Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kastanjemanden

af Søren Sveistrup

Indbundet, 2018

Dette er en A-titel info-icon

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 300,00 kr

Medlemspris info-icon

99 kr
Spar 201,00 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

36% RABAT

192,00 kr
Spar 108,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 197,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Den tredje søster
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 148,00 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.
Pagten
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 143,75 kr.
info-iconMedlemspris 125 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

5 boganmeldelser af Kastanjemanden
'Kastanjemanden' er uden tvivl den bedste danske krimi, jeg til dato har læst. Niveauet for komposition, lag, kreativitet, spændingsfordeling og sprog er tårnhøjt og placerer Søren Sveistrup i en eksklusiv elite indenfor krimigenren i hele Skandinavien. På trods af de over 500 sider, så er de fordelt på helt korte og overskuelige kapitler, så man aldrig kører træt eller mister interessen. Det ville ikke overraske mig, hvis bogen bliver filmatiseret, men jeg kan næppe forestille mig, at den ville være i stand til at måle sig med bogen.
Sådan! Så bliver det ikke meget bedre. Plottet er utrolig velkomponeret, og spændingen holder hele vejen gennem bogen. Mange steder er beskrivelserne nærmest filmiske, men der er også enkelte makabre scener, som jeg godt kunne have været foruden. En kvinde findes død på en legeplads. Det er optakten, og Thulin og Hess bliver sat på sagen. På legepladsen hænger en kastanjemand lige over liget. Snart findes endnu en kvinde myrdet, og igen er der anbragt en kastanjemand ved liget. På kastanjerne findes et fingeraftryk af socialministerens datter, der forsvandt for omtrent et år siden. Thulin og Hess kæmper mod uret, da de er bange for, at morderen vil slå til igen. De 2 hovedpersoner beskrives som enegængere, men alligevel finder de en eller anden form for samarbejde. Denne bog er gået så meget under huden på mig, så jeg ser i bakspejlet, hver gang jeg sætter mig ind i bilen, for at se om der hænger en kastanjemand. Flot debut!
'Kastanjemanden' er Søren Sveistrups første bog og hvilken en! Vi "kender" allerede Sveistrup som forfatter til tv-serien 'Forbrydelsen', og man bliver på ingen måde skuffet over hans debut som krimiforfatter. Alt spiller i denne krimi, plot, personer, beskrivelser - det hele - er lige i øjet, og man læser åndeløst videre, må bare lige have en side mere, og en mere og ... For mig er det helt sikkert årets bedste krimi, ja, faktisk den bedste jeg har læst i flere år! Jeg håber, Sveistrup skriver videre.
Sjældent har jeg læst en bog så hurtigt som denne. Søren Sveistrup skriver fantastisk (men det kommer vel ikke bag på nogen?), kapitlerne er dejligt korte og overskuelige, og personerne er vedkommende og meget nemme at relatere til. Plottet er genialt, og så tilpas uhyggeligt at jeg liiiige måtte tænde noget ekstra lys på et tidspunkt. Kastanjemanden er en af de bøger, som jeg ville ønske jeg stadig havde til gode. Hvis du er krimielsker, men lidt i tvivl, så køb køb køb!
Søren Sveistrup har skrevet en eminent krimi. Én af dem, der får det til at løbe koldt ned af ryggen på én mens man tjekker om døren er låst. Egentlig er den fantastisk på den underspillede måde. Den er ikke direkte blodig eller uhyggelig, men måden den er komponeret på, giver en uhyggelig effekt. Jeg vil aldrig se på en kastanje på den samme måde igen - well done, Søren Sveistrup...
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display