Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Heksen Camilla Läckberg 9788771808278
Heksen

Heksen

31% PLUSRABAT

Heksen

Bogen HEKSEN er Camilla Läckbergs tiende bind i Fjällbacka-serien. HEKSEN er en kompliceret, elegant og nervepirrende kriminalroman om kvinders rolle, om nye generationer og om angsten for det, vi ik... læs mere
5 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 94 kr
205 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771808278
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771808272
Indbinding:
Indbundet
Sider:
600
Udg. Dato:
22 sep 2017
Oplagsdato:
28 nov 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 170mm H: 236mm D: 45mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Heksen

Tragiske minder vækkes til live, da fireårige Linnea forsvinder ved en gård nær Fjällbacka. Tredive år tidligere forsvandt en lille pige fra præcis samme sted. Og frygten for, at historien er ved at gentage sig, breder sig i hele byen. Lillebyens beboere engagerer sig i eftersøgningen af Linnea. Men da man finder hendes lig, breder angsten sig for alvor. Kan flere piger være i fare? Og er der en sammenhæng mellem de to sager?

Det kan være et langskud, men Patrik Hedström og hans kolleger fra Tanumshede politi prøver alligevel at finde en forbindelse mellem de to sager. De får hjælp af Erica Falck, som skriver en bog om den gamle mordsag. Efterforskningen river op i gamle sår og viser sig at få fatale følger.

HEKSEN er en kompliceret, elegant og nervepirrende kriminalroman om kvinders rolle, om nye generationer og om angsten for det, vi ikke kender eller forstår.

Camilla Läckberg er en af Sveriges bedst sælgende forfattere, og en af de allermest læste forfattere i Europa. Hun har forrygende stor succes med kriminalromanerne om forfatteren Erica og politimanden Patrik. Bøgerne i serien udgives i flere end 60 lande. De er solgt i over 20 millioner eksemplarer og er også blevet filmatiseret og indspillet som tv-serie. 

Heksen er tiende bind i Camilla Läckbergs Fjällbacka-serie om politimanden Patrik Hedström og forfatterinden Erica Falck.

De første bind i serien er  IsprinsessenPrædikantenStenhuggerenUlykkesfuglen, TyskerungenHavfruen, Fyrmesteren, Englemagersken og Løvetæmmeren.       

På Plusbog kan du se hele rækkefølgen på Fjällbacka-serien skrevet af Camilla Läckberg

 

 

 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Heksen" af Camilla Läckberg
5 anmeldelser
lisefc / 305 anmeldelse(r)
den 30. marts 2021
Rigtig god og spændende Läckberg krimi. Det er nemt at føle sig hjemme blandt alle personerne, når man har læst de tidligere bind. Den er spændende, men også sørgelig, da nogle af de temaer bogen omhandler , fremmedhad og skoleskyderi, desværre er meget aktuelle i dag ... Bogen er lang, men spændende og egentlig kunne man godt have undværet den gamle historie om Heksen ... da selve den nutidige historie havde fyld nok i sig.
Fru Holm_Holm / 126 anmeldelse(r)
den 01. april 2020
11. Bog i serien om Erica og Patrik. Vi følger to historier i bogen. Den om de to piger Stella og Linnea der bliver myrdet med 30 års mellemrum. To kvinder Helen og Marie bliver begge gange kædet sammen med de to pigers forsvinden, men dækker de eller bare den ene, over noget helt andet? Helen og Maries to nu voksne børn Sam og Jessie, bliver der set skævt til pga deres mødres fortid og det ender frygteligt fatalt. Så følger vi historien om Elin og datteren Märte i år 1672. Elin som egentlig vil alle det bedste og har forstand på blomster/urter og deres helbredende effekt. Elin er enke og er grundet mangel på midler, blevet indlogeret hos hendes søster og svoger. Her indleder hun et forhold til svogeren, som er et højt stående og respekteret person i byen og det bliver på alle måder hendes skæbne. Virkelig spændene og utrolig gribende. Jeg syntes kun Camilla Läckbergs bøger bliver bedre og bedre, selv om man skulle tro hun havde toppet for længe siden. Så kæmpe anbefaling her fra 🙂
Helle / 833 anmeldelse(r)
den 17. januar 2018
I begyndelsen af bogen bliver der præsenteret et utal af personer, og hvert afsnit med nye personer er så kort, at det er svært at finde rundt i, hvordan relationerne er indbyrdes. Det er meget forvirrende. Godt at man kender nogen af personerne fra tidligere bøger. Og i denne bog forventes det faktisk, at man har læst de tidligere bøger, for der er mange henvisninger. Handlingen fejler ikke noget. En 4-årig pige Nea forsvinder, og der trækkes tråde tilbage til et mord, der skete for 30 år siden, hvor en ligeledes 4-årig pige blev fundet myrdet. Da der er kommet et flygtningecenter i byen, er man ikke længe om at pege på nogen der. Spændingen er visse steder næsten uudholdelig. Men! De afsnit, der foregår i 1600-tallet, føler jeg er både søgt og totalt irrelevante. Bogen ville være bedre uden dem, for det var ikke andet end fyldstof, især den sidste side. Så ville bogen også have været lidt kortere, og det ville have pyntet.
Britt West / 252 anmeldelse(r)
den 30. december 2017
Nyeste bog i Läckbergs serie om Erica Falck og Patrick Hedström. Det er en rigtig spændende historie med et stort antal personer involveret. I starten skal man lige holde tungen lige i munden for at få styr på dem alle. Der fortælles sideløbende med hovedhistorien en historie fra 1600-tallet. Det er også en spændende historie, som man dog ret hurtigt lurer udgangen på. Desværre har den heller ikke rigtig relevans for hovedhistorien - forsøget til allersidst på at binde de to historier sammen virker på mig en smule søgt. Det havde være en bedre læseoplevelse, hvis de to historier havde været bundet sammen på andre punkter - som Läckberg plejer at gøre. Det ændrer dog ikke på, at det var en fin og spændende krimi.
Lenariis / 91 anmeldelse(r)
den 02. november 2017
10. bind i serien om Erica Falck og Patrik Hedstrøm og livet I Fjällbacka! Det varer ikke mange sider før man føler sig hjemme i miljøet, karaktererne og historien. På typisk Läckbergsk vis, er der flere parallelle historier, som naturligvis flettes ind i hinanden. Omdrejningspunktet for bogen er en 4-årig piges forsvinden fra en gård. Hun findes dræbt på præcis samme sted, som en anden lille pige (fra samme gård i øvrigt) gjorde for 30 år siden. Samtidig er der kommet et flygtningecenter til byen og beskyldninger fyger i luften - og gamle familiehemmeligheder blotlægges. Ind imellem kapitlerne, får vi en "rigtig" heksehistorie fra 1600-tallet - hvorfor, får man svar på til sidst! Det er en lang bog (mere end 600 sider), men den føles bestemt ikke for lang! Det er kort sagt en skide god historie, hvor man tænker at NU ved man hvordan det hænger sammen - men så alligevel. Jeg er vild med den og glæder mig til 11. bind!