Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Julegaveguiden

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Holms mad

af Claus Julius Holm

Indbundet, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 300,00 kr

info-icon Medlemspris

172,95 kr

Spar 127,05 kr (42%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
HOLMS MAD er den mest personlige kogebog, Claus Holm har udgivet indtil nu. Her får du skønne opskrifter på god hverdags- og gæstemad, som har bidraget til at gøre stjernekokken kendt og elsket på TV.
 
Claus Holm har et kæmpestort publikum på TV, og på de sociale medier har han tusindvis af følgere. Med bogen HOLMS MAD får vi som læsere nu også mere smag til vores mad. I bogen finder du 88 fantastiske opskrifter - og her er både hurtige retter som fynske hotdogs og lidt mere avancerede retter som flamberet oksemørbrad. Claus Holm formidler budskabet med sin helt særlige begejstring, så du som læser får både lyst og inspiration til at prøve kræfter med alle de skønne retter.
 
For første gang inviteres vi indenfor i Holms eget madværksted hjemme på Sydfyn. Det er her, idéerne til hans mad opstår. HOLMS MAD er en rejse gennem alle hans bedste personlige retter lavet gennem et langt kokkeliv. I bogen får vi også hans overvejelser omkring sin mad og måltiderne. De tager alle udgangspunkt i fire præmisser for den bedste måde at skabe det gode måltid på:
 
1. Smag og duft skal være i top
2. Sæsonens råvarer skal i spil
3. Visuelt skal det også spille
4. Rester skal kunne bruges i en ret dagen efter
 
HOLMS MAD giver også et kig ind i Claus Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på sovse, mayonnaiser, fonder, tips og tricks til hverdagen. Vi møder nogle af hans egne madhelte, som for eksempel Per Hallundbæk fra Falsled Kro, pizzakongen Gorm Wisweh og kokkekoryfæet Søren Gericke, der hver bidrager med en opskrift.


Bog detaljer
Dansk
9788740030297
Politikens Forlag
8740030296
Indbundet
248
28. marts 2017
28. marts 2017
1
1
B: 198 H: 257 D: 24 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
SalatTøsen
Mette Løvbom
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.
Vi elsker pizza
Christine Falkenst...
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 120 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 152 kr.
Gæstebud
Thomas Herman
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 213 kr.
Den hemmelige have...
Johanna Basford
Forlagets pris 125 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 61 kr.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display