Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Giganternes fald

af Ken Follett

Indbundet, 2010

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 399,95 kr

Medlemspris info-icon

259,95 kr
Spar 140,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

8 boganmeldelser af Giganternes fald
Fantastisk medrivende bog. Fra første linje bliver man draget ind i universet og følger flere familier gennem tre generationer i både krig og kærlighed.
Som titlen siger: GIGANTISK. Ikke kun i formatet, men også i handlingen. Vi flettes ind i forskellige familier på tværs af Atlanten, og følger dem i tiden omkring 1. verdenskrig.
Endnu en fremragende bog af Ken Follet. Giganternes fald er første del i trilogien om det 20. århundrede. Giganternes fald handler om fem familier med forskellig baggrund og nationalitet under 1. verdenskrig. Rigtig godt skrevet, og et fremragende plot. Absolut anbefalelsesværdig!
En pragtfuld familiekrønike vævet tæt sammen med verdenshistorien. Dette er første bind af en velskrevet og bragende god trilogi.
Vi bliver præsenteret for fem familier og et hav af personer. På imponerende vis lykkes det at give hele dette persongalleri troværdige ansigter, alt imens 1. verdenskrig forløber. Ken Follett tegner her både et portræt af tiden omkring 1. verdenskrig og af de mennesker som levede på dette tidspunkt og det er et solidt drama.
Fantastisk start på endnu et mesterværk af Ken Follet. Det tager lige lidt at komme ind i det store persongalleri, men Ken Follet skriver så fantastisk, at man hurtigt føler, at man er en del af familierne i dette værk, der formår at kombinere hverdagsspændinger med historiske begivenheder. Fantastisk evne, han har.
ABSOLUT fantastisk! Masser af historie og et plot der forbliver spændende til sidste side. Ken Follet har lavet et super arbejde med denne bog! Har allerede givet den videre til en veninde, de stadig sidder i trance.
en virkelig god bog, hvor man følger en familie fra rusland, england, usa, og tyskland, og deres situation igennem første verdenskrig. virkelig velskrevet bog hvor Ken Follett formår både at have fokus på det politiske og historiske. fantastisk bog som jeg er igang med for anden gang.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display