Returbøger Kundeservice

Læs hele livet

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Jeg ser dig

af Clare Mackintosh

Hæftet, 2017

Fri fragt ved køb over 500 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

153 kr

Spar 96,95 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon

249,95 kr

For dig der ikke ønsker et medlemskab.

Beskrivelse
JEG SER DIG af Clare Mackintosh er en neglebidende psykologisk thriller og en af de mest spændende og succesfulde debuter i 2015.
 
Du laver det samme hver dag.
 
Du ved præcist, hvor du er på vej hen.
 
Du er ikke alene.
 
Da Zoe Walker ser et billede af sig selv i en avis i London under de personlige annoncer, er hun fast besluttet på at finde ud af, hvordan hendes billede er havnet i avisen. Der knytter sig ingen forklaring til det grynede billede. Der står blot en hjemmeside og et telefonnummer.
 
Zoe viser avisen til sin familie, som ikke mener, det er hende på billedet men blot en, som ligner hende. Næste dag er der et billede af en anden kvinde i annoncen, og dagen efter en helt tredje kvinde. Er der tale om en fejl? Et tilfælde? Eller holder nogen øje med alt, hvad Zoe og de andre kvinder foretager sig..?

Bog detaljer
Dansk
9788793338319
ARONSEN
8793338317
Hæftet
0
30. marts 2017
15. september 2017
1
2
B: 157 H: 232 D: 35 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 230,55 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 239,21 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Jeg lader dig gå
Clare Mackintosh
Forlagets pris 250 kr.
Pris 249,95 kr.
info-iconMedlemspris 153 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 299,95 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Mirakelmanden
Julie Hastrup
Forlagets pris 250 kr.
Pris 250,00 kr.
info-iconMedlemspris 130 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
Pris 34,95 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
Pris 59,95 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 11 kr.

2 boganmeldelser af Jeg ser dig
Zone Walker læser avis, da hun pludselig ser et billede af sig selv i en annonce under rubrikken Personlige Annoncer. Hvorfor er der et billede af hende i annoncen og hvem har skrevet annoncen? Zoe viser annoncen til sin familie, men de forstår ikke Zoe's bekymring, for de mener der bare er tale om en kvinde, der ligner Zoe. Zoe bliver mere og mere bekymret, for hver dag er en ny annonce med et billede af en ny kvinde. Er der virkelig tale om et tilfælde? En dag findes en af de udvalgte kvinder død og Zoe beslutter sig for at komme til bunds i sagen om de mystiske annoncer med kvinderne. Men er Zoe mon selv i livsfare? Jeg var fuldstændig vild med " Jeg lader dig gå", som var Clare Mackintosh's debut som forfatter. Den var virkelig nervepirrende spændende og havde et fantastisk uigennemskueligt plot, så derfor havde jeg store forventninger til " Jeg ser dig". Jeg kunne godt lide " Jeg ser dig", men " Jeg lader dig gå" er lige en anelse bedre og mere spændende. Clare Mackintosh har atter formået at skrive en bog med troværdige person og miljøbeskrivelser og et plot jeg atter havde svært ved at gennemskue. Jeg havde længe overvejet at given bogen 4 ud af 5 stjerner, men bogen får alligevel 5 stjerner, da jeg virkelig blev overrasket over bogens sidste sider, det var en slutning jeg på ingen måde kunne forudse. Zoe som person havde jeg det meget svært med, da jeg skiftevis fandt hende meget irriterende og så alligevel lidt sympatisk, når hun ville løse mysteriet om de mærkelige annoncer. I " Jeg lader dig gå" kunne jeg virkelig godt lide hovedpersonen, som jeg havde medlidenhed og sympati for og det gjorde lige bogen ekstra spændende for mit vedkommende og derfor jeg var så vild med den. I " Jeg ser dig" følte jeg mig meget splittet om hvad jeg skulle mene om Zoe og hendes familie. Jeg vil anbefale " Jeg ser dig" til nye læsere og også forgængeren " Jeg lader dig gå". Begge bøger er afsluttende bøger, så der er lige meget i hvilken rækkefølge de læses i. Jeg glæder mig helt sikkert til at læse flere bøger af Clare Mackintosh.
Jeg elsker virkelig en god krimi eller thriller, hvor jeg ikke kan regne plottet eller gerningsmanden ud. Det har Clare Mackintosh i Jeg ser dig til fulde leveret. Hun gav mig en thriller, hvor siderne nærmest vendte sig selv og hvor jeg ikke regnede det hele ud før til allersidst. Sproget er levende, til tider humoristisk og andre gange får historien lov at skræmme læseren. Absolut en anbefalelsesværdig thriller, hvis man er til at blive skræmt, blive mistænksom og ikke har noget imod at miste lidt nattesøvn til læsning. Advarsel; bogen er svær at slippe!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display