Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kære Zoe Ukhona

af Pelle Hvenegaard

Hæftet, 2018

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

99 kr

Spar 150,95 kr (60%)

Dette er en A-titel, hvilket vil sige, at du maks kan købe 1 stk a samme titel, og maks 3 tilbudstitler i alt inden for 30 dage. For denne titel er vores ultra lave pris 99,00 kr, de efterfølgende koster 156,70 kr.

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
119 kr 139 kr
111 kr 167 kr

Beskrivelse
I Kære Zoe Ukhona fortæller TV-vært og journalist Pelle Hvenegaard åbent og ærligt om, han og hustroen Carolines kamp for at adoptere datteren Zou Ukhona. Bogen starter en varm sommeraften, hvor Pelle Hvenegaard på en date møder hans kommende hustru Caroline. Daten var tæt på at blive udskudt, men udvikler sig i stedet til en voldsom forelskelse, og parret beslutter sig hurtigt for, at de gerne vil danne en familie sammen.
Kære Zoe Ukhona er skrevet af Pelle Hvenegaard. Det er hans ærlige, humoristiske, sørgelige og hjertevarme historie om parrets seks år i, det Pelle kalder, et fertilitets- og adoptionshelvede. En adoptions-kamp som Pelle og hans hustru gik igennem, før de stolte kunne vende hjem med datteren Zoe Ukhona.
Kære Zoe Ukhona er en ærlig fortællingen om godt partnerskab og om at begå sig i livet, når det ikke går den vej, man havde forudset sig. Samtidig er det et perspektiv på livets mening, og hvad der gør en lykkelig, når man allerede har opfyldt mange af sine mål og oplevet det man gerne ville. Samtidig er det en fortælling, om den glæde det er, når man omsider kan omfavne lykken ved at blive forælder.
Pelle Hvenegaard blev verdenskendt, da han som dreng havde hovedrollen i den internationale Blockbuster: Pelle Erobreren af Bille August. Pelle er uddannet journalist og har arbejdet i TV-branchen hele sin karriere.

Bog detaljer
Dansk
9788771809923
chri chri Journal / People'sPress
8771809929
Hæftet
250
12. april 2018
18. maj 2018
1
4
B: 158 H: 232 D: 28 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Båven om Gud
Hella Joof
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 163 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 179 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 188 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

1 boganmeldelse af Kære Zoe Ukhona
Jeg blev grebet af denne bog allerede fra starten. Ved forordet sad jeg med våde øjne, og kunne slet ikke slippe bogen, da jeg først var begyndt. Det er virkelig en ærlig og medrivende fortælling om de mange forsøg, venten og uvished, parret har været igennem for at opfylde deres største drøm - nemlig at blive forældre. Det er samtidig en smuk fortælling om den store kærlighed, der er mellem Pelle og hans hustru, og de følelser de har for hinanden, og de følelsesmæssige udfordringer, de har stået overfor. Bogen er med til at bryde tabuet omkring fertilitetsbehandlinger og adoption, og sætter flot ord på den kamp, mange mennesker kæmpet for at opfylde drømmen om at blive forældre. Jeg kan helt klart anbefale denne bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display