Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kulmanden

af Jens Henrik Jensen

Paperback, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 130,00 kr

Medlemspris info-icon

68,90 kr
Spar 61,10 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

2 boganmeldelser af Kulmanden
Jeg har før udtrykt min begejstring for Jens Henrik Jensens. Jeg startede omvendt med ham, først Oxen-trilogien derefter hans anden trilogi, med bl.a. Kællingen fra Krakow. For en måneds tid siden gik jeg så i gang med den første i hans trilogi om Nina Portland, kriminalbetjenten, med hendes egne veje i det vindomsuste Esbjerg. Enten var det fordi, jeg havde fået overload på mit mentale ram-lager eller også opdagede jeg med den at, selv en mesterlig forfatter jo skal starte et sted.................og den start var længe undervejs, men sidste trediedel, der begyndte man at fornemme med al tydelighed, at noget særligt, endnu en gang var under opsejling i den danske spændingsgenre. Så misted jeg læsegnisten i en månedstid. Den måned gik med at tænke over hvilken af de 50 ulæste på min reol, jeg skulle kaste mig i gang med, når gnisten en gang igen fængede an. Det gjorde den så i aftes og efter en kamp med mig selv og den halve succes med "Økseskibet" så lod jeg tvivlen komme forfatteren til gode og hvor er jeg lige nu, kl. 5:38 en Søndag morgen glad for det, for har lige afsluttet nummer to i den trilogi "Kulmanden" og havde jeg ikke andre superlativer, så vil jeg her have sagt, at der for alvor med den kom kul på den trilogi. Men i min slørede hjerne, står superlativer som : Mesterligt, fremragende, skarpt, medrivende ja selv sublimt, i kø. Hold op den var en fantastisk fornøjelse ! Jens Henrik Jensen formår som, som få andre at strikke et plot med internationale forviklinger sammen og formår at få en til at svede igennem siddende i sin lænestol, helt ude på kanten. Dog får man nogle abstinenser under denne fantastiske gang underholdning, kroppen skriger på kaffe, the, rødvin, men man kan ikke bruge tiden på så unødvendige ting :-) når man sidder med det mesterværk. Nu glæder jeg mig allerede til at komme i gang med den sidste i den trilogi "Spøgelsesfangen" men inden vil jeg finde ud af, hvordan man fremtryller en virtuel engelsk butler der kan sørge for man får de tidligere nævnte nydelser serveret og gerne også en G&T :-)
Anden bog i serien med kriminalassistenten Nina Portland. En sommernat slår lynet ned ved kraftværket. Tidlig om morgen finder en mand liget af en mand. Senere bliver endnu en ukendt mand fundet død. Nina bliver sendt ud til et dødsfald ved en ældre kvinde, hvor kvindens rengøringsassistent forklarer at der er noget ved det hele der ikke stemmer, også selvom det tyder på kvinden er død af naturlige årsager. Men ting i hendes hjem stemmer ikke overens med den måde rengøringshjælperen forklarer om hvordan kvinden er. Den døde kvinde har en søn der er autist, og forsvinder ud af ninas øjesyn da han er skræmt, og føler sig forfulgt. Nina får nok at se til da hun får de 2 muligvis 3 drab kædet sammen.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display