Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Krydret
Af: Ditte Ingemann, Anne Hjernøe Dansk Hardback
SPAR
kr 43
Krydret
Af: Ditte Ingemann, Anne Hjernøe Dansk Hardback
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.

Ditte Ingemann og Anne Hjernøe har en fælles passion for sund mad med vægt på det grønne – og det må gerne smage af noget. I deres køkken er det ikke de nordiske smage, der dominerer. De er mere betaget af det arabiske/nordafrikanske/mellemøstlige køkken, som formår at bruge masser af varme krydderier på en meget afstemt måde.

Dette er en bog med hverdags- og gæstemad med masser af skøn smag. Det er krydret uden at være stærkt og mildt uden at være kedeligt. Retterne er bare nænsomt krydret med sikker hånd, så der ikke er tvivl om, at her er alle grundsmagene på spil, så ens smagsløg bliver glade, og maden mætter bedst muligt.

Retterne er også inspireret af Mellemøsten, men Anne og Ditte har lavet dem på deres måde, hvor de har mikset råvarer fra både nord og syd, og hvor de fx laver mange flere sprøde ting, end man ville gøre andre steder, så maden fremstår moderne, aromatisk og sanselig og ikke mindst mere grøn.

Hvis man drømmer om krydrede simreretter, fladbrød med fyld, smukke, sprøde salater, aromatiske fiskeopskrifter og vidunderlige desserter, så kan man altså med fordel starte her. Ud over de mange lækre retter rummer bogen også et væld af bløde, krydrede dips, sprøde brød, hjemmelavede krydderblandinger og fermenterede lækkerier. Alt sammen lavet med råvarer, som kan købes alle vegne.

Alle de smukke billeder i bogen er taget af den engelske fotograf, David Loftus, bl.a. kendt fra alle Jamie Olivers kogebøger, on location i solfyldte Marokko, blandt velduftende appelsiner og glinsende granatæbler, hvilket gør bogen værd at eje alene for billedsidens skyld.

Ditte Ingemann er passioneret madelsker og har et kærlighedsforhold til ikke bare gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Ditte står bag madbloggen The Food Club, som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og udvikler opskrifter for bl.a. Aarstiderne. Ditte stod senest bag succeserne Vegetar (2016) og Salatsnedker (2017).

Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv. Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært har lavet AnneMad og sammen med journalist Anders Agger bl.a. har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller, danske øer og det gamle Danmark og snart er aktuel med temalørdage fra England om Brexit. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til en lang række kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere, Annes julekalender, Annes spisekammer, Sunde salater, Sunde grønne retter, Grill & Grønt og senest Hverdag, alle Politikens Forlag.
Kampagne pris Velkomst pris 256 kr
Medlemspris 260 kr
Kampagnepris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til medlems- og kampagnepris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
Ukendt leveringstid
10 kr
Lavt pakkegebyr
OBS! Ukendt leveringstid
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 299 kr
Fragt: 59 kr
Ukendt leveringstid
20 kr
Pakkegebyr
OBS! Ukendt leveringstid
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 43 kr
Velkommen 15%
God 15.773 anmeldelser på
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.

Ditte Ingemann og Anne Hjernøe har en fælles passion for sund mad med vægt på det grønne – og det må gerne smage af noget. I deres køkken er det ikke de nordiske smage, der dominerer. De er mere betaget af det arabiske/nordafrikanske/mellemøstlige køkken, som formår at bruge masser af varme krydderier på en meget afstemt måde.

Dette er en bog med hverdags- og gæstemad med masser af skøn smag. Det er krydret uden at være stærkt og mildt uden at være kedeligt. Retterne er bare nænsomt krydret med sikker hånd, så der ikke er tvivl om, at her er alle grundsmagene på spil, så ens smagsløg bliver glade, og maden mætter bedst muligt.

Retterne er også inspireret af Mellemøsten, men Anne og Ditte har lavet dem på deres måde, hvor de har mikset råvarer fra både nord og syd, og hvor de fx laver mange flere sprøde ting, end man ville gøre andre steder, så maden fremstår moderne, aromatisk og sanselig og ikke mindst mere grøn.

Hvis man drømmer om krydrede simreretter, fladbrød med fyld, smukke, sprøde salater, aromatiske fiskeopskrifter og vidunderlige desserter, så kan man altså med fordel starte her. Ud over de mange lækre retter rummer bogen også et væld af bløde, krydrede dips, sprøde brød, hjemmelavede krydderblandinger og fermenterede lækkerier. Alt sammen lavet med råvarer, som kan købes alle vegne.

Alle de smukke billeder i bogen er taget af den engelske fotograf, David Loftus, bl.a. kendt fra alle Jamie Olivers kogebøger, on location i solfyldte Marokko, blandt velduftende appelsiner og glinsende granatæbler, hvilket gør bogen værd at eje alene for billedsidens skyld.

Ditte Ingemann er passioneret madelsker og har et kærlighedsforhold til ikke bare gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Ditte står bag madbloggen The Food Club, som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og udvikler opskrifter for bl.a. Aarstiderne. Ditte stod senest bag succeserne Vegetar (2016) og Salatsnedker (2017).

Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok med eget firma, AnneMad Aps, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsvirksomhed mv. Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært har lavet AnneMad og sammen med journalist Anders Agger bl.a. har besøgt danske slotte og herregårde, danske badehoteller, danske øer og det gamle Danmark og snart er aktuel med temalørdage fra England om Brexit. Anne er desuden og ikke mindst forfatter til en lang række kogebøger, herunder Annes syltebog, Politikens bog om tapas, Det gode køkken – sund mad mod kræft, AnneMad, AnneMad med mere, Annes julekalender, Annes spisekammer, Sunde salater, Sunde grønne retter, Grill & Grønt og senest Hverdag, alle Politikens Forlag.
Forudbestilling - Få besked når varen er på lager!
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 0
ISBN-13: 9788740042504
Indbinding: Hardback
Udgave: 1
ISBN-10: 8740042502
Udg. Dato: 23 aug 2018
Længde: 29mm
Bredde: 198mm
Højde: 257mm
Oplagsdato: 23 aug 2018
Forfatter(e): Ditte Ingemann, Anne Hjernøe
Forfatter(e) Ditte Ingemann, Anne Hjernøe


Kategori Kogebøger med urter og krydderier


Sprog Dansk


Indbinding Hardback


Sider 0


Udgave 1


Længde 29mm


Bredde 198mm


Højde 257mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 199

kr 320
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 121
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 148

kr 199
Normalpris
kr 153
Medlemspris
SPAR
kr 51
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 29

kr 134
Normalpris
kr 40
Medlemspris
SPAR
kr 105
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 919

kr 1.499
Normalpris
kr 977
Medlemspris
SPAR
kr 580
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 182

kr 250
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 68
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 188

kr 269
Normalpris
kr 196
Medlemspris
SPAR
kr 81
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 27

kr 227
Normalpris
kr 47
Medlemspris
SPAR
kr 200
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 211

kr 299
Normalpris
kr 220
Medlemspris
SPAR
kr 88
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 199

kr 300
Normalpris
kr 209
Medlemspris
SPAR
kr 101
BOG (HARDBACK)
Kampagne pris kr 223

kr 299
Normalpris
kr 231
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 119

kr 120
Normalpris
kr 119
Medlemspris
SPAR
kr 1
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 191

kr 300
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 165

kr 197
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 32
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 164

kr 199
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 35
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 211

kr 299
Normalpris
kr 220
Medlemspris
SPAR
kr 88
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 216

kr 279
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 63