Glem alt om stenalderkost, nu kommer guldalderkost!
Guld i mund – Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen er noget så sjældent som en historisk kogebog med 45 originale opskrifter på retter fra 1790 – 1860’erne. Bogen er smukt fotograferet af Stuart McIntyre, og alle opskrifter er gennemprøvet, så du kan smage, hvad H.C. Andersen har smagt. Bogen er første udgivelse på det bæredygtige forlag, Alice.
Prøv en kold æblesuppe af umodne nedfaldsæbler eller en delikat vingele, krydderkage eller duepostej. En væsentlig del af køkkenkunsten bestod i at henkoge, sylte, tørre og fermentere årstidens frugt, grønt og bær, hvilket du også finder mange gode anvisninger på i bogen. Intet må gå til spilde, og både bæredygtighed og jordtil- bord var væsentlige principper for hus – og havehold, uden at disse begreber overhovedet var opfundet. Kogebogen er skrevet af museumsinspektør ved Bakkehuset, Gertrud With i samarbejde med journalist, Anne Absalonsen, ligesom alle retter er gennemprøvet og tilsmagt af køkkenchef, Anne Sofie Balleby Berlin, der til daglig kokkererer i Orangeriet ved Bakkehuset.
Alle, der holder af at lave god og sund mad, kan få glæde af denne kogebog, ligesom alle med interesse for litteratur, kulturhistorie, den danske guldalder og historisk madlavning. Den er let at anvende, da alle opskrifter er redigeret og formuleret til nutidskøkkener, og den giver et kik ind i datidens køkkener og klasser.
Glem alt om stenalderkost, nu kommer guldalderkost!
Guld i mund – Til bords med Kamma Rahbek og H.C. Andersen er noget så sjældent som en historisk kogebog med 45 originale opskrifter på retter fra 1790 – 1860’erne. Bogen er smukt fotograferet af Stuart McIntyre, og alle opskrifter er gennemprøvet, så du kan smage, hvad H.C. Andersen har smagt. Bogen er første udgivelse på det bæredygtige forlag, Alice.
Prøv en kold æblesuppe af umodne nedfaldsæbler eller en delikat vingele, krydderkage eller duepostej. En væsentlig del af køkkenkunsten bestod i at henkoge, sylte, tørre og fermentere årstidens frugt, grønt og bær, hvilket du også finder mange gode anvisninger på i bogen. Intet må gå til spilde, og både bæredygtighed og jordtil- bord var væsentlige principper for hus – og havehold, uden at disse begreber overhovedet var opfundet. Kogebogen er skrevet af museumsinspektør ved Bakkehuset, Gertrud With i samarbejde med journalist, Anne Absalonsen, ligesom alle retter er gennemprøvet og tilsmagt af køkkenchef, Anne Sofie Balleby Berlin, der til daglig kokkererer i Orangeriet ved Bakkehuset.
Alle, der holder af at lave god og sund mad, kan få glæde af denne kogebog, ligesom alle med interesse for litteratur, kulturhistorie, den danske guldalder og historisk madlavning. Den er let at anvende, da alle opskrifter er redigeret og formuleret til nutidskøkkener, og den giver et kik ind i datidens køkkener og klasser.
Prisen for levering afhænger af typen af dit medlemskab, eller om du ikke har et medlemskab.
Hvis du ikke har et medlemsskab er priserne som følger:
Levering til pakkeshop | 39,95 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering | 59,90 kr. pr. ordre |
Med et guldmedlemsskab er leveringspriserne:
Levering til pakkeshop. Ordrer under 250 kr. | 34,95 kr. pr. ordre |
Levering til pakkeshop. Ordrer over 250 kr. | 24,95 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer under 250 kr. | 59,90 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer over 250 kr. | 49,90 kr. pr. ordre |
Med et plating- eller streaming medlemsskab er leveringspriserne:
Levering til pakkeshop. Ordrer under 250 kr. | 24,95 kr. pr. ordre |
Levering til pakkeshop. Ordrer over 250 kr. | 0 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer under 250 kr. | 44,90 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer over 250 kr. | 19,95 kr. pr. ordre |
Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til at ændre i et fragtbeløb efter ordreafgivelse, hvis man som kunde har opnået en særlig fragtpris pga. køb for over 250 kr. og efterfølgende retter i sin ordre, så ordrebeløbet kommer under 250 kr. Ovenstående fragtpriser for ordrer under 250 kr. vil i så fald være gældende.
Levering
Varerne sendes indenfor 1-6 hverdage. Den konkrete leveringstid står oplyst ved hver enkelt vare. Levering sker med PostNord eller DAO distribution. Vi leverer kun i Danmark og ikke til Grønland og Færøerne.
Vær opmærksom på, at DAO ofte leverer om natten, og at der ikke skal kvitteres for modtagelse af pakken fra DAO. Hvis ikke DAO kan levere pakken forsvarligt ved dør eller i postkasse,
vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste pakkeshop, også selvom du har betalt for hjemmelevering.