Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Insectivore
Af: Flemming Gernyx, Rasmus Leck Fischer Dansk Indbundet
SPAR
kr 52
Insectivore
Af: Flemming Gernyx, Rasmus Leck Fischer Dansk Indbundet

Bogen INSECTIVORE er en insektkogebog skrevet af Rasmus Leck Fischer og Flemming Gernyx. Tør du at prøve kræfter med seksbenet mad?

 

I mange lande er det ganske normalt at have insekter på menuen. At spise en sprødstegt græshoppe vendt i krydderier er både en sjov og udfordrende oplevelse. Men faktisk er det en yderst nærende og proteinrig kilde, som vi helt sikkert vil støde på oftere og oftere. Den generelle efterspørgsel efter kød er voksende, og kødproduktion er hårdt belastende for vores miljø. Der skal tænkes bæredygtighed ind i vores hverdag, og vi har derfor brug for at finde andre kilder til protein.

 

At dyrke insekter er nemt og kræver ikke megen energi. I Danmark findes der allerede nu fødevaregodkendte insekter. Men når vi skal i gang med at tilberede aftensmaden eller festmenuen, og vi har insekterne liggende på køkkenbordet, bliver det først udfordrende! Ikke alle af de små kryb har særlig stor smag, men de kan med fordel bruges som nærende “fyld” i for eksempel fars og bagværk. Der findes også smagfulde insekter, som eksempelvis myrer, som har en markant smag af citrus og kan indgå i retter, hvor der normalt bruges citrongræs, grape og lime.

 

I mange år har man anvendt insekter i både fødevarer og kosmetik. De har været forklædt som E120 (karmin eller kochenille) og kendes i naturen som skjoldlus. De har en kraftig rødlig farve og indtages dagligt af mange danskere.

 

Bogen INSECTIVORE byder på mange sjove opskrifter på spændende retter og sprøde snacks til din hverdag eller festmenu. Det er altafgørende at få startet på en god måde, så du og dine gæster kan vænnes til at spise seksbenet mad!

 

Om bogens forfatter:

Rasmus Leck Fischer er uddannet kok og har tidligere arbejdet på Søllerød Kro, Dragsholm Slot og restauranter i Spanien og Frankrig. I flere år har han arbejdet som freelance redaktions-kok på flere tv-programmer, som eksempelvis Puk & Herman går i land. Han leverer desuden løbende opskrifter til madmagasinet Gastro. I dag er han køkkenchef i Atelier 1B (private dining) under Gastronomisk Innovation. Hans interesse for vild og naturlig mad har blandt andet resulteret i to kogebøger: UKRUDT - en kogebog med nordiske urter (2012) og SNAPS - Naturen på flaske (2013).

 

Om bogens fotograf:

Flemming Gernyx arbejder som selvstændig fotograf, og det er med stor dedikation, når han skildrer emner som mad, produkter, portrætter, sport og rejser. Han har været fotograf på flere forskellige kogebøger. Desuden leverer han hver måned fotoserier til madmagasiner i hele Norden, og følger også nogle af de bedste kokke i forskellige konkurrencer, blandt andet Bocuse d’Or, gastronomiens svar på VM.

Eksklusiv medlemspris 197 kr
Medlemspris 202 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 249 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 52 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.809 anmeldelser på

Bogen INSECTIVORE er en insektkogebog skrevet af Rasmus Leck Fischer og Flemming Gernyx. Tør du at prøve kræfter med seksbenet mad?

 

I mange lande er det ganske normalt at have insekter på menuen. At spise en sprødstegt græshoppe vendt i krydderier er både en sjov og udfordrende oplevelse. Men faktisk er det en yderst nærende og proteinrig kilde, som vi helt sikkert vil støde på oftere og oftere. Den generelle efterspørgsel efter kød er voksende, og kødproduktion er hårdt belastende for vores miljø. Der skal tænkes bæredygtighed ind i vores hverdag, og vi har derfor brug for at finde andre kilder til protein.

 

At dyrke insekter er nemt og kræver ikke megen energi. I Danmark findes der allerede nu fødevaregodkendte insekter. Men når vi skal i gang med at tilberede aftensmaden eller festmenuen, og vi har insekterne liggende på køkkenbordet, bliver det først udfordrende! Ikke alle af de små kryb har særlig stor smag, men de kan med fordel bruges som nærende “fyld” i for eksempel fars og bagværk. Der findes også smagfulde insekter, som eksempelvis myrer, som har en markant smag af citrus og kan indgå i retter, hvor der normalt bruges citrongræs, grape og lime.

 

I mange år har man anvendt insekter i både fødevarer og kosmetik. De har været forklædt som E120 (karmin eller kochenille) og kendes i naturen som skjoldlus. De har en kraftig rødlig farve og indtages dagligt af mange danskere.

 

Bogen INSECTIVORE byder på mange sjove opskrifter på spændende retter og sprøde snacks til din hverdag eller festmenu. Det er altafgørende at få startet på en god måde, så du og dine gæster kan vænnes til at spise seksbenet mad!

 

Om bogens forfatter:

Rasmus Leck Fischer er uddannet kok og har tidligere arbejdet på Søllerød Kro, Dragsholm Slot og restauranter i Spanien og Frankrig. I flere år har han arbejdet som freelance redaktions-kok på flere tv-programmer, som eksempelvis Puk & Herman går i land. Han leverer desuden løbende opskrifter til madmagasinet Gastro. I dag er han køkkenchef i Atelier 1B (private dining) under Gastronomisk Innovation. Hans interesse for vild og naturlig mad har blandt andet resulteret i to kogebøger: UKRUDT - en kogebog med nordiske urter (2012) og SNAPS - Naturen på flaske (2013).

 

Om bogens fotograf:

Flemming Gernyx arbejder som selvstændig fotograf, og det er med stor dedikation, når han skildrer emner som mad, produkter, portrætter, sport og rejser. Han har været fotograf på flere forskellige kogebøger. Desuden leverer han hver måned fotoserier til madmagasiner i hele Norden, og følger også nogle af de bedste kokke i forskellige konkurrencer, blandt andet Bocuse d’Or, gastronomiens svar på VM.

Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 156
ISBN-13: 9788793314825
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
ISBN-10: 8793314825
Udg. Dato: 23 sep 2016
Længde: 18mm
Bredde: 223mm
Højde: 288mm
Serie: muusmann'gastro
Oplagsdato: 23 sep 2016
Forfatter(e) Flemming Gernyx, Rasmus Leck Fischer


Kategori Kogebøger efter ingrediens


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 156


Udgave 1


Længde 18mm


Bredde 223mm


Højde 288mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 129
Normalpris
kr 125
Medlemspris
SPAR
kr 4
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 240

kr 349
Normalpris
kr 251
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 118

kr 149
Normalpris
kr 121
Medlemspris
SPAR
kr 31
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 25

kr 227
Normalpris
kr 45
Medlemspris
SPAR
kr 202
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 275

kr 320
Normalpris
kr 280
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 216

kr 279
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 63
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 194

kr 270
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 329

kr 499
Normalpris
kr 346
Medlemspris
SPAR
kr 170
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 278

kr 325
Normalpris
kr 283
Medlemspris
SPAR
kr 47
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 269
Normalpris
kr 206
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 182

kr 249
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 67
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 111

kr 150
Normalpris
kr 115
Medlemspris
SPAR
kr 39
Vi anbefaler også
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 213

kr 255
Normalpris
kr 217
Medlemspris
SPAR
kr 42
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 127

kr 159
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 32
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 133

kr 143
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 10
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 159

kr 199
Normalpris
kr 163
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 132

kr 149
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 17
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 161

kr 229
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 68
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 124

kr 149
Normalpris
kr 127
Medlemspris
SPAR
kr 25
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 95

kr 136
Normalpris
kr 99
Medlemspris
SPAR
kr 41
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 191

kr 300
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 164

kr 199
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 35
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 143

kr 169
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 26
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 177
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 175

kr 198
Normalpris
kr 177
Medlemspris
SPAR
kr 23
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 299

kr 427
Normalpris
kr 312
Medlemspris
SPAR
kr 128