Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Krucifiks-morderen

af Chris Carter

Paperback, 2013

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 35,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

8% RABAT

119,95 kr
Spar 10,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

7 boganmeldelser af Krucifiks-morderen
Sikke en start på serien om kriminalassistent Robert Hunter. Hunter kan noget særligt indenfor kriminalspykologien og så er han ansat i en særlig afdeling i LA, der kun beskæftiger sig med seriemordere og seriemord af særlig voldelig karakter. Robert og hans assistent bliver sat på en sag med en kvinde, der er brutalt myrdet, flået og med et meget anderledes krucifiks skåret i nakken. Hunter kender godt det mærke. Han har nemlig allerede sat morderen bag tremmer for to år siden... Krucifiksmorderen er knald hamrende spændende, super godt skruet sammen. Det er råt, blodigt og makabert men samtidig så spændende, at man bare er nødt til at læse videre.
Der bliver spillet på alle tangenter i Chris Carters første roman om kriminalassistent Robert Hunter. Han har fyldt bogen godt op med mord, blod, gangstere, prostitution, druk og masser af politi klichéer, det hele er lige til en amerikansk b-film. Der bliver gået i detaljer omkring politiets arbejde, hvilket giver indtryk af at Carter absolut ved hvad han skriver om - et stort plus. Der kom ikke det ventede kæmpeklimaks da ondskaben endelig blev afsløret, og det er også grunden til de, kun, 3 stjerner, sammen med en del af handlingen som jeg ikke kan finde ud af hvorfor overhovedet var med. Men uanset b-films sammenligninger, og en lidt skuffende slutning, er dette en bog man skal læse. Den skiller sig stort ud fra de ellers kendte og elskede skandinaviske krimier vi er så fortrolige med herhjemme, og man behøver ikke være krimi elsker for at synes at bogen er sindsygt spændende - det er jeg normalt ikke. Jeg glæder mig til mere Robert Hunter og håber på at Carter er blevet lidt mere erfaren med hensyn til sin plotting. En lille reminder til forlaget er dog at de skal gennemlæse deres bøger når de oversættes, eller simpelthen bare finde nogen som er bedre til jobbet. En virkelig skidt oversættelse med mange (som i rigtig mange) ordfejl, eller mangel på ord i det hele taget. Det er dårlig stil og irriterende når man bliver standset i læsningen fordi et ord ikke passer ind i sætningen.
Den første bog om Robert Hunter, og sikke en start. Blodig og fuld af gys. Og igen slet ikke til at lægge væk. Jeg ved ikke helt hvad det er, men Carter kan et eller andet hypnotisk. Normalt er jeg ikke så vild med blodige og ret udpenslede krimier, men hans bøger er utrolige. Underholdende, spændende og helt uimodståelige. Plottet er godt gennemtænkt, emnerne er på sin vis aktuelle, personerne godt beskrevet uden at være for meget, og sådan kunne jeg fortsætte.
Uha! Er man til det grusomme. Så er Chris Carters 1 bog i serien med Robert Hunter lige noget. Den er hårrejsende spændende, og er bare ikke til at ligge fra sig. Carter har skrevet en ikke bare spændende bog, men den er også bare skrevet så detaljeret at den ikke er for sarte sjæle. Har fået en del med til at læse Chris Carter. Og når man har læst den først , så skal man også læse de andre.
Rigtig god bog. Chris Carters første bog i serien om Robert Hunter. Spændende og uhyggelig, med en nervepirrende slutning. Anbefalelsesværdig!
Fantastisk plot!!! Nervepirrende slutning. Miljøerne er gode og levende beskrevet.
Bogen er så uhyggelig spændende, at man ikke kan ligge den fra sig. Dette er en meget blodig bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display