Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Kastanjemanden

Vores normalpris 299 kr
Spar 45 kr
254 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

I ’Kastanjemanden’ af Søren Sveistrup, gør politiet et gruopvækkende fund. En ung kvinde findes en tidlig morgen, dræbt og efterladt på en offentlig legeplads. Kvindens ene hånd er fjernet og over kvinden er en kastanjemand bevidst ophængt.

 

Den uerfarne efterforsker Naia Thulin bliver pålagt, at efterforske sagen. Hun får tildelt den udbrændte efterforsker Mark Hess til at assistere hende. Hess er netop hjemsendt fra Europols hovedkvarter, og skal nu finde sig til rette igen. Sammen opdager de, at kastanjamanden trækker et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt – nemlig socialminister Rosa Hartungs datter, der pludselig forsvandt et år forinden. En mand har dog allerede tilstået drabet på pigen, og sagen er derfor allerede officielt lukket.

 

Kort efter kastanjemandens første mord findes endnu en ung kvinde myrdet. Naia Thulin finder endnu en kastanjemand hængende over pigen. Thulin og Hess finder spor som leder dem hen til en mulig sammenhæng mellem den afsluttede sag om ministerens datter, de myrdede kvinder samt den morder der spreder angst over landet. I ’Kastanjemanden’ kæmper politibetjentene en kamp mod uret, for de frygter, at morderen endnu ikke har taget sit sidste offer.

 

Om Søren Sveistrup

Søren Sveistrup er født i 1968. Han er en internationalt anerkendt manuskriptforfatter af både film og tv-serier. Søren Sveistrup er manden, som har forfattet de 3 første sæsoner af tv-serien Forbrydelsen. En serie, som vandt flere internationale priser, og er solgt til mere 100 lande, samt genindspillet i USA. Senest har Søren Sveistrup forfattet manuskriptet til filmen Der kommer en dag fra 2016.

 

Søren Sveistrup har en bachelor i litteratur og historie fra Københavns Universitet og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Han har vundet en lang række priser herunder en Emmy for bedste internationale TV-serie (Nikolaj og Julie), en BAFTA for bedste internationale TV-serie (Forbrydelsen), en Robert for både bedste originale manuskript og årets film (Der kommer en dag) og for bedste TV-serie (Forbrydelsen), samt Kronprinseparrets Kulturpris (Forbrydelsen).


 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740024494
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740024490
Indbinding:
Indbundet
Sider:
528
Udg. Dato:
6 jun 2018
Oplagsdato:
16 jan 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 235mm D: 50mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Kastanjemanden
Søren Sveistrup
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
4 boganmeldelser
Af Juli89 den 25. september 2018
'Kastanjemanden' er uden tvivl den bedste danske krimi, jeg til dato har læst. Niveauet for komposition, lag, kreativitet, spændingsfordeling og sprog er tårnhøjt og placerer Søren Sveistrup i en eksklusiv elite indenfor krimigenren i hele Skandinavien. På trods af de over 500 sider, så er de fordelt på helt korte og overskuelige kapitler, så man aldrig kører træt eller mister interessen. Det ville ikke overraske mig, hvis bogen bliver filmatiseret, men jeg kan næppe forestille mig, at den ville være i stand til at måle sig med bogen.

Af Helle den 07. september 2018
Sådan! Så bliver det ikke meget bedre. Plottet er utrolig velkomponeret, og spændingen holder hele vejen gennem bogen. Mange steder er beskrivelserne nærmest filmiske, men der er også enkelte makabre scener, som jeg godt kunne have været foruden. En kvinde findes død på en legeplads. Det er optakten, og Thulin og Hess bliver sat på sagen. På legepladsen hænger en kastanjemand lige over liget. Snart findes endnu en kvinde myrdet, og igen er der anbragt en kastanjemand ved liget. På kastanjerne findes et fingeraftryk af socialministerens datter, der forsvandt for omtrent et år siden. Thulin og Hess kæmper mod uret, da de er bange for, at morderen vil slå til igen. De 2 hovedpersoner beskrives som enegængere, men alligevel finder de en eller anden form for samarbejde. Denne bog er gået så meget under huden på mig, så jeg ser i bakspejlet, hver gang jeg sætter mig ind i bilen, for at se om der hænger en kastanjemand. Flot debut!

Af Britt West den 21. august 2018
'Kastanjemanden' er Søren Sveistrups første bog og hvilken en! Vi "kender" allerede Sveistrup som forfatter til tv-serien 'Forbrydelsen', og man bliver på ingen måde skuffet over hans debut som krimiforfatter. Alt spiller i denne krimi, plot, personer, beskrivelser - det hele - er lige i øjet, og man læser åndeløst videre, må bare lige have en side mere, og en mere og ... For mig er det helt sikkert årets bedste krimi, ja, faktisk den bedste jeg har læst i flere år! Jeg håber, Sveistrup skriver videre.

Af Bogfinken den 24. juni 2018
Søren Sveistrup har skrevet en eminent krimi. Én af dem, der får det til at løbe koldt ned af ryggen på én mens man tjekker om døren er låst. Egentlig er den fantastisk på den underspillede måde. Den er ikke direkte blodig eller uhyggelig, men måden den er komponeret på, giver en uhyggelig effekt. Jeg vil aldrig se på en kastanje på den samme måde igen - well done, Søren Sveistrup...

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage