Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Bliv Plusmedlem og spar op til 90% på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Giganternes fald hb

af Ken Follett

Hardback, 2011

Fri fragt ved køb over 500 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

122 kr

Spar 77,95 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon

199,95 kr

Spar 0,00 kr (0%)

For dig der ikke ønsker et medlemskab.

Beskrivelse
Ny, stor fortælling fra forfatteren til internationale bestsellere som Jordens søjler og Uendelige verden.   Giganternes fald er første bind i Ken Folletts nye, store trilogi om det 20. århundrede fortalt gennem fem familier – to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne.   Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav og om elskende, der skilles fra hinanden.

Bog detaljer
Dansk
9788763819749
Cicero
8763819749
Hardback
936
27. september 2011
18. september 2015
2
9
B: 165 H: 235 D: 60 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
Pris 34,95 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 11 kr.

6 boganmeldelser af Giganternes fald hb
Endnu engang en fantastisk fortælling fra Ken Follett. Han er suveræn til at tage læseren ved hånden, og beskrive både personer og miljø, så man levende kan forestille sig handlingen. Han tager fat i en verdenshistorie vi alle kender og har hørt historier om før, men denne gang med udgangspunkt i forskellige familiers liv og udvikling. Fantastisk roman, der er let læst trods tykkelsen.
Man kommer helt ind og under huden på personerne der lever i starten af 1900-tallet. Hele vejen rundt, både det glamorøse og det snavsede. Helt fanget af fortællingen kom jeg hurtigt igennem den forholdsvis store bog.
En ordentlig moppedreng af en slægtsroman. Men endnu engang formår forfatteren at holde mig fanget fra første til sidste side.
Bogen er ikke mindre end fantastisk - det er en ordentlig moppedreng, men historien er så flydende, spændende og velskrevet at den ene side tager den næste side. Ken Follet har (igen) skrevet en helt fantastisk historisk roman.
En god lang bog. Spændende at følge de forskellige mennesker. Jeg vil anbefale den til en ferie og et godt glas rødvin, man bliver grebet af historien
Giganternes fald er en velfortalt historisk slægtsroman, hvor vi følger fem familier i tiden omkring 1 verdenskrig. Bogen er på næsten 1000 sider og til tider lige historisk faktuel grundig nok, men det er på mange måder blevet en af Folletts styrker, og særligt tidens kampe for kvinders ret til stemme og forskellen mellem klasser i samfundet er godt beskrevet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display