Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYHED - Lækre produkter fra RICE

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Jeg ser dig

af Clare Mackintosh

Hæftet, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

152,47 kr
Spar 97,48 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Pagten
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Mirakelmanden
Julie Hastrup
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 130 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
Børne-sommer-pakke
Producentens pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Triplus...
Producentens pris 180 kr.
info-iconMedlemspris 98 kr.

4 boganmeldelser af Jeg ser dig
"Jeg ser dig" er anden bog på dansk af engelske Clare Mackintosh, og jeg havde glædet mig virkelig meget til bogen, da jeg var virkelig begejstret for hendes første bog. Desværre blev jeg noget skuffet over denne. Der var ikke den samme stemning og uhygge som i den første, og plottwisted var heller ikke helt så overraskende. Måske ville jeg have syntes bedre om den, hvis jeg ikke havde læst den første og haft så store forventninger.
"Jeg ser dig" er den anden bestsellerbog på dansk af engelske Clare Mackintosh. Forfatteren har, inden hun debuterede som spændingsforfatter, arbejdet 12 år i det britiske politi og det bærer begge hendes bøger i dén grad præg af. Jeg var stærkt begejstret for hendes debutroman "jeg lader dig gå" og havde derfor glædet mig ekstra meget til et gensyn med forfatterens evne til at skrue et plot sammen. Zoe Walker, der bor i en forstad og pendler med offentlig transport til og fra arbejde, ser ved et tilfælde et foto af sig selv i en avis under de bagerste annoncer. Et foto hun ikke har kendskab til og slet ikke kendskab til, hvorfor det er havnet i avisen. Hun begynder at holde øje med annoncerne og opdager nu dagligt nye billeder af nye kvinder. Da en kvinde findes myrdet og Zoe genkender ofret som værende én af disse kvinder fra annoncerne, rykker frygten tættere på. Er der nogen efter hende? Hun får kontakt til politikvinden Kelly Swift og historien tager fat. Der skal ikke herske den mindste tvivl om, at Clare Mackintosh forstår at skrue et plot sammen. Der er ikke den mindste vaklen i troværdighed eller persongalleri og jeg ville virkelig gerne være sendt bagover af begejstring - nøjagtig som med hendes debutroman. Det er jeg bare ikke! Og det er brandærgerligt! Måske er jeg unfair og havde skruet forventningerne alt for højt op til denne (den svære) to'er – men jeg kedede mig altså lidt undervejs. Jeg havde vendt alt for mange sider, før der kom noget spænding i spil og jeg måtte nærmest vente til de allersidste sider, før jeg kunne rykke ud på den eftertragtede plads - "kanten af stolen". Jeg er faktisk ikke et sekund i tvivl om, at havde jeg ikke læst hendes første fremragende thriller og havde jeg ikke været så imponeret over kvaliteten af denne, så havde jeg med garanti været noget mere underholdt af denne bog, end tilfældet er og min samlede vurdering ville måske have endt en stjerne højere, end den kommer til og det er faktisk overhovedet ikke fair – men jeg har jo erfaret, at hun gemmer på en helt særlig evne udi kunsten at udtænke et plot og få den forfattet og evner forpligter som bekendt – og jeg havde forventet mere! "Jeg ser dig" er stadig, uden tvivl, en god bog og der er ikke noget at udsætte på den tekniske del af forfatterskabet. Persongalleriet holder og plottet er gennemtænkt og nydeligt drejet. Sammenlignet med andre spændingsbøger er den en god én af slagsen – sammenlignet med, hvad der ellers kunne komme fra forfatterens hånd, er det en middel oplevelse. Jeg vil dog stadig glæde mig til at læse den næste bog, der måtte komme fra Clare Mackintosh.
Zone Walker læser avis, da hun pludselig ser et billede af sig selv i en annonce under rubrikken Personlige Annoncer. Hvorfor er der et billede af hende i annoncen og hvem har skrevet annoncen? Zoe viser annoncen til sin familie, men de forstår ikke Zoe's bekymring, for de mener der bare er tale om en kvinde, der ligner Zoe. Zoe bliver mere og mere bekymret, for hver dag er en ny annonce med et billede af en ny kvinde. Er der virkelig tale om et tilfælde? En dag findes en af de udvalgte kvinder død og Zoe beslutter sig for at komme til bunds i sagen om de mystiske annoncer med kvinderne. Men er Zoe mon selv i livsfare? Jeg var fuldstændig vild med " Jeg lader dig gå", som var Clare Mackintosh's debut som forfatter. Den var virkelig nervepirrende spændende og havde et fantastisk uigennemskueligt plot, så derfor havde jeg store forventninger til " Jeg ser dig". Jeg kunne godt lide " Jeg ser dig", men " Jeg lader dig gå" er lige en anelse bedre og mere spændende. Clare Mackintosh har atter formået at skrive en bog med troværdige person og miljøbeskrivelser og et plot jeg atter havde svært ved at gennemskue. Jeg havde længe overvejet at given bogen 4 ud af 5 stjerner, men bogen får alligevel 5 stjerner, da jeg virkelig blev overrasket over bogens sidste sider, det var en slutning jeg på ingen måde kunne forudse. Zoe som person havde jeg det meget svært med, da jeg skiftevis fandt hende meget irriterende og så alligevel lidt sympatisk, når hun ville løse mysteriet om de mærkelige annoncer. I " Jeg lader dig gå" kunne jeg virkelig godt lide hovedpersonen, som jeg havde medlidenhed og sympati for og det gjorde lige bogen ekstra spændende for mit vedkommende og derfor jeg var så vild med den. I " Jeg ser dig" følte jeg mig meget splittet om hvad jeg skulle mene om Zoe og hendes familie. Jeg vil anbefale " Jeg ser dig" til nye læsere og også forgængeren " Jeg lader dig gå". Begge bøger er afsluttende bøger, så der er lige meget i hvilken rækkefølge de læses i. Jeg glæder mig helt sikkert til at læse flere bøger af Clare Mackintosh.
Jeg elsker virkelig en god krimi eller thriller, hvor jeg ikke kan regne plottet eller gerningsmanden ud. Det har Clare Mackintosh i Jeg ser dig til fulde leveret. Hun gav mig en thriller, hvor siderne nærmest vendte sig selv og hvor jeg ikke regnede det hele ud før til allersidst. Sproget er levende, til tider humoristisk og andre gange får historien lov at skræmme læseren. Absolut en anbefalelsesværdig thriller, hvis man er til at blive skræmt, blive mistænksom og ikke har noget imod at miste lidt nattesøvn til læsning. Advarsel; bogen er svær at slippe!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display