Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Joes bog

af Jonathan Tropper

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 99,95 kr

Medlemspris info-icon

79,95 kr
Spar 20,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

99,95 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

5 boganmeldelser af Joes bog
Dette er en dejlig bog. Meget livsbekræftende og morsom, som i sandhed behandler alvorlige og problematiske forhold. Sproget flyder på gribende vis.
Efter 17 år i New York vender Joe Goffman hjem til hjembyen Bush Falls, hvor faderen ligger på sit dødsleje. Joe er en succesfuld forfatter, der har skabt sig en formue på sin debutroman, der er en satirisk biografi om hans egen opvækst i hjembyen. Trods den materielle velstand, er Joes tilværelse ensom og overfladisk, og hjemkomsten til byen kommer på godt og ondt til at ændre hans liv. Joes hjemkomst skaber røre i den lille by, hvor mange af indbyggerne føler sig hængt ud i Joes bog. Dette fører til voldsomme konfrontationer! Gensynet med vennen Wayne og ungdomskæresten Carly kommer i høj grad også til at påvirke Joe. Bogens handling er dels nutidig og dels tilbageblik til Joes ungdom i Bush Falls. Selv om bogen er meget humoristisk skrevet, omhandler den dybt alvorlige temaer som fx ensomhed, selvmord, sygdom, mobning, venskaber og forelskelse. Med sit fantastiske sprog formår Jonathan Tropper at skrive, så man nærmest griner og græder på samme tid. Jeg synes, det er en rigtig god bog, der absolut kan anbefales.
Denne bog er hylende morsom og virkelig god. Den er velskrevet og har en evne til at få latter og smil frem, mens man følger hovedpersonens tur hjem til sin gamle by, hvis beboere han tidligere har fornærmet.
Jonathan Tropper har skrevet et fantastisk humoristisk bog som fænger fra første side. Joe - bogens hovedperson - har for 17 år siden skrevet en succesfuld bog om hans føde by Bush Fall og de mennesker han gennem sit liv har mødet der. Bogen er sarkastisk og ærlig og med den lægger han sig ud med de fleste af indbyggerne i den lille by. Da han så mange år efter må vende tilbage til sig meget syge far - ja så mødes han af en by der gerne vil fortælle hvad de mener om hans bog og det han har skrevet om dem. Joe fortæller også om sin barndom og opvækst og alle beskrivelser er gjort med vid og bid. Bogen minder på mange måder om tonen i " den hundrede årige der kravlede ud af vinduet" og dennes efterfølgere. Den er dog mere troværdig. En bog man læser og griner med på. Kan varmt anbefales
Bogen i en nøddeskal: efter Joe Goffmans far får et slagtilfælde, må Joe se sig nødsaget til at vende tilbage til hans hjemby, som han ellers ikke har sat en fod i siden han skred for 17 år siden, da han udgav en temmelig kontroversiel bog om selvsamme by og indbyggerne deri. Ikke umiddelbart den mest sindsoprivende handling, ikke desto mindre blev jeg temmelig optaget af bogen undervejs, dels fordi jeg blev nysgerrig på om Joe ville få nosset sig sammen til at rette og på sit liv, dels fordi den var sjov og rørende. Skulle jeg sammenligne Joes bog med andre i samme dur, ville jeg nævne David Nicholls' "Samme dag næste år" og Nick Hornbys "High Fidelity", hvor Joes bog i mine øjne ligger ganske lunt i svinget! Læs den med en forventning om god underholdning (Joe har virkelig nogle rappe replikker) frem for den nye dybe tallerken, så er jeg sikker på du får en lige så god oplevelse som jeg gjorde.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display