plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Joes bog

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 69 kr
Spar 10 kr
59 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

69 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Jonathan Troppers JOES BOG er en befriende morsom roman om stræberen Joe Goffman, som med sin debutroman lægger sig ud med hele hjembyen!

 

At skrive en bestseller er rigtig svært. Næsten umuligt. At fornærme en hel by er en stort set lige så svær opgave. Alligevel lykkes det for stræberen Joe Goffmann at klare begge dele på én gang! Hans satiriske debutroman handler om hjembyen Bush Falls og ender med at give Joe mange fjender. Men den giver ham også et liv som succesforfatter på Manhattan.

 

Da hans far sytten år senere ligger på sit dødsleje, kaldes Joe hjem til Bush Falls igen. Her står byens folk i kø for at give deres mening til kende om ham. Han mødes med en fortid, der slet ikke er ovre endnu. Og en ungdom, som han aldrig er vokset fra.

 

JOES BOG er befriende morsom. Romanen handler om venskaber og teenageforelskelser, om svære familieforhold og nye chancer. Og om at man som 34-årig endelig bliver voksen.

 
  
"Tropper kan bare noget med sproget og de virkelighedstro figurer. Han giver dem liv, og fortæller sine historier, så læseren er deltager og glemmer alt om tid og sted. (..) Jeg lover en sublim læseoplevelse, der har det hele. Skal du bare læse én roman i år, så synes jeg det skal være denne - et absolut mustread.”  Bognørden.dk, 6 stjerner * * * * * *
 
 
"Læs den og få en vanvittig skør og finurlig oplevelse i selskab med Joe og alle de andre i Bush Falls." Livetidukkehuset.dk, 5 stjerner * * * * *
 
 
"Bogen er velskrevet med mange lag ud over alt hurlumhejet, det sjove og det groteske, som er forfatterens virkemidler til at fortælle en dybere historie om at finde sin identitet og holde fast i den samt om venskaber og kærlighed, men det er samtidigt hamrende morsomt fortalt. (...) Der er kun ét at sige: hit med resten af forfatterens bøger!" blog.drustrup.dk
 
Tag et kig i bogen her:
 
 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771465112
Forlag:
Modtryk
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771465111
Indbinding:
Hæftet
Sider:
334
Udg. Dato:
26 sep 2016
Oplagsdato:
26 sep 2016
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 220mm D: 30mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele