plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Ind i biologien 9.kl. Fra ursuppe til functional food, Lærervejledning

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 908 kr
Spar 50 kr
858 kr
Fragt pr. ordre 0 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

908 kr
Fragt pr. ordre 0 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Ud over de fyldige kommentarer til de enkelte afsnit i elevbogen indeholder vejledningen følgende til fri kopiering:

  • Elevopgaver
  • Transparentforlæg i farve
  • Vigtige ord og begreber

Hvert kapitels svære begreber med forklaring er samlet på hver sin kopiside til støtte for eleven.

Endvidere indeholder vejledningen oversigt over trinmålene efter 9. klasse samt information om, hvorledes grundbøgerne fra 7.-9. klasse tilsammen dækker disse trinmål.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788723020284
Forlag:
Alinea
Forfatter(e):
ISBN-10:
8723020288
Indbinding:
Spiralryg
Sider:
0
Udg. Dato:
30 sep 2007
Oplagsdato:
30 sep 2007
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 217mm H: 295mm D: 14mm
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK