plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

I bjørnens kløer

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 158 kr
Spar 21 kr
137 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

158 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

I ”I bjørnens kløer” skildre Peter Mogensen, hvordan dansk indenrigspolitik og udenrigspolitik på den helt store scene udfolder sig, i en hæsblæsende politisk spændingsroman, hvor vores lille kære Danmark holdes som politisk gidsel imellem stormagterne USA og Rusland.

 

I BJØRNENS KLØER er Peter Mogensens første politiske spændingsroman, forhåbentlig ikke den sidste...

 

Danmark får til opgave at lede FN i en periode hvor verden inden for få uger skal tage stilling til om Tjetjenien skal have sin selvstændighed fra Rusland. For den russiske præsident Sorokins muligheder for at forsætte som præsident vil dette være en fatal beslutning, og for USA vil den være et tegn på, at USA er tilbage som leder af verdensscenen.

 

Den tidligere jægersoldat Henrik Foss, nu nummer to i det største oppositionsparti Venstre, med udsigt til at blive Danmarks næste udenrigsminister, udsættes pludselig for en massiv afpresning da hans to sønner og ekskone kidnappes.

 

I skyggen af de to stormagters internationale politiske armlægning kastes Danmark ud i en for offentligheden hemmelig regeringskrise, som inden for få døgn eskalerer til et stadie af total panik, hvor kampen for at redde Foss' familie blandes sammen med kampen om regeringsmagten efter det kommende folketingsvalg.

 

Peter Mogensen har skrevet en politisk spændingsroman, der trækker på hans helt tætte kendskab til den politiske verden og al dens indbyggede kynisme. Peter Mogensen er kendt som politisk kommentator på Politiken og vært på TV2 News’ politiske magasin Mogensen og Kristiansen.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740621594
Forlag:
Artur
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740621596
Indbinding:
Hardback
Sider:
426
Udg. Dato:
25 apr 2018
Oplagsdato:
25 apr 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 217mm D: 40mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele