Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Tæppe med ærmer

Beskrivelse

Vi har fået de dejligste tæpper med ærmer hos Plusbog.dk. Mangler du et tæppe, som du kan smyge dig ind i men stadig have armene fri? Så er et af vores snug-rugs lige noget for dig. Med et snug-rug får du nemlig et lækkert fleecetæppe med ærmer. Så kan du have armene fri, når du læser, strikker eller noget helt tredje.


Find et dejligt tæppe med ærmer her hos Plusbog.dk.

Filter
Producent
Beskrivelse

Lækre fleecetæpper med ærmer hos Plusbog.dk

Vores snug-rugs er lavet af rigtig blød fleece, og de er virkelig skønne. Tæpperne har nemlig ærmer, så du har frihed til at bevæge dig samtidig med, at det holder dig lun og varm. Det er rigtig praktisk til, når man for eksempel sidder foran computeren og arbejder, sidder i sofaen med en kop kaffe og en god bog. Du kan nemlig bruge armene, samtid med du hygger under tæppet. Ikke nok med det så har tæppet en lomme foran, som du kan bruge til at opbevare det, du har lyst til – fjernbetjeningen, mobiltelefonen, dine læsebriller eller måske lidt lækkert til hyggen.


Snug betyder faktisk varmt, lunt og hyggeligt på dansk, og det er lige, hvad du får med tæpperne her! Et dejligt lunt tæppe, der kan holde dig varm, når du skal hygge.


Du får din snug-rug i en taske, så det er let at have tæppet med på farten, så du kan bruge det lige der, hvor du har lyst – hjemme, i bilen eller måske på ferien. Køb et lækkert fleecetæppe med ærmer, et snug-rug, her hos os, så får du mulighed for både at hygge under tæppet og bruge armene på samme tid.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display