plusbog logo
Plusbog logo

 

  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Havtorn

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 149 kr
Spar 25 kr
124 kr
Dette produkt leveres gratis

Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange bær havtorn et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Bærret er den nye superfood, der blev genopdaget i forbindelse med opblomstringen af Nyt Nordisk Køkken. Og nu kommer så, langt om længe, den første danske kogebog om havtorn. Det er Kim Gravenhorst, køkkenchef, madpublicist og indehaver af Restaurant Beghuset i Dragør, og den anerkendte madfotograf Jacob Ljørring, der i denne nye indbydende bog ’Havtorn – Nordens citron’ inviterer os inden for i havtornens fascinerende verden. Den populære køkkenchef giver os lækre opskrifter på at benytte havtorn i maden. Han deler gavmildt sin viden om, hvor og hvordan vi plukker bærrene, og fortæller samtidig, hvordan havtorn booster vores sundhed. I Asien har de orange bær fx i årtusinder været benyttet som medicin mod mavesmerter og feber, og nu er danske forskere også begyndt at anerkende de mange gavnlige effekter ved at spise de små vitaminrige bær. Ganske forunderligt er det, at havtorn i så mange år var overset herhjemme. Langt hellere spiste vi eksotiske citrusfrugter og acai bær end vores egne fantastiske orange bær, der plukkes ved havet, i vores smukke natur. Med kogebogen ’Havtorn – Nordens citron’ er der nu endnu en god grund til, at flere af os får øjnene op for de supersunde og velsmagende havtorn. Kim Gravenhorst er uddannet som både kok og tjener. Har gennem årene virket på en række kendte kvalitetsrestauranter som Søllerød Kro, Skovshoved Hotel og Top of Town, SAS Hotel. Har siden 1990 været indehaver af restaurant Beghuset i Dragør og har de sidste 15 år arbejdet intensivt med udvikling af opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media. Jacob Ljørring er uddannet fotograf på Journalisthøjskolen og Teknisk Skole i Århus. Har gennem årene løst opgaver for medier som Ude og Hjemme, Familie Journal, Se og Hør, Billed Bladet, Newsweek, Google, Alt for Damerne, Hendes Verden, ICEMAN, Ugebladet SØNDAG samt en række kendte danske og internationale virksomheder. Er en særdeles dygtig og velrenommeret madfotograf. E-bogen er lavet i pdf format.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788792746979
Forlag:
Muusmann' Forlag
ISBN-10:
8792746977
Format:
PDF
Sider:
161
Udg. Dato:
15 dec 2014
Oplagsdato:
15 dec 2014

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
99,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK