Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

I et med dig

af Sylvia Day

Paperback, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 150,00 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 55,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

5 boganmeldelser af I et med dig
I Crossfire seriens sidste bog følger vi forsat parrets kamp mod den lykkelige slutning, som vi har fulgt i de forrige bøger. Det har været en rejse med masser af spænding, drama og kærlighed og denne bog er lige så god som de forrige. Dog er jeg enige med dem, som mener, at denne fortælling om Eva og Gideon er trukket så langt ud, som det er muligt.
Stjerne antallet bærer præg af, at den er bedre end de foregående 4, som jeg gerne vil vise - men det er stadig ikke et litterært mesterværk. Desværre blev min første anmeldelse slettet af Plusbog, og nu er det noget tid siden, jeg har læst bogen, så jeg kan ikke huske hvad jeg skrev i min første anmeldelse, derfor er denne lidt mere overfladisk. Man får svar på en del ting i denne bog, og der er langt mere handling i. Handling, man savnede rigtig meget i de foregående 4. Jeg er glad for, at jeg læste denne, så jeg kunne få en afslutning på hele serien, men ville nu have ønsket, at Sylvia havde sparet denne bog og i stedet skrevet disse svar ind tidligere i stedet for at malke fansene.
Den sidste bog, og hvor har jeg dog glædet mig til at læse den. Ligesom i bog 4 er der meget mere handling, end bog 1-3 til sammen. Jeg synes dog, at det er rigtig ærgerligt, at der sker en så stor ting til sidst i bogen, det skulle vi have haft langt tid før. Selvom det er den sidste bog, bliver jeg alligevel nysgerrig på, hvordan det går dem fremad. Jeg kunne godt læse mere om dem.
sidste del (håber jeg) syntes den er ok... men syntes ikke rigtig man kan "koge mere suppe på den" jeg syntes den var lidt lang, men man bliver nød til at læse den hvis man har læst de 4 andre.
Historien omkring Gideon Cross og Eva afsluttes i denne længe ventede bog. Bogen fortsætter hvor sidste bog slap, hvor Gideon og Eva forsøger at blive "forsonet" efter deres uoverensstemmelser. I et forsøg på at få Eva til at skifte til Cross-virksomheden, har Gideon ansat hendes chef. Eva føler sig manipuleret, og ønsker en pause i forholdet. Gideon erfarer at han bliver nødt til at inddrage Eva mere i sit liv, tanker og drømme, hvis deres forhold skal have en chance. Bogen har, ligesom de foregående fire bøger, mange paralleller til Fifty Shades historien, hvilket ikke højner min begejstring for denne historie, da jeg godt kunne ønske mig mere originalitet. Den har ligeledes mange sex-scener, som jeg dog efterhånden synes bliver forudsigelige og kedelige. Der er i denne bog ligeledes forviklinger og "storm-vejr", som medvirker til at holde spændingen. Dog synes jeg ikke, den er helt velskrevet og "realistisk", hvilket giver mig en "irriterende" oplevelse af den. Bogen er dog et "must" for dem, der har læst de første fire i serien, men ikke én jeg vil læse flere gange.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display