Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Fyld ferietasken med masser af BRÆTSPIL 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Eksklusive kuglepenne fra STAEDTLER

Beskrivelse

Som noget nyt kan du nu også købe dine kvalitetskuglepenne fra STAEDTLER her hos Plusbog.dk. Den eksklusive kuglepen fra STAEDTLER er til dig, der nyder at arbejde med lækre produkter og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Kuglepennene er flotte og stilfulde ballpoint-penne, der alle har et karakteristisk og imponerende udseende, der kombinerer et stilrigt og cool design. Dette opnås ved den særlige sammensætning af en blank forkromet midte, spids og clip og det polerede kabinet i resin af meget høj kvalitet. Denne unikke sammensætning giver kuglepennene et særligt glasagtigt udseende, der udstråler kvalitet og holdbarhed. Alle kuglepenne leveres i en flot og praktisk gaveæske, der gør kuglepennen til en ideel gave til dig selv eller til en du holder af.

Filter
Sprog
Producent
1 titler
af
Hvid gaveæske, 2016
Sprog: Ukendt
Pris 429,00 kr
info-iconMedlemspris 299 kr.
Producentens pris 479,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering

Beskrivelse

Eksklusive kuglepenne fra STAEDTLER

Plusbog.dk indgik i 2016 et tæt samarbejde med en af de største og bedste spillere på markedet for kvalitetshobbyprodukter: STAEDTLER. De fleste kender den tyske virksomhed for deres kvalitetsblyanter, farveblyanter og tusser, men STAEDTLER er også firmaet bag de smukke og karakteristiske kuglepenne, som du finder her på siden.

Kuglepennene er i eksklusivt og unikt design, hvor der drejes for at fremføre farvepatronen. Kuglepennene er desuden airplane-safe, hvilket betyder, at de ikke lækker blæk, når du er ombord på et fly og færdes i de høje luftlag. Alle patroner er med dokumentægte blæk i henhold til ISO 12757-2, og der er mulighed for at udskifte patronen. Kvalitetskuglepennene fra STAEDTLER er smukt pakket ind i en gaveæske, så du hurtigt fornemmer det unikke design og den lækre kvalitet.  Du kan købe din næste eksklusive kuglepen fra STAEDTLER her hos Plusbog.dk

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display