Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

I et med dig

af Sylvia Day

Paperback, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 150,00 kr

info-icon Medlemspris

93 kr

Spar 57,00 kr (38%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
I ET MED DIG er Sylvia Days længe ventede afslutning på Crossfire-sagaen - den hede kærlighedshistorie, som har tryllebundet millioner af læsere verden over.
 
Det nemmeste, jeg nogensinde har gjort, var at blive forelsket i Gideon Cross. Det skete øjeblikkeligt. Fuldstændigt. Og endeligt. En drøm gik i opfyldelse, da jeg blev gift med ham. Men det er mit livs kamp at forblive gift med ham. For kærlighed forandrer. Vores er både et fristed fra stormen og i sig selv den vildeste orkan. To skadede sjæle sammensmeltet til én. Vores inderste og værste hemmeligheder har vi afsløret for hinanden. Han er spejlet, som både viser mig alle mine fejl, og al skønheden jeg ikke selv kunne se. Gideon har givet mig alt. Det er nu, jeg skal bevise, at jeg kan være den klippe, det tilflugtssted, som han har været for mig. Sammen kan vi modstå de mennesker, som så indædt kæmper for at komme imellem os.
 
I ET MED DIG er hjerteskærende, forførende og bevægende!

Læs også de øvrige bøger i Crossfire-sagaen BLOTTET FOR DIG, SPEJLET I DIG, BUNDET TIL DIG og FÆNGSLET AF DIG.
 
 
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788740012927
Politikens Forlag
8740012921
Paperback
480
3. juni 2016
18. januar 2017
1
2
B: 148 H: 222 D: 40 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Fanget af dig
Sylvia Day
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Calendar Girl 3: j...
Audrey Carlan
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 120 kr.
Calendar Girl 4: o...
Audrey Carlan
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 143 kr.
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Tangled
Emma Chase
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

5 boganmeldelser af I et med dig
I Crossfire seriens sidste bog følger vi forsat parrets kamp mod den lykkelige slutning, som vi har fulgt i de forrige bøger. Det har været en rejse med masser af spænding, drama og kærlighed og denne bog er lige så god som de forrige. Dog er jeg enige med dem, som mener, at denne fortælling om Eva og Gideon er trukket så langt ud, som det er muligt.
Stjerne antallet bærer præg af, at den er bedre end de foregående 4, som jeg gerne vil vise - men det er stadig ikke et litterært mesterværk. Desværre blev min første anmeldelse slettet af Plusbog, og nu er det noget tid siden, jeg har læst bogen, så jeg kan ikke huske hvad jeg skrev i min første anmeldelse, derfor er denne lidt mere overfladisk. Man får svar på en del ting i denne bog, og der er langt mere handling i. Handling, man savnede rigtig meget i de foregående 4. Jeg er glad for, at jeg læste denne, så jeg kunne få en afslutning på hele serien, men ville nu have ønsket, at Sylvia havde sparet denne bog og i stedet skrevet disse svar ind tidligere i stedet for at malke fansene.
Den sidste bog, og hvor har jeg dog glædet mig til at læse den. Ligesom i bog 4 er der meget mere handling, end bog 1-3 til sammen. Jeg synes dog, at det er rigtig ærgerligt, at der sker en så stor ting til sidst i bogen, det skulle vi have haft langt tid før. Selvom det er den sidste bog, bliver jeg alligevel nysgerrig på, hvordan det går dem fremad. Jeg kunne godt læse mere om dem.
sidste del (håber jeg) syntes den er ok... men syntes ikke rigtig man kan "koge mere suppe på den" jeg syntes den var lidt lang, men man bliver nød til at læse den hvis man har læst de 4 andre.
Historien omkring Gideon Cross og Eva afsluttes i denne længe ventede bog. Bogen fortsætter hvor sidste bog slap, hvor Gideon og Eva forsøger at blive "forsonet" efter deres uoverensstemmelser. I et forsøg på at få Eva til at skifte til Cross-virksomheden, har Gideon ansat hendes chef. Eva føler sig manipuleret, og ønsker en pause i forholdet. Gideon erfarer at han bliver nødt til at inddrage Eva mere i sit liv, tanker og drømme, hvis deres forhold skal have en chance. Bogen har, ligesom de foregående fire bøger, mange paralleller til Fifty Shades historien, hvilket ikke højner min begejstring for denne historie, da jeg godt kunne ønske mig mere originalitet. Den har ligeledes mange sex-scener, som jeg dog efterhånden synes bliver forudsigelige og kedelige. Der er i denne bog ligeledes forviklinger og "storm-vejr", som medvirker til at holde spændingen. Dog synes jeg ikke, den er helt velskrevet og "realistisk", hvilket giver mig en "irriterende" oplevelse af den. Bogen er dog et "must" for dem, der har læst de første fire i serien, men ikke én jeg vil læse flere gange.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display