Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Joes bog

af Jonathan Tropper

Hæftet, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 99,95 kr

info-icon Medlemspris

49 kr

Spar 50,95 kr (51%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
69 kr 103 kr
75 kr 113 kr

Beskrivelse
Jonathan Troppers JOES BOG er en befriende morsom roman om stræberen Joe Goffman, som med sin debutroman lægger sig ud med hele hjembyen!
 
At skrive en bestseller er rigtig svært. Næsten umuligt. At fornærme en hel by er en stort set lige så svær opgave. Alligevel lykkes det for stræberen Joe Goffmann at klare begge dele på én gang! Hans satiriske debutroman handler om hjembyen Bush Falls og ender med at give Joe mange fjender. Men den giver ham også et liv som succesforfatter på Manhattan.
 
Da hans far sytten år senere ligger på sit dødsleje, kaldes Joe hjem til Bush Falls igen. Her står byens folk i kø for at give deres mening til kende om ham. Han mødes med en fortid, der slet ikke er ovre endnu. Og en ungdom, som han aldrig er vokset fra.
 
JOES BOG er befriende morsom. Romanen handler om venskaber og teenageforelskelser, om svære familieforhold og nye chancer. Og om at man som 34-årig endelig bliver voksen.

    
"Tropper kan bare noget med sproget og de virkelighedstro figurer. Han giver dem liv, og fortæller sine historier, så læseren er deltager og glemmer alt om tid og sted. (..) Jeg lover en sublim læseoplevelse, der har det hele. Skal du bare læse én roman i år, så synes jeg det skal være denne - et absolut mustread.”  Bognørden.dk, 6 stjerner * * * * * *
 
 
"Læs den og få en vanvittig skør og finurlig oplevelse i selskab med Joe og alle de andre i Bush Falls." Livetidukkehuset.dk, 5 stjerner * * * * *
 
 
"Bogen er velskrevet med mange lag ud over alt hurlumhejet, det sjove og det groteske, som er forfatterens virkemidler til at fortælle en dybere historie om at finde sin identitet og holde fast i den samt om venskaber og kærlighed, men det er samtidigt hamrende morsomt fortalt. (...) Der er kun ét at sige: hit med resten af forfatterens bøger!" blog.drustrup.dk
 
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788771465112
Modtryk
Allan Hilton Andersen
8771465111
Hæftet
334
26. september 2016
26. september 2016
1
1
B: 150 H: 220 D: 30 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Ravnens rede
Leif Davidsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 90 kr.
Djævelen i hullet
Leif Davidsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

4 boganmeldelser af Joes bog
Efter 17 år i New York vender Joe Goffman hjem til hjembyen Bush Falls, hvor faderen ligger på sit dødsleje. Joe er en succesfuld forfatter, der har skabt sig en formue på sin debutroman, der er en satirisk biografi om hans egen opvækst i hjembyen. Trods den materielle velstand, er Joes tilværelse ensom og overfladisk, og hjemkomsten til byen kommer på godt og ondt til at ændre hans liv. Joes hjemkomst skaber røre i den lille by, hvor mange af indbyggerne føler sig hængt ud i Joes bog. Dette fører til voldsomme konfrontationer! Gensynet med vennen Wayne og ungdomskæresten Carly kommer i høj grad også til at påvirke Joe. Bogens handling er dels nutidig og dels tilbageblik til Joes ungdom i Bush Falls. Selv om bogen er meget humoristisk skrevet, omhandler den dybt alvorlige temaer som fx ensomhed, selvmord, sygdom, mobning, venskaber og forelskelse. Med sit fantastiske sprog formår Jonathan Tropper at skrive, så man nærmest griner og græder på samme tid. Jeg synes, det er en rigtig god bog, der absolut kan anbefales.
Denne bog er hylende morsom og virkelig god. Den er velskrevet og har en evne til at få latter og smil frem, mens man følger hovedpersonens tur hjem til sin gamle by, hvis beboere han tidligere har fornærmet.
Jonathan Tropper har skrevet et fantastisk humoristisk bog som fænger fra første side. Joe - bogens hovedperson - har for 17 år siden skrevet en succesfuld bog om hans føde by Bush Fall og de mennesker han gennem sit liv har mødet der. Bogen er sarkastisk og ærlig og med den lægger han sig ud med de fleste af indbyggerne i den lille by. Da han så mange år efter må vende tilbage til sig meget syge far - ja så mødes han af en by der gerne vil fortælle hvad de mener om hans bog og det han har skrevet om dem. Joe fortæller også om sin barndom og opvækst og alle beskrivelser er gjort med vid og bid. Bogen minder på mange måder om tonen i " den hundrede årige der kravlede ud af vinduet" og dennes efterfølgere. Den er dog mere troværdig. En bog man læser og griner med på. Kan varmt anbefales
Bogen i en nøddeskal: efter Joe Goffmans far får et slagtilfælde, må Joe se sig nødsaget til at vende tilbage til hans hjemby, som han ellers ikke har sat en fod i siden han skred for 17 år siden, da han udgav en temmelig kontroversiel bog om selvsamme by og indbyggerne deri. Ikke umiddelbart den mest sindsoprivende handling, ikke desto mindre blev jeg temmelig optaget af bogen undervejs, dels fordi jeg blev nysgerrig på om Joe ville få nosset sig sammen til at rette og på sit liv, dels fordi den var sjov og rørende. Skulle jeg sammenligne Joes bog med andre i samme dur, ville jeg nævne David Nicholls' "Samme dag næste år" og Nick Hornbys "High Fidelity", hvor Joes bog i mine øjne ligger ganske lunt i svinget! Læs den med en forventning om god underholdning (Joe har virkelig nogle rappe replikker) frem for den nye dybe tallerken, så er jeg sikker på du får en lige så god oplevelse som jeg gjorde.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display