Returbøger Kundeservice

Læs hele livet

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage

af Naja Marie Aidt

Hæftet, 2017

Fri fragt ved køb over 500 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

153 kr

Spar 96,95 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon

249,95 kr

For dig der ikke ønsker et medlemskab.

Beskrivelse
HAR DØDEN TAGET NOGET FRA DIG SÅ GIV DET TILBAGE af Naja Marie Aidt er en ærlig bog om sorg - og om hvordan sorg kan ændre ens forhold til virkeligheden, til tiden og til de mennesker, der står dig nærmest.
 
Forfatterens søn døde i en ulykke i foråret 2015. Carl blev kun 25 år gammel, og bogen har undertitlen ‘Carls bog’. Så hvordan griber man det an at skrive om det umulige: sit barns død? 
 
I bogen HAR DØDEN TAGET NOGET FRA DIG SÅ GIV DET TILBAGE skriver forfatteren i lyrisk stil til sin søn. Hun bruger korte prosastykker og bryder formen. Glimt fra nutiden og minder fra fortiden blandes med dagbogsnotater fra nu og dengang. Bogen er en smuk blanding af Naja Marie Aidts stemme og bevingede ord fra litteraturens stemmer.
 
Bogen er både en saglig illustrering af, hvordan livet ser ud, efter en du elsker dør, og hvordan der findes en plads til den afdøde blandt de levende - og samtidig udforsker bogen poesiens sprog om kærlighed og sorg.

Bog detaljer
Dansk
9788702232455
Gyldendal
8702232456
Hæftet
168
24. marts 2017
15. september 2017
1
5
B: 132 H: 202 D: 15 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Transfervindue
Maria Gerhardt
Forlagets pris 200 kr.
Pris 200,00 kr.
info-iconMedlemspris 110 kr.
De urolige
Linn Ullmann
Forlagets pris 300 kr.
Pris 265,31 kr.
info-iconMedlemspris 183 kr.
Folkets skønhed
Merete Pryds Helle
Forlagets pris 300 kr.
Pris 252,26 kr.
info-iconMedlemspris 174 kr.
Planen
Morten Pape
Forlagets pris 300 kr.
Pris 230,55 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Den første sten
Carsten Jensen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 211,00 kr.
info-iconMedlemspris 183 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
Pris 34,95 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
Pris 59,95 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
Pris 34,95 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.

2 boganmeldelser af Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage
"Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage" af Naja Marie Aidt, er fortællingen om forfatterindens hjerteskærende sorg over tabet af sønnen Carl og hendes mange prøvelser i en dystopisk tilværelse. Sårbarheden i al sin skrøbelighed bliver blottet for læseren og gør forfatterindens deling af sorgprocessen yderst hårrejsende. Vi kommer tæt på. Bearbejdelsen af den moderlige sorg har N.M. Aidt formået at få nedfældet på systematiskvis, til trods for det kaotiske og til tider forræderiske tankeunivers sorgen er opstået fra. Erindringen om den skæbnesvanger dag, hendes indre kamp mod sig selv og søgen efter en mening med alting, er nogle af de tilbagevendende konflikter N.M. Aidt må konfrontere i det virkelige liv og belyser i Carls bog. En rørende og tårevældende historie.
Naja Marie Aidt har skrevet en smuk, smuk bog. Med udgangspunkt i hendes egen søns tragiske død som 25årig, har hun skrevet en bog, der på én gang er poetisk, rå, brutal, vildt og fuld af tårer. Døden får moren til at sætte spørgsmålstegn ved alt, inkl. hendes egen rolle som Carls mor. Da de rydder op i hans ting, finder de bl.a. en notesbog med digte, selvom hun som mor ikke selv vidste, at han puslede med poesien. Det får hende til at stille sig selv spørgsmål som ”er det en god mor, der ikke ved det om sit eget barn?” Sorgen er Aidts fængsel, for sorgen har ikke noget sprog. Den er kun en tilstand, der fratager den sørgende for al livskraft, inkl. kraften til at formulere sig i sprog. Døden tager litteraturen fra Aidt, poesien er ingen redningsbåd i sådan en nødsituation. Hun kan ikke finde ordene, tonen, formen til at skrive om sin tilstand, sine følelser, om sin søn og hans død. Uanset hvad rækker hendes sædvanlige redskaber ikke, og derfor gør hun noget helt nye i denne bog. Hun blander de små noter, hun har skrevet efter Carls død med noter om den dag, hun hørte om hans fald; med erindringer fra Carls barndom; hun citerer store digtere, der også har lidt store tab – især tab af deres børn – hun inddrager ordbogsopslag og meget mere, for at skabe en ny form, der sammen kan fremstille den ugenkendelige sorg det er, at miste sit eget barn. Igen kan jeg kun sige, at det er en smuk, smuk, smuk bog. Den er en kærlighedserklæring! Uanset om man har brudt sig om Aidts tidligere værker, bør man læse denne bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display