plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Kødets mester

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 191 kr
Spar 26 kr
165 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

191 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde ­smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse slagtermester med fokus på kvalitet og innovation. Slagter Lund er en institution. En familievirksomhed på Frederiksberg gennem tre ­generationer, der nu også tæller slagterbutikker i Torvehallerne og på Jægersborg Allé i Charlottenlund, samt med direkte kontakt til forbrugerne længere væk via egen web­shop og måltidskasserne fra nemlig.com. Denne samtalebog sætter fokus på det ædle slagterhåndværk og hylder det gode kød. Her tales om dyrevelfærd, om det hele dyr og om madspild. Samt om tilliden til både opdrætteren og slagtermesteren og om de trofaste kunder. Vi besøger opdrætterne og går med i produktionskøkkenet, hvorfra der bringes klassiske og aktuelle opskrifter på smørrebrød, pålæg og kødretter samt flæskesvær fra farmor og farfar. Og ikke mindst spændende opskrifter fra tredje generations visionære og engagerede, moderne slagtermester Jan Lund, der både er gourmetkok, uddannet på Søllerød Kro, og slagter, og som stræber efter de brede horisonter med plads til kvalitet og et stort, fagligt engagement. Om forfatter Jane Kjølbye er cand.mag. i fransk og italiensk, journalist og forfatter og var i årene 1989-2013 gastronomisk redaktør på livsstilsmagasinet SMAG & BEHAG, hvor hun har underholdt læserne med talrige interviews med alverdens kokkeikoner, unge kokketalenter samt artikler om regional madkultur fra New Zealand til Thy. Jane Kjølbye er ifølge Gastronomien i Danmark af Bent Christensen ”som restaurantanmelder garanten for at analysere og beskrive restaurantoplevelser på en ganske nøgtern og jordnær facon. Som anmelder lader hun sig ikke imponere af modeluner eller teknikaliteter, der tjener form mere end substans”. E-bogen er lavet i fixed format
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793867895
Forlag:
Muusmann' Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793867891
Format:
ePub
Sider:
280
Udg. Dato:
8 nov 2019
Oplagsdato:
8 nov 2019

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK