Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Hvis der skulle komme et menneske forbi

af Thomas Korsgaard

Hæftet, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

149,97 kr

Spar 99,98 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
119 kr 149 kr
123 kr 150 kr

Beskrivelse
HVIS DER SKULLE KOMME ET MENNESKE FORBI er 21-årige Thomas Korsgaard stærke debutroman og en ærlig fortælling fra og om Udkantsdanmark.
 
Romanen er baseret på Thomas Korsgaards egen opvækst og handler om en families forfald. Hovedpersonen er den 13-årige Tue, der klarer sig igennem hverdagen på må og få, med småkriminalitet og små løgne i skolen.
 
Familien bor på en gård i Midtjylland lidt uden for Skive. Her er faderen ved at gå fallit og er nødsaget til at låne penge af sin usympatiske og dominerende storebror, der styrer familien med hård hånd. Tues mor er deprimeret og tilbringer dagene med meningsløs internetkasino foran computeren, hvor hun spiller den svindende formue væk. Børnene er overladt til sig selv.
 
HVIS DER SKULLE KOMME ET MENNESKE FORBI er en stærk roman om afmagt og afstumpethed i en tid, hvor finanskrise og finansiel usikkerhed truer levegrundlaget for en hel familie. Det er historien om ”taberne”, om white trash, om vold og om at blive voksen alt for tidligt. Og om, hvad der sker, når håbet forsvinder.
 
Thomas Korsgaards debutroman er en ærlig og vred fortælling om livet i Udkantsdanmark – set med et barns øjne. Bogen er et stærkt portræt af en familie i økonomisk og følelsesmæssig krise, hvor drengen Tues følelser og handlinger er i centrum. Romanen er skrevet med både mørk humor og følsomhed, der giver historien dybde og nærvær.

Bog detaljer
Dansk
9788711453384
Lindhardt og Ringhof
8711453389
Hæftet
320
2. februar 2017
12. februar 2018
1
6
B: 135 H: 210 D: 22 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Folkets skønhed
Merete Pryds Helle
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Den, der lever sti...
Leonora Christina...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 178 kr.
Transfervindue
Maria Gerhardt
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 106 kr.
Har døden taget no...
Naja Marie Aidt
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 152 kr.
Blækhat
Sissel-Jo Gazan
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 163 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

2 boganmeldelser af Hvis der skulle komme et menneske forbi
Jeg læste denne roman på et par dage, og det er en til tider tåkrummende og trist bog. Det er dog i endnu højere grad en bog om ukuelighed og om at finde sig selv som menneske i 15-16 års alderen. Det kan være en udfordring selv under de bedste omstændigheder, men når man bor i en dysfunktionel familie i udkantsdanmark, så er det ikke nemmere. Hovedpersonen Tue er dog en sej knægt, og skulle forfatteren komme med en opfølger, så står jeg først i køen til at læse den! Sproget er flydende og veloplagt, og man kan kun ønske Thomas Korsgaard stort tillykke med denne debutroman.
"Hvis der skulle komme et menneske forbi" er så absolut en flot debut. Rammen for historien er god, men alligevel fængede den ikke rigtigt. Tue's ensomhed er godt beskrevet - og der er mange fine scener af afsavn og håbløshed, men især rummer bogen en stor tomhed, der er ikke rigtig noget eller nogen der giver hverken nærvær eller sammenhold. Jeg undrer mig over og savner nærvær mellem søskende, en hund, eller friheden. Det er et liv i stor tomhed/ensomhed - uden varme. - men jeg får som læser heller ikke følelser for nogle af personerne. Men det beskriver måske netop det liv Tue lever i, i familien.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display