plusbog logo
Plusbog logo

 

  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Kondos japanske køkken

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 199 kr
Spar 35 kr
164 kr
Dette produkt leveres gratis

Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

199 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Japansk mad er i en klasse for sig. Det er enkelt, det er sundt, og det er rene smagsoplevelser med masser af friske grøntsager, fisk, bælgfrugter og ris. Og så er det frem for alt slet ikke svært, som man ellers umiddelbart kan tro. Kondo Sasaki er halvt japaner og opvokset med det japanske køkken. I denne kogebog har han samlet en række af sine yndlingsopskrifter på japansk mad garneret med oplysninger om råvarer, det japanske måltid, spændende fortællinger om skik og brug samt egne oplevelser fra rejser til solens rige og arbejde på en restaurant i det pulserende Tokyo. Opskrifterne er bevaret i deres originale og ærlige form, men er nøje udvalgt, så de kan laves i et dansk køkken ved hjælp af få ingredienser. Server retterne enkeltvis som tilbehør eller lav et fuldt japansk måltid bestående af flere retter – her er inspiration til det hele samt masser af spændende læsning om de kulturelle aspekter ved det japanske køkken. Om forfatter Kondo Sasaki er uddannet kok fra Munkebo Kro og har arbejdet på en lang række velrenommerede restauranter såsom Restaurant Tsuyama i Tokyo, Kadeau, Restaurant Herman, Nimb og Pony. Han nærer en dyb fascination for det japanske køkken, som han er opvokset med og har lært at kende hjemme i sin japanske kokkefars køkken, i køkkenhaven med de mange japanske urter og grøntsager og på utallige rejser til Solens rige. Kondo har lavet japansk mad i Go’Morgen Danmark, har været gæstedommer i tv-programmet Masterchef og står for en lang række japanske popup-events. E-bogen er lavet i fixed format.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793679214
Forlag:
Muusmann' Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793679211
Format:
ePub
Sider:
176
Udg. Dato:
23 maj 2018
Oplagsdato:
23 maj 2018

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Få 1 uges gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md)
– afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
99,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK