Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Julekalender med bioperler  5712854593144
Julekalender med bioperler

Julekalender med bioperler

33% PLUSRABAT

Julekalender med bioperler

Den fineste julekalender af karton med rørperler og printet motiv, som inspirerer dig til at lave et nyt motiv hver dag op til jul. Komplet med bioperler, perleplader, strygeark og motiver. NABBI Bio... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Spar 70 kr
145 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
215 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Vi sender dig en e-mail, så snart varen er tilbage på lager!   
Ja tak til nyhedsbreve og -sms med tilbud og inspiration. Jeg giver samtykke til at Plusbog ApS må indsamle og behandle mine oplysninger. Se privatlivspolitik her. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
EAN:
5712854593144
Dimensioner:
B: 310mm H: 380mm D: 50mm

Beskrivelse af Julekalender med bioperler

Den fineste julekalender af karton med rørperler og printet motiv, som inspirerer dig til at lave et nyt motiv hver dag op til jul. Komplet med bioperler, perleplader, strygeark og motiver.

NABBI BioBeads er rørperler, som er fremstillet af materialet, Biodolomer® – og består blandt andet af rapsolie. Dette gør perlerne fri for mikroplast og helt biologisk nedbrydelige. På den måde modvirker NABBI BioBeads global opvarmning, og du kan med god samvittighed bruge dem til at lave mange flotte julemotiver.

Rørperler er altid et hit - også i juletiden. Med julekalenderen kan børnene se, hvilket julemotiv der gemmer sig bag dagens låge og gå i gang med at kreere med perlerne - en superhyggelig tradition for familiens små, der kan glæde sig til at åbne julekalenderens 24 låger i december. Bagefter kan I sammen sætte snor på perlemotiverne og hænge dem op på juletræet eller i vinduerne. Har I brug for mere perlesjov, kan I altid købe ekstra perler og genbruge mønstre.

Vælger du at stryge NABBI BioBeads med et strygejern, skal du huske at lægge bagepapir mellem strygejernet og perlerne. Bevæg herefter strygejernet i cirkulerende bevægelser, og stryg forsigtigt med et let pres, indtil perlerne er smeltet sammen.

Bemærk: Vi anbefaler, at du ikke stryger NABBI BioBeads sammen med standard rørperler, da standardperlerne er mere varmefølsomme end NABBI BioBeads.

Indhold: rørperler, perleplader, strygeark, julekalender, snor og motiver. Perlerne måler 5x5 mm. - samme mål som almindelige rørperler.

Suppler evt. med NABBI BioBeads rørperler - pastelfarver 1000 stk. eller NABBI BioBeads rørperler - standardfarver 1000 stk.

Find også mange andre spændende julevarer i vores kategori Kreativ jul.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger