Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Kærlighedsbrevet

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 242 kr
Spar 50 kr
192 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
242 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Ny roman fra bestsellerforfatteren Lucinda Riley, der tager læseren med på en hæsblæsende jagt for at finde sandheden bag et mystisk gammelt kærlighedsbrev. Den unge journalist Joanna er på arbejde for at dække en mindegudstjeneste for den berømte skuespiller sir James Harris. I kirken forstyrres hun imidlertid af en gammel dame, som får et ildebefindende, og Joanna er nødt til at hjælpe hende hjem. Nogle uger senere modtager Joanna en kuvert på avisen med nogle dokumenter fra den gamle dame, deriblandt et gammelt kærlighedsbrev formuleret i dunkle vendinger. Hvem er de to elskende, og hvilke omstændigheder har ført dem sammen? Joannas nysgerrighed er vakt, og samtidig vækkes hendes eget hjerte til live igen, da hun spiser en forretningsfrokost med den charmerende Marcus Harris, der er barnebarn af sir James Harris. Hvad Joanna ikke er klar over, er, at samme dag som den kendte skuespiller døde, forsvandt også de berømte ravne, som har våget over Tower of London og den engelske kongefamilie i århundreder. Ifølge legenden er dette et varsel om monarkiets undergang, og spørgsmålet er, om der er en forbindelse mellem dette, sir James Harris’ død og det gamle kærlighedsbrev, hun ved et tilfælde er kommet i besiddelse af. Pressen skriver: »… medrivende fra først til sidst. Riley kan sit håndværk.« ****  – Familie Journal  »… anbefalelsesværdig og en skøn gribende fortælling …« – Valdemarsro.dk  »Perfekt ferielæsning.« – OnsdagsAvisen Horsens
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763855082
Forlag:
Cicero
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763855082
Indbinding:
Indbundet
Sider:
480
Udg. Dato:
24 maj 2018
Oplagsdato:
24 jul 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 168mm H: 237mm D: 38mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Kærlighedsbrevet
Lucinda Riley
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Lisbeth Maja den 25. august 2018
Joanna er Journalist og har fået til opgave at dække en mindegudstjeneste for den berømte skuespiller Sir James Harris. En ældre dame får et ildebefindende under gudstjenesten og Joanna følger hende hjem. Efter nogle uger modtager Joanna til sin store overraskelse en kuvert på hendes arbejdsplads. Kuverten indeholder nogle dokumenter heriblandt et gammelt kærlighedsbrev. Hvem er de to elskende? Hvad har ført dem sammen? Historien om de to elskende har gjort Joanna nysgerrig og samtidig får Joanna mod på kærligheden igen efter at havde mødt Marcus Harris, som er barnebarn af Sir James Harris. Samme dag, som Sir James Harris døde forsvandt også de berømte ravne, som i århundreder har våget over Tower of London og den engelske kongefamilie. Legenden siger, at hvis ravnene en dag forsvinder er det et varsel om monarkiets undergang. Er der en sammenhæng mellem Ravnenes forsvinden, James harris’s død og det gamle kærlighedsbrev? Jeg er meget glad for Lucinda Riley’s bøger, så derfor var jeg ekstra spændt på “ Kærlighedsbrevet” da den udkom. Jeg kan ikke rose bogen nok for dens spændende og uforudsigelige handling og jeg fandt også hurtigt ud af hvilke personer jeg kunne lide og hvilke jeg absolut ikke kunne lide. Især synes Marcus Harris’s udvikling var interessant at følge, først brød jeg mig ikke ret meget om ham, for han var umoden og egoistisk, men han udviklede sig til det bedre i løbet af bogen. Jeg er lidt misundelig på jer, som endnu ikke har læst “ Kærlighedsbrevet”, I har virkelig en fantastisk medrivende og uforudsigelig læseoplevelse til gode!

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage