Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Kan man dø to gange? Leif GW Persson 9788771467352
Kan man dø to gange?

Kan man dø to gange?

31% PLUSRABAT

Kan man dø to gange?

Bogen KAN MAN DØ TO GANGE? er skrevet af Leif GW Persson og er den fjerde krimi i rækken om kriminalkommissær Evert Bäckström fra det svenske politi. Den korrupte kriminalkommissær Evert Bäckströ... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 94 kr
205 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771467352
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771467351
Indbinding:
Indbundet
Sider:
445
Serie:
Bäckström-serien
Udg. Dato:
2 jun 2017
Oplagsdato:
2 jun 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 235mm D: 41mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af Kan man dø to gange?

Bogen KAN MAN DØ TO GANGE? er skrevet af Leif GW Persson og er den fjerde krimi i rækken om kriminalkommissær Evert Bäckström fra det svenske politi.
 
Den korrupte kriminalkommissær Evert Bäckström kommer på noget af en opgave, da søspejderen Edvin finder et nedgravet kranium med et skudsår på en lille ø i den svenske skærgård, hvor han er sat i land for at samle svampe. Drengen lægger kraniet i en pose, stikker af fra spejderlejren og opsøger sin nabo, kriminalkommissær Evert Bäckström. Kraniet viser sig at tilhøre en kvinde, som mistede livet under tsunamien i Thailand i 2004, og som blev kremeret kort efter.
 
Edvins fund af kraniet bliver startskuddet til en efterforskning, hvor store spørgsmål melder sig… For hvordan kan det lade sig gøre, at en kvinde dør og kremeres i Thailand for derefter at dukke op som skelet på en ø i svenske Mälaren? Alle ved, at man ikke kan dø to gange!
 
Efterforskningsmetoderne er både utraditionelle og besynderligt effektive, når Evert Bäckström er involveret. Han er det svenske politis redning. Han er manden, der kan opklare en sag så let som at klø sig i nakken, og endda helt uden at anstrenge sin overlegne intelligens - i hvert fald, hvis man spørger ham selv.
 
Læs også Leif GW Perssons tidligere bøger om Evert Bäckström LINDA - SOM I LINDAMORDET, DEN DER DRÆBER DRAGEN og DEN SANDE HISTORIE OM PINOCCHIOS NÆSE.

 
  


Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Kan man dø to gange?" af Leif GW Persson
1 anmeldelser
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 14. januar 2018
Edvin er sammen med andre børn på spejderlejr. Edvin bliver sat i land på en lille ø i Mälaren for at samle svampe. I stedet for svampe finder Edvin et halvt begravet Kranium. Trods sine unge alder, 10 år, ved Edvin godt hvad han skal gøre. Kraniet kommer han i en plasticpose, han forlader spejderlejren og kontakter sin nabo, som er Kriminalkommisær Evert Bäckström. Evert Bäckström bryder sig normalt ikke om børn, men Edvin er en sjælden undtagelse om end forholdet mellem Edvin og Evert roligt kan betegnes som værende speciel. Bäckström og hans medarbejdere får til opgave at opklare en kompliceret sag. Jeg har været rigtig glad for Leif GW Persson’s bøger i mange år og jeg glæder mig altid til når der kommer en ny bog af ham på dansk, “ Kan man dø to gange” var bestemt ikke nogen undtagelse på det punkt. Når jeg har læst de andre bøger om Evert Bäckström har jeg ikke kunnet lade være med at grine ad ham, for han var beskrevet på en meget humoristisk måde og selv om han er usympatisk og måske lige frem et dumt svin, så kan jeg alligevel ikke lade være med at holde af ham. I “ Kan man dø to gange” grinte jeg ikke så meget som jeg har gjort i de tidligere bøger, men tilgengæld var jeg virkelig opslugt af historien, som jeg syntes var meget velskreven og meget spændende og med et plot, som ikke var så gennemskueligt, som jeg troede det var lidt undervejs. Jeg blev meget overrasket over slutningen, men jeg synes også den virkede troværdig op sluttet af på en ordentlig måde. “ Kan man dø to gange” er en fremragende bog, som jeg giver min varmeste anbefaling.