Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Hypotesen om kærlighed Ali Hazelwood 9788743404743
Hypotesen om kærlighed

Hypotesen om kærlighed

35% PLUSRABAT

Hypotesen om kærlighed

Hypotesen om kærlighed af Ali Hazelwood er bestselleren, der har erobret hele verden med over 240 millioner views på BookTok!  Olive Smith er ph.d.-studerende og står overfor et gennembrud i kræftfor... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 59 kr
110 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
169 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788743404743
Forfatter(e):
ISBN-10:
874340474X
Indbinding:
Hæftet
Sider:
200
Udg. Dato:
2 nov 2022
Oplagsdato:
2 nov 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 128mm H: 199mm D: 28mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af Hypotesen om kærlighed

Hypotesen om kærlighed af Ali Hazelwood er bestselleren, der har erobret hele verden med over 240 millioner views på BookTok!

“Baseret på den tilgængelige information og de data, der hidtil er indsamlet, er min hypotese, at jo længere jeg holder mig væk fra kærligheden, jo bedre har jeg det.” 

 
Olive Smith er ph.d.-studerende og står overfor et gennembrud i kræftforskningen. Hun er derfor også mere til lange dage i laboratoriet end til faste forhold, som man aldrig kan være sikker på udfaldet af. Til gengæld er hendes bedste veninde Ahn tydeligvis forelsket i den fyr, Olive lige har haft en kort affære med, så hvordan beviser Olive overfor Ahn, at hun allerede er videre? 
Ved at gå i panik selvfølgelig - og kysse den første mand, hun ser! Som selvfølgelig viser sig at være ingen ringere end Adam Carlsen, universitetets unge, hot shot professor og almindeligt kendt for at være … en kæmpe idiot. 
Bare ikke overfor Olive – tværtimod går Adam sågar med til at indlede et fake forhold og lade alle tro, at de er kærester. Men da eksperimentet tager en ubehagelig drejning og både hendes forskning og personlige omdømme er på spil, går det op for Olive, at det er nemt nok at opstille hypoteser om kærlighed, så længe hun ikke behøver at sætte sit eget hjerte under mikroskop.
 
Ali Hazelwoods bøger kan binges som en rom-com film og fanger og fastholder læseren fra allerførste side. Romanerne foregår i et spændende, akademisk miljø, og udover at være romantiske og underholdende, har de også stærke feministiske undertoner og sætter fokus på kvinder i STEM-erhverv og magtmisbrug i akademia.
 
Ali Hazelwood er oprindeligt fra Italien, men har boet i både Tyskland og Japan, før hun flyttede til USA for at tage sin ph.d. Hun er professor i neurovidenskab og har udgivet bunkevis af tekster – som indtil for nyligt mest har været videnskabelige artikler om hjerneforskning, hvor folk hverken kysser eller lever lykkeligt til deres dages ende. 
 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Hypotesen om kærlighed" af Ali Hazelwood
1 anmeldelser
Bookworm_dk / 22 anmeldelse(r)
den 08. december 2022
Denne bog har taget BookTok og Instagram med storm, og det kan jeg godt forstå, for den rammer lige præcis alt det jeg elsker ved romance. Der skulle ikke mange sider til før jeg var opslugt af Olive og Adam og deres fake dating. Jeg er vild med laboratoriemiljøet, de phD studerendes frustrationer, kampen om at lave den bedste abstract og få en bevilling, give den bedste pitch og selvfølgelig den spirende romance. Olive er ved at skrive sin phD og bruger al sin tid i laboratoriet på sine mus. Hun vil finde frem til en cancermarkør, der kan diagnosticere kræft i bugspytkirtlen tidligt i forløbet. Hendes veninde Ahn er vild med den fyr Olive har datet lidt, men holder sig tilbage, så for at overbevise veninden om at hun er videre, så begynder hun at fake date den unge, succesrige professor Adam Carlsen. Adam er berømt og berygtet af de studerende for sin hudærlige og til tider hårde kritik, som kan tage modet fra enhver, men Adam er bare dedikeret. Adam har sine egne grunde til at indgå en aftale om at fake date, da universitetet har låst hans forskningsmidler for at holde på ham. Men der er bare det problem, at jo mere Olive ser Adam, jo bedre syntes hun om ham. Jeg er vild med Ali Hazelwoods skrivestil, som har plads til både humor, ærlighed og store følelser. Hendes akademiske karriere har sat tydeligt præg på historien og giver den en vis form for autencitet. Jeg kan i hvert fald nikke genkendende til de forskellige typer af studerende og professorer som er skildret i bogen. Man kan ikke andet end at åbne sit hjerte for Olive og den lidt kejtede Adam. Det kan godt være at handlingen er lidt forudsigelig, men det gør ikke spor i denne velskrevne romcom. Den er både underholdende og svær at lægge fra sig. Det er i hvert fald ikke sidste bog jeg har læst af forfatteren. Jeg glæder mig til at læse videre i kærlighed på hjernen.