Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Overstregningstuscher

Beskrivelse

Overstregningstuscher, mere kendt blandt unge som highligther, er ikke mindre end uundværlige, når der skal tages noter. Uanset om du studerer og skal tage noter til hundredevis af sider eller om du lige vil huske noget bestemt fra en kontrakt i forbindelse med arbejde, så er en overstregningstusch din bedste ven. Her hos Plusbog.dk finder du et udvalg af overstregningstuscher i god kvalitet og i mange forskellige farver. Køb dem her til landets bedste priser. Vi tilbyder produkter til under indkøbspris, sikker betaling og hurtig levering.

Filter
Kategorier
Sprog
Producent
4 titler
af
Stand-up boks med 6 farver, 2016
Sprog: Ukendt
info-iconMedlemspris 63 kr.
Producentens pris 79,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
(2)
af
Plastetui med 4 farver, 2016
Sprog: Ukendt
info-iconMedlemspris 33 kr.
Producentens pris 39,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
af
Plastetui med 8 farver, 2016
Sprog: Ukendt
info-iconMedlemspris 61 kr.
Producentens pris 79,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
(1)
af
Sampak, 2017
Sprog: Ukendt
info-iconMedlemspris 39 kr.
Producentens pris 49,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
Beskrivelse

Overstregningstusser

Især i penalhuset er de gode at have. De er lynhurtige at bruge når du lige skal huske en passage fra en bog eller markere, hvor langt du er kommet i et regnestykke. De fås i grøn og gul og råd og blå og pink m.m. og så er de ofte så neon farvede, at man skulle tro, at de var selvlysende – jeg taler selvfølgelig om overstregningstusser. De gode, gamle overstregningstusser, som aldrig svigter, altså ikke får de ikke har mere farve i sig i hvert fald og til den tid er det nu rart, at der ligger en ny klar. Det er rigtig træls at sidde i forberedelsesrummet inden en eksamen og opdage, at man må ændre notemetode. Fyld penalhuset eller kontorskuffen med kvalitetsprodukter fra Plusbog.dk’s hjemmeside. Her får du altid landets bedste priser, sikker betaling og hurtig levering. Du skal blot være medlem i vores fantastiske fordelsklub. Fordelsklubben giver dig adgang til både hobbyartikler, kontorartikler, bøger m.m., desuden inviterer vi regelmæssigt til spændende events rundt om i landet.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display