal lære at løfte de problemstillinger op i hjertet så de kan blive til erfaringer og kan guide os selv videre i vores liv på fornuftig vis. Bogen har en lettere spirituel indgangsvinkel, men den er slet ikke møntet på at man skal være til alternativ behandling for at kunne få noget ud af den. Man skal bare turde åbne op og give sig selv lov til at være den man er på godt og ondt. En bog som er svær at beskrive, men klart værd at læse, da den henvender sig, ikke til bestemte typer eller specifikke personer, men til os alle der blot har trukket vejret og levet livet.
En af de bedste og mest tankevækkende bøger jeg længe har læst. Gina har fat i noget, som rammer mig dybt. Bogen er meget let at læse, og inden jeg havde læst bogen færdig, havde jeg også bestilt tid hos hende. Det var alle pengene værd. Nu skal veninderne og min datter også til hende i Klampenborg. En bog jeg vil læse igen og igen.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display