Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Håndlangeren

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 193 kr
Spar 154 kr
39 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
193 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Dagen efter sin dimissionsfest bliver den attenårige Tindra Edvinsson fundet på Köpmansberget, stukket ihjel. Mordet minder om en sag fra tyve år tidligere, hvor en anden ung kvinde forsvandt sporløst fra sin dimissionsfest.

Johan Rokka får sagen på sit bord. Men den vækker smertefulde minder, den forsvundne kvinde, fra tyve år tidligere, var Rokkas kæreste Fanny. Rokka kan ikke undgå, at han sideløbende med opklaringen – begynder at grave i den gamle sag. Det varer ikke længe før han er i kontakt med hårdkogte kriminelle og pludselig står Rokka ansigt til ansigt med en person, som han helst vil glemme alt om. Men hvor langt skal han gå, for at kunne lægge sit tidligere liv bag sig?

Håndlangeren er den anden og selvstændige del i serien om Mordene i Hudiksvall.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771910346
Forlag:
HarperCollins Nordic
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771910344
Indbinding:
Indbundet
Sider:
300
Udg. Dato:
1 nov 2016
Oplagsdato:
1 nov 2016
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 145mm H: 217mm D: 35mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Håndlangeren
Gabriella Ullberg Westin
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Bogfinken den 11. december 2016
I “ENSOMmerfugl” mødte vi første gang Johan Rokka, Janna og resten af politiets arbejdsstyrke. Vi stiftede for første gang kendskab med Rokkas specielle tone og måde at løse problemerne på. Vi blev for første gang tryllebundet af Gabriella Ullberg Westins måde at opbygge en krimi på. Det fortsætter glimrende videre til “Håndlangeren”. Forfatteren har en eminent evne til at opbygge en krimi, der spinder et spind af ledetråde, oplysninger og spænding som smutter ind og ud mellem hinanden for hele tiden at give os lidt, men aldrig afsløre plottet for os, før det er for sent. “Håndlangeren” er den slags krimi, der holder læseren på kanten af stolen mens den forsøger at regne ud hvad næste træk er. Men hele tiden uden held. Den lader læseren gætte og tro, den har regnet det hele ud. Og så at slå et sving og efterlade forundring og nysgerrighed. Jeg er imponeret over forfatterens måde at kombinere skæve personligheder, som vi kommer meget tættere på i denne bog, med drabelige mord og endda sex og følelser. Bogen rummer nærmest alt, men bliver aldrig kedelig eller forudsigelig.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage