Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Hvis jeg var din pige

af Meredith Russo

Indbundet, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

137,95 kr

Spar 62,00 kr (31%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Bogen HVIS JEG VAR DIN PIGE er en spændende roman om et aktuelt emne skrevet af Meredith Russo, som selv har oplevet det.
 
Som den nye pige på skolen vil Amanda Hardy gerne passe ind og finde nye venner ligesom alle andre. Men hun bærer på en hemmelighed, og er bange for at komme så tæt på nogen, at hendes hemmelighed afsløres. Men det er svært at holde den søde og venlige Grant på afstand. De ses mere og mere, og efterhånden indser Amanda, at hun mister for meget ved at holde ham på afstand. Hun vil så gerne dele alt med Grant, også sin fortid. Men vil han kunne se bort fra hendes fortid, hvis han kender sandheden? For Amandas hemmelighed er, at hun før hed Andrew. Vil sandheden koste Amanda hendes nye liv - og ham, hun har forelsket sig i?
 
 
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788711543399
Carlsen
8711543396
Indbundet
304
10. oktober 2016
1
1
B: 144 H: 219 D: 30 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Harry Potter og de...
J. K. Rowling, Joh...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Den store bog om t...
Julia Hartley
Forlagets pris 255 kr.
info-iconMedlemspris 166 kr.
Isla og jagten på...
Stephanie Perkins
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 73 kr.
Vores kemiske hjer...
Krystal Sutherland
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 138 kr.
Skildpadder hele v...
John Green
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

3 boganmeldelser af Hvis jeg var din pige
En rigtig fin og meget velskreven bog om Amanda og hendes nye start på en ny skole. Hvad hendes nye klassekammerater og venner ikke ved er, at hun tidligere var en dreng og hed Andrew. Vil de nye omgivelser acceptere Amanda og hendes fortid? Jeg nød virkelig denne bog, som med god grund har fået mange gode anmeldelser, især fordi det var svært ikke at undgå at komme til at føle med Amanda og have sympati for hende på grund af hendes fortid og hendes personlighed. Jeg vil dog også sige, at dele af handlingen synes jeg er lidt for urealistisk, men det ændrer ikke på, at jeg rigtig godt kunne lide bogen og dens budskab.
Hvis jeg var din pige handler om en pige, Amanda, der er født i den forkerte krop. Amanda har det ikke godt med at være i en drenge krop, så da hun bliver 18 år, får hun foretage en kønsskifte operation og flytter ind hos hendes far i en anden by. Hun får nye venner, som tror at hun altid har været pige. Selv en kæreste, Grant får Amanda. De er så glade for hinanden, at hun kender til hans store hemmelighed, men hun tør ikke at fortælle om sin store hemmelighed. Sammen med en veninde, Bee ryger hus sig skæv, og de røber deres hemmeligheder for hinanden. Til skoleballet bliver hun ballets dronning, og Bee bliver jaloux, og fortæller til alle at hun har været dreng. Hun stikker af og bliver jagtet af Parker, som er sur over at hun ikke vil være kærester med ham. Hun flytter hjem til sin mor et stykke tid. Inden hun kommer tilbage til skolen og hendes far. En rigtig god bog om de problemer, der er for de personer, der bliver født i den forkerte krop.
Jeg elsker fortællingen om Amanda. Alle i bogen har deres små fejl, fortid og ting der gør dem til de mennesker, de er. Det gør historien realistisk og interessant, for sådan er mennesker. Om Amanda lærer vi, at hun er en pige og altid har været det inderst inde. Hun blev født som drengen Andrew, men er altid blevet mobbet fordi Andrew bare ikke var som de andre drenge. Andrew forsøgte flere gange at fortælle omverdenen om pigen indeni, men langt hen af vejen, hørte ingen efter. Da der endelig bliver lyttet, tackler omverdenen det ikke så godt, især ikke folkene i skolen hvor Amanda udsættes for grusomheder, som resulterer i at hun flytter hjem til sin far, som hun ellers ikke har set i adskillige år – og slet ikke efter kønsskiftet er trådt i kraft. Hjemme ved faren og i en ny skole, møder Amanda Grant, og en hel ny historie begynder. “Hvis jeg var din pige” gik lige i hjertet på mig med sin vigtighed og levende fortælling. Jeg vidste ikke, at Meredith Russo selv var transkønnet, før jeg læste det efter jeg var færdig med bogen. Det giver en hel ny dimension til fortællingen, som om det er et stykke af forfatteren selv. Meredith Russo har skrevet en fantastisk vigtig roman om transkønnethed. Jeg havde hørt om bogen fra andre, men ønskede brændende selv at læse den. Med rette – den er fantastisk og den er vigtig. Jeg kan ikke anbefale nok at læse den.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display