Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Giganternes fald

af Ken Follett

Indbundet, 2010

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 399,95 kr

info-icon Medlemspris

242,95 kr

Spar 157,00 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
107 kr 179 kr
107 kr 179 kr

Beskrivelse
Storslået historisk underholdning fra forfatteren til de to store bestsellere JORDENS SØJLER og UENDELIGE VERDEN.GIGANTERNES FALD er første del i en stor trilogi om det 20. århundrede og handler om tiden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab.I januar 1914 mødes Englands kong George V med en gruppe fremsynede og indflydelsesrige unge mænd fra Europa og USA for at høre, hvad de tænker om verdenssituationen. Internationale spændinger bliver luftet, men der er ingen i selskabet, der har fantasi til at forestille sig, at et skud i Sarajevo knap et halvt år efter vil udløse en krig i Europa, der forvandler ven til fjende, og hvor selskabets unge mænd kommer til at kæmpe på hver sin side.I GIGANTERNES FALD fortæller Ken Follett om fem familier – to engelske, en tysk, en russisk og en amerikansk. Vi følger dem fra Washington til Skt. Petersborg, fra snavs og fare i kulminerne til herresædets skinnende lysekroner, fra magtens korridorer og ind i soveværelserne. Årene omkring 1. verdenskrig er i centrum her i første bind, og Follett fortæller detaljeret og medrivende om det storpolitiske spil op til krigens udbrud, om den russiske revolution og kampen for kvinders stemmeret. Om livet i skyttegravene, om kærlighed mellem høj og lav – og om elskende, der skilles fra hinanden. ****** "Ken Follett kan sit kram," - Jyllands-Posten****** "Ken Folletts nye bog er suveræn," - Børsen

Bog detaljer
Dansk
9788770790581
Cicero
Alis Friis Caspersen
8770790582
Indbundet
936
28. september 2010
6. januar 2011
1
4
B: 170 H: 235 D: 51 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Som pesten
Hanne-Vibeke Holst
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 75 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

8 boganmeldelser af Giganternes fald
Fantastisk medrivende bog. Fra første linje bliver man draget ind i universet og følger flere familier gennem tre generationer i både krig og kærlighed.
Som titlen siger: GIGANTISK. Ikke kun i formatet, men også i handlingen. Vi flettes ind i forskellige familier på tværs af Atlanten, og følger dem i tiden omkring 1. verdenskrig.
Endnu en fremragende bog af Ken Follet. Giganternes fald er første del i trilogien om det 20. århundrede. Giganternes fald handler om fem familier med forskellig baggrund og nationalitet under 1. verdenskrig. Rigtig godt skrevet, og et fremragende plot. Absolut anbefalelsesværdig!
En pragtfuld familiekrønike vævet tæt sammen med verdenshistorien. Dette er første bind af en velskrevet og bragende god trilogi.
Vi bliver præsenteret for fem familier og et hav af personer. På imponerende vis lykkes det at give hele dette persongalleri troværdige ansigter, alt imens 1. verdenskrig forløber. Ken Follett tegner her både et portræt af tiden omkring 1. verdenskrig og af de mennesker som levede på dette tidspunkt og det er et solidt drama.
Fantastisk start på endnu et mesterværk af Ken Follet. Det tager lige lidt at komme ind i det store persongalleri, men Ken Follet skriver så fantastisk, at man hurtigt føler, at man er en del af familierne i dette værk, der formår at kombinere hverdagsspændinger med historiske begivenheder. Fantastisk evne, han har.
ABSOLUT fantastisk! Masser af historie og et plot der forbliver spændende til sidste side. Ken Follet har lavet et super arbejde med denne bog! Har allerede givet den videre til en veninde, de stadig sidder i trance.
en virkelig god bog, hvor man følger en familie fra rusland, england, usa, og tyskland, og deres situation igennem første verdenskrig. virkelig velskrevet bog hvor Ken Follett formår både at have fokus på det politiske og historiske. fantastisk bog som jeg er igang med for anden gang.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display