Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ingen vej tilbage

af Lee Child

Hæftet, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

189,95 kr
Spar 110,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

2 boganmeldelser af Ingen vej tilbage
Et must read : en af de bedste bøger i serien om Jack Reacher : Reacher er på vej tilbage til sin tidligere arbejdsplads i Washington, militærpolitets 110. enhed, for at møde sin efterfølger Susan Turner. (hund har en lækker stemme ,mener han og et bekendskab værd, selv om han aldrig har mødt hende, kun pr.telefon) Opdager hun er anholdt under falske anklager, ligesom han selv bliver og så ruller lavinen. Han er tvunget til at blive genansat i hæren, og i hans forsøg på at opklare hvad der virkelig sker, bliver han nødt til at randsage sin hukommelse for fortidens affærer han har haft, da han bliver anklaget for "utugt" i tjenesten og har fået en datter påståes det. Simpelthen forrygende, denne bog . Indeholder både dramatik, humor og kærlighed/erotik, som altid følger Reacher. GOD LÆSELYST !
Når man sidder med en roman af LC, ved man, at man er garanteret god underholdning den nærmeste fremtid. Siderne vender næsten sig selv, og inden jeg havde set mig om, var jeg næsten halvvejs. Reacher rejser gennem det meste af USA for at se Turner, som han kun har talt i telefon med, men hvis stemme han kom til at holde af. Men fra det øjeblik han sætter sine fødder på basen for militærpolitiets 110. specialenhed, vælter katastroferne ned over ham og Turner, og de fortsætter stort set resten af bogen. Der er godt nok meget vold i bogen, men det er ikke så udpenslet, så det er til at leve med. Desuden skriver LC med en sjælden form for rå humor, som jeg elsker. Bogen er, hvad jeg vil betegne som en rigtig ”drengerøvsbog”, men den kan sagtens læses af kvinder, der ikke er for sarte, og som er i stand til at fremmane billedet af en superhelt. Men, hvor ville det have været godt med et kort over USA, så man kunne følge Reachers og Turners færden.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display