Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Journal 64

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Her er endnu en bestseller fra forfatter Jussi Adler-Olsen

Vinder af De Gyldne Laurbær 2010

Dér stod han. Skikkelsen ragede op over alle som et fyrtårn. På trods af duknakkethed og skæve ben et massivt knejsende vilddyr, hvis øjne gled hen over mængden som søgeprojektører. Hun mærkede igen hans intense overvågning dybt ind i kroppen og vidste med sikkerhed, at reagerede hun ikke her og nu, så ville alt i hendes liv styrte sammen på sekunder.* 

Indtil for blot 40 år siden blev utilpassede eller blot uheldige danske kvinder deporteret til den lille ø Sprogø, hvor ondskab, misrøgt og torturlignende metoder blev brugt til at holde orden. Hertil kom Nete Hermansen, og her fra slap hun væk: Troede hun. Den dag fortiden indhentede hende, blev det starten på en af Afdeling Q’s mest komplicerede sager. Hvad gemmer hendes fortid? Hvad hændte der hende? Hvor forsvandt menneskene omkring hende hen? Og hvem stod bag?  

Skønt vicepolitikommissær Carl Mørck har rigeligt at se til med en mordefterforskning, han måske var involveret i og med et privatliv, der ikke helt spiller, presser hans to stædige assistenter ham til at genåbne den sag, der for 23 år siden udspillede sig med voldsomme konsekvenser for de implicerede. Snart går det op for det lille efterforskningsteam, at sagen blot er en lille flig af noget større, der handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, som tilsyneladende stadig finder sted.  

Stille, roligt og indædt går opklaringsarbejdet i gang, og det kommer til at tære på Carl, ikke mindst fordi hans, Roses og Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl endelig mener at vide, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og meget koldblodig spiller sig på banen.

Øvrige bøger i serien:

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740001006
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740001008
Indbinding:
Hardback
Sider:
474
Udg. Dato:
1 nov 2011
Oplagsdato:
1 nov 2011
Udgave:
4
Dimensioner:
B: 152mm H: 227mm D: 35mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Journal 64
Jussi Adler-Olsen
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
4 boganmeldelser
Af Bogfinken den 30. juni 2016
Virkelig tør at komme igang med efter min mening. Jeg var tæt på at opgive fra start rigtig mange gange. Bliver bedre hen af vejen, men er langtfra min yndling.

Af CINEMANDRUP den 16. august 2014
Bestseller bøgerne bliver kastet ud til folket fra Jussi Adler Olsens hånd og Journal nr. 64 er ingen undtagelse, idet den rummer de klassiske træk du finder fra hans side. Forfatterens formidable evne til at kreere noget nyt og stadig fastholde og nærmest lamme sin læsegruppe i en så intens og fangende historie, at hver side er en oplevelse i sig selv. Sprogbruget er i en klassse for sig og - vil jeg påstå - tiltaler de fleste, idet det er lige til at gå til. Jussi Adler Olsen serverer her samme unikke opskrift til en læseren, men et par ingredienser er ændret og tilsat ny smagsvarianter. Historien er gribende efter du er kommet lidt ind i bogen og du beundres af dem uforlignelige evne forfatteren har til at koble tingene sammen og hermed give en lektion i bevarelsen af den røde tråd. Derfor skal du læse den: Et multi univers af bestialsk grusomhed venter i en gennemarbejdet historie, som er en fornøjelse af læse med karakterer du kender. Krimi genren har fået nyt liv og du fristes til at "lege" kriminalbetjent, når du sidder og sluger hvert eneste ord i sand spænding for opklaringen/afsløringen. Jussi Adler Olsen har formået at skabe en afhængighed af hans bøger og jeg må ærligt indrømme, at det er en afhængighed jeg elsker. Nyd journal nr. 64 - særdeles underholdende læsning

Af Benjamin den 22. februar 2014
Efter min mening er dette Jussis bedste bog til dato. Super handling og historie.

Af Suzzer den 08. august 2013
Jussi Adler Olsen har altså virkelig fået fat i krimigenren, hvilket denne bog også viser. Fængende læsning og spændende plot.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage