Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Hvornår bliver det vores tur?

Vores normalpris 188 kr
Spar 20 kr
168 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
188 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
HVORNÅR BLIVER DET VORES TUR af Tina Sandager er hjælpende bog til kvinder i fertilitetsbehandling. Bogen har til formål at hjælpe kvinder igennem de hårde følelser, som de gennemgår i løbet af fertilitetsbehandlingen. 

Det at være barnløs ufrivilligt er lige så hårdt ved din psyke, som det er at have en livstruende sygdom. Som følge af ufrivilligt barnløshed kommer der ofte kriser med, og hver 6. kvinde udvikler en depression under fertilitetsbehandlingen. De fleste, som er barnløse, og som gennemgår en fertilitetsbehandling, vil kunne genkende følelserne af magtesløshed, sorg og meningsløshed. Mange vil også opleve at være misundelig og jaloux på de af deres venner, som har børn, og især dem som uden problemer bliver gravide så snart de smider præventionen. Måske er man bare sur og vred på omgivelsernes “gode råd”: bare slap af, du skal stress mindre over barnløsheden, eller bare tage på en god ferie. Eller måske går man bare rundt med et stort hul indeni; en frygt for man aldrig selv vil opleve at blive forælder.

Bogen her er din hjælpende hånd til at lære at håndtere situationen og følelserne forbundet med forløbet i en fertilitetsbehandling. Bogen har til formål til at gøre det nemmere for dig at navigere igennem sorg, ensomhed, stress, skam, jalousi og skyld, så du bedst muligt kan passe på dig selv igennem det krævende forløb.

HVORNÅR BLIVER DET VORES TUR tager også forholdet til familie, venner og kolleger kærligt under behandling, og der er et særskilt kapitel, som er skrevet specifikt om manden og til manden. Bogen tager i høj grad også hånd om, hvordan man som par kan støtte hinanden og holde sammen i krisen. 

Bogen er skrevet i et indlevende og letforståeligt sprog. Tina Sandagers HVORNÅR BLIVER DET VORES TUR indeholder øvelser, faktabokse og casehistorier ud over teorien. Så læseren føler sig hørt, set, taget i hånden og ikke mindst forstået. Denne bog vil med fordel kunne læses af familie og venner af et ufrivilligt barnløs par.

KØB HVORNÅR BLIVER DET VORES TUR af Tina Sandager på Plusbog.dk til fordelagtig pris og få hjælp til at tackle de problemer og følelser, der er forbundet med en fertilitetsbehandling.  
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793430174
Forlag:
muusmann'forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793430175
Indbinding:
Paperback
Sider:
247
Udg. Dato:
27 feb 2017
Oplagsdato:
27 feb 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 174mm H: 244mm D: 20mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Hvornår bliver det vores tur?
Tina Sandager
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage