plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Kastanjemanden

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 199 kr
Spar 34 kr
165 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

199 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

I ’Kastanjemanden’ af Søren Sveistrup, gør politiet et gruopvækkende fund. En ung kvinde findes en tidlig morgen, dræbt og efterladt på en offentlig legeplads. Kvindens ene hånd er fjernet og over kvinden er en kastanjemand bevidst ophængt.

 

Den uerfarne efterforsker Naia Thulin bliver pålagt, at efterforske sagen. Hun får tildelt den udbrændte efterforsker Mark Hess til at assistere hende. Hess er netop hjemsendt fra Europols hovedkvarter, og skal nu finde sig til rette igen. Sammen opdager de, at kastanjamanden trækker et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt – nemlig socialminister Rosa Hartungs datter, der pludselig forsvandt et år forinden. En mand har dog allerede tilstået drabet på pigen, og sagen er derfor allerede officielt lukket.

 

Kort efter kastanjemandens første mord findes endnu en ung kvinde myrdet. Naia Thulin finder endnu en kastanjemand hængende over pigen. Thulin og Hess finder spor som leder dem hen til en mulig sammenhæng mellem den afsluttede sag om ministerens datter, de myrdede kvinder samt den morder der spreder angst over landet. I ’Kastanjemanden’ kæmper politibetjentene en kamp mod uret, for de frygter, at morderen endnu ikke har taget sit sidste offer.

 

Om Søren Sveistrup

Søren Sveistrup er født i 1968. Han er en internationalt anerkendt manuskriptforfatter af både film og tv-serier. Søren Sveistrup er manden, som har forfattet de 3 første sæsoner af tv-serien Forbrydelsen. En serie, som vandt flere internationale priser, og er solgt til mere 100 lande, samt genindspillet i USA. Senest har Søren Sveistrup forfattet manuskriptet til filmen Der kommer en dag fra 2016.

 

Søren Sveistrup har en bachelor i litteratur og historie fra Københavns Universitet og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Han har vundet en lang række priser herunder en Emmy for bedste internationale TV-serie (Nikolaj og Julie), en BAFTA for bedste internationale TV-serie (Forbrydelsen), en Robert for både bedste originale manuskript og årets film (Der kommer en dag) og for bedste TV-serie (Forbrydelsen), samt Kronprinseparrets Kulturpris (Forbrydelsen).


 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740024494
Forlag:
C & K
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740024490
Indbinding:
Indbundet
Sider:
528
Udg. Dato:
6 jun 2018
Oplagsdato:
16 jan 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 235mm D: 50mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele