Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kællingen i Kraków

af Jens Henrik Jensen

Paperback, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 130,00 kr

info-icon Medlemspris

68,90 kr

Spar 61,10 kr (47%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
CIA-agenten Jan Jordi Kazanski er tvunget på sygeorlov, men skubbes ind i et livsfarligt spil, da han kaldes tilbage i aktiv tjeneste. I Polen beder en gammel kontakt fra den kolde krigs tid om CIAs hjælp i en stor sag. Til gengæld tilbyder kilden, der kun kendes under navnet Kællingen, oplysninger om mordet på en højtstående russisk efterretningsofficer i Moskva. Da Kazanski ankommer til Kraków, møder han en dansk forretningskvinde, Xenia Pizlo Larsen. De tiltrækkes af hinanden, afslører hinanden og ender med at følge et fælles spor. Kællingen viser sig at være en legende i Krakóws kriminelle underverden, og Kazanski er ikke alene om at lede efter hende. Men problemet er, at Kællingen tilsyneladende ikke ønsker at blive fundet. Og at både amerikanske agenter og den russiske mafia ønsker Kazanski død... # stramt komponeret, fuld af overraskelser, stemningsmættet, højaktuel og fortalt med nerve og nøgternt overblik. Ret meget bedre kan det ikkegøres. - Jyllands-Posten # et brag af en thriller. - Krimicirklen Jens Henrik Jensen kan fortælle en god historie, han har et fint blikfor detaljer og et beskrivende sprog, der er både opfindsomt ogspændstigt. - Ekstra Bladet Om forfatteren:
Jens Henrik Jensen, forfatter og journalist, slog igennem med trilogien Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002) . Han indledte derefter den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland med Økseskibet (2004),  Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010) . Flere af Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.

Bog detaljer
Dansk
9788740016154
Politikens Forlag
8740016153
Paperback
342
4. september 2014
4. september 2014
4
1
B: 145 H: 220 D: 25 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 188 kr.
Hofnarren i Murman...
Jens Henrik Jensen
Forlagets pris 130 kr.
info-iconMedlemspris 93 kr.
Ulven i Banja Luka
Jens Henrik Jensen
Forlagets pris 130 kr.
info-iconMedlemspris 93 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 179 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 177 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

1 boganmeldelse af Kællingen i Kraków
Kællingen er 1 bind i trilogien om CIA-agenten Jan Jordi Kazanski. Kazanski er tvunget på sygeorlov efter at hans kone og datter er omkommet i en bilulykke, han er psysisk ude af balance og kikker lidt for dybt i flasken. Han bliver pludselig kaldt tilbage i tjeneste, og bliver sendt til Kraków for at genskabe kontakt til kællingen, som er en legende i den kriminelle underverdenen. Kællingen ligger inde med oplysninger til CIA , om mordet på den Russiske efterretningsofficer i Moskva major Soloshenko, men er pludselig tavs og ikke til at finde. Men Kazanski er ikke den eneste der leder efter kællingen. Den danske forretningskvinde Xenia er også på jagt. Kazinski starter hårdt ud da der åbenbart er nogen der vil ham til livs dernede.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display