Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til STUDIESTART - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Helbred dit liv

af Louise L. Hay

Hæftet, 2003

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 168,00 kr

Medlemspris info-icon

109,20 kr
Spar 58,80 kr

Midlertidigt udsolgt - kan forudbestilles.
Forventes på lager 03-09-2018

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 214 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 80 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Mars pla...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 27 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 36 kr.

14 boganmeldelser af Helbred dit liv
Fantastisk bog. Har læst den flere gange og hver gang fanger jeg noget nyt. Louise L. Hay er en fantastisk forfatter med stor indsigt i krop, sind og det spirituelle. Bogen har hjulpet mig til at ændre min tankegang.
Louise L. hays bog er velskrevet og letlæselig. Personligt er der enkelte ting i bogen, som jeg kigger gennem fingrene med, men bruger i stedet nogle andre punkter fra hendes livsanskuelse. Jeg har læst mange bøger og loven om tiltrækning og positiv tænkning, derfor er denne bog nok ikke fordelagtig for mig at gøre brug af, men er man 'nybegynder' og ønsker at ændre sit tankemønster, er bogen et rigtig godt sted at starte.
Det er i mine øjne den ultimative selvhjælpsbog. Men ikke typen der holder dig i hånden hele vejen... At smile til dig selv i spejlet... at se dig selv i øjnene og erklære dig selv din kærlighed. Det er overraskende svært, men SÅ SÅ givende! Alle vil have gavn af at læse denne bog.
Bogen er god at kunne slå op i, hvis der er noget man gerne vil vide noget om. Synes den er meget let-læselig og egner sig godt til alle, der har behov for en dybere viden omkring alle delene i kroppen, og hvad man kan manifestere, og hvor lidt der egentlig skal til.
Super god og let-læselig bog med en masse skønne ideer, råd og vejledninger til hvordan du kan ændre i dit liv og gøre det bedre og få et bedre og positivt livssyn! Den sætter virkelig gang i noget oppe på "første sal" og har i hvert fald fået mig til at overveje meget kraftigt at se at komme igang med at få ryddet op i mit liv og ja, leve livet sundere, være gladere osv. Jeg vil virkelig anbefale folk at læse denne bog + de andre bøger som Louise Hay har udgivet, hvis de har en lille "brist" i livet de vil have rettet op på, eller har brug for et godt råd eller to om hvad man kan gøre.
En bog du kan læse igen og igen. Den beskriver nemt og tilgængeligt hvordan du ved hjælp af en positiv tankegang, kan få en mere hensigtsmæssig og harmonisk tilgang til livet. En bog der bør læses af alle !
Fantastisk bog om at ændre sin tankegang... tænke og leve mere harmonisk og være i kontakt med sig selv. Indeholder der ud over sidst i bogen, fin oversigt med de psykosomatiske årsager til de fleste sygdomme.
En af de bedste bøger, som jeg har haft i mine hænder i meget lang tid. Bogen er nem at læse og super lærerig. Louise Hay leder en godt på vej med de mange, gode øvelser, der giver en kæmpe indsigt i ens mindset, og samtidig giver et vink om, hvor negativ man helt ubevidst er i dagligdagen. Et must read for alle der gerne vil lave ændringer i deres liv.
Hendes bøger er en stadig strøm af gode råd og vejledninger til et godt og skønt samt sundt liv. Jeg har mange af hendes bøger og har nu igen købt en ny udgave af denne:-) Giver mange tanker.
En fantastisk livsbekræftende bog. Læs den og få det bedre med dig selv og din krop og dit liv i almindelighed. Alle kan få glæde af at læse denne bog. Louise Hay virker som et fantastisk menneske, og det lyser igennem i denne bog.
Super god bog, som man virkelig lærer noget af! Den har i hvert fald sat en masse tanker i hovedet på mig om hvor meget man egentlig selv kan gøre bare ved, at ændre ens tankegang. Det eneste minus er, at det er en bog som man ikke bare kan læse med det samme, man skal tage et kapitel og bearbejde ad gangen for virkelig at få noget ud af den.
Hvis man er til Louise Hay, så er det en sikker vinder. Det er ikke en bog, som jeg har læst fra start til slut i et hug, men mere nogle sider hist og her. Hay tog vel egentlig de første spadestik til bølgen med positiv psykologi.
Dette er en bog man kan læse mange gange i sit liv og bruge i sin hverdag, forfatterens måde at skrive på gør hende meget nærværende og omsorgsfuld. En bog mange ensomme også kunne have gavn af.
Ikke mindre end fantastisk. Har du bare "lidt ondt i sjælen" er dette bogen.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display