FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kvinden de meldte savnet

af Sara Blædel

Hæftet, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

164,97 kr
Spar 134,98 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

35% RABAT

193,95 kr
Spar 106,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Metallic...
Producentens pris 80 kr.
Pris 79,95 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.

20 boganmeldelser af Kvinden de meldte savnet
En fantastisk god krimi, skrevet om et drab der sker i England.Dette drab viser sig at hænge sammen med flere drab i danmark. Det viser sig at handle om en oprettet organisation kaldet vågekonetjensten. oprettet af en gruppe som mener , at uheldbredlige skal have lov til selv at bestemme, hvornår det skal være slut. hvilke ikke var alles mening. Rigtig godt skrevet og spændende, lige til det sidste.
Endnu en spændende bog, hvor Sara Blædel tager emnet som aktiv dødshjælp op. Louise bliver igen igen trukket ind i fortiden - denne gang Eik’s ,hvor hun må kæmpe for både sit forhold og mod hans tidligere demoner. Historien er sørgelig med triste menneskelige skæbner, men også nye spændende muligheder for Louise og inden man indser det, er bogen læst færdig! Jeg håber bestemt ikke, dette er sidste bog om Louise Rick for synes, at Blædel bare er blevet bedre og bedre med tiden!
Ingen tvivl. Blædel har gjort det igen. Hun bliver bare bedre og bedre. Denne gang er Louise Rick involveret i en sag i England, og Blædel er klar med et vedkommende emne, aktiv dødshjælp. Bogen har det hele, stærke personskildringer, aktuelt og velskrevet emne, spændende plot og krimi for alle pengene. Det er simpelthen en rigtig god historie Blædel her præsenterer.
Efter en lang pause uden Sara Blædel har jeg nu læst 9. bind, og det var lidt som at komme hjem. Endnu en spændende krimi, velkomponeret, i et godt sprog og med et emne, som er eller har været oppe i tiden, aktiv dødshjælp. Man kunne regne noget ud undervejs på grund af de små spor, som forfatteren lægger ud. Men det gjorde ikke spændingen mindre. Gad vide om der kommer en efterfølger? Hvis ikke, så håber jeg Sara Blædel finder på en ny serie.
Jeg kan slet ikke få nok, igen en fantastisk bog, jeg slet ikke kunne stoppe med da jeg gik i gang. Emnet aktiv dødshjælp er en stor del af historien, og man kan have sin mening om det, jeg er ikke i tvivl om Sara Blædels mening - men det er først noget jeg har tænkt over efter at jeg har været færdig med bogen. Jeg håber snart at vi kommer til at høre nyt om Louise og Co
En af mine ynglings forfattere som bare bliver bedre og bedre! Jeg glæder mig som et lille barn når der er en ny bog på vej og Sara Blædel skuffer aldrig! Hendes bøger bliver bare bedre og bedre og jeg følger Louise i tykt og tyndt. Glæder mig til næste bog i rækken
Sara Blædel gør det igen! En hæsblæsende spændende krimi, som er umulig at lægge fra sig. Kunne den få 6 stjerne havde den også fået det :) En kvinde findes myrdet i England, og det viser sig at der er sammenhæng mellem denne kvinde og en dansker som har været forsvundet i snart 20 år. Et spind af sammenflettede historier, som gør fortællingen gribende og helt igennem fantastisk.
Kvinden de meldte savnet er forhåbentlig IKKE det sidste bind i serien om Louise Rick, for jeg er på ingen måde klar til at tage afsked - Slet ikke. Sara Blædel gør det igen og igen og igen og naturligvis også denne gang. Der er fuld knald på spændingen, pulsen er helt i top og Louise Rick får ikke to minutters fred. En kvinde bliver myrdet i England, Eik forsvinder op i den blå luft og inden Louise får set sig om jonglerer hun rundt med lig, forsvundne mennesker, kolleger og privatliv. Sara Blædel har aldrig været bange for at hive tabuer og kontroversielle emner frem i lyset og den evne demonstrerer hun endnu engang i Kvinden de meldte savnet. Jeg elsker en god krimi og det gør bestemt ikke noget at der også er noget der sætter tankerne i gang. Min bedste anbefaling til Kvinden de meldte savnet og resten af serien om Louise Rick.
Blædel er som altid god til at holde spændingen, tempoet og samtidig fortælle en god historie. Og formår at bringe et højaktuelt emne som aktiv dødshjælp ind i en spændende krimi. Jeg var underholdt hele vejen igennem.
Rigtig god krimi - Som sædvanlig er den en god blanding af almindelig menneskelighed med kendte figurer og afstumpet kriminalitet.
En meget spændende og medrivende bog, som var svær at slippe igen, her bevæger du dig ud i europa, og ender flot igen i lille Danmark. den er så velskrevet, at man let bliver en del af familien.
Fantastisk bog med spænding lige til sidste side. Kombinationen af spænding kærlighed trofasthed spiller godt sammen. Kan godt li at forfatteren bevæger sig udenfor dk grænser det giver et godt plot
Louise Rick bliver denne gang involveret i et drab i England, som trækker spor til hendes kæreste Eik. Der er flere ting han ikke har fortalt hende, og dramaet er i fuld gang. Jeg synes ikke denne Sara Blædel krimi er i min top ti over krimier. Jeg synes der er for lidt overraskelse, og for gennemskueligt et plot. Den er hurtigt læst, og ikke ret overraskende. Det der får mig til at give den 4 stjerner i stedet for 3 er, at den berører et vigtigt emne, nemlig aktiv dødshjælp eller ej.
Den (måske) sidste bog i Blædels serie om Louise Rick. Bogen beskæftiger sig med det meget aktuelle emne: aktiv dødshjælp. Der lægges op til en god historie med et spændende plot. Jeg sidder dog tilbage med en følelse af, at der blev skøjtet lidt for let hen over emnet, og den lever bestemt ikke op til sine to forgængere i serien. Alligevel vil jeg håbe, at Louise ikke lader Blædel i fred - jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre, hvordan det kommer til at gå hende som drabschef :-)
At tage et emne som aktiv dødshjælp op i en krimi, er noget af en udfordring. Og det gør Sara Blædel alligevel på glimrende vis. I denne niende krimi Med Louise bliver hun virkelig sat på noget af en prøve, først med kæresten Eik og senere med sønnen Jonas, samtidig med at hun skal passe sit job hos politiet. Personerne er godt beskrevet, så man kommer til at holde af dem på trods af deres fejl og mangler. Og plottet er fantastisk! Desuden skriver SB på en måde, så spændingen bliver mere og mere intens. Det er umuligt at lægge bogen fra sig, før sidste side er læst, og så bliver man alligevel lidt trist over, at den allerede var slut. Super!!
Den har været længe ventet og blev hurtigt læst! Den er knaldhamrende spændende fra start til slut. Jeg håber ikke Sara Blædel er helt færdig med Louise Rick, men det kunne godt tyde på det.
Denne bog er spændende lige fra den 1. side. Absolut en af de bedste bøger i serien om Louise Rick. Bogen tager et meget aktuelt emne op, nemlig aktiv dødshjælp. Jeg kan rigtig godt lide, at der ikke er en masse referencer til de tidligere 8 bøger, det syntes jeg nemlig der var alt for meget af i dødesporet. En bog der bestemt kan anbefales. Ærgeligt det er den siste i serien, men når det skal være, syntes jeg Sara Blædel formår at slutte godt, man sidder ikke tilbage med en masse uafklarede spørgsmål.
Sara har her skrevet om et meget ømtåleligt emne. Enten er man for eller imod problemstillingen. Denne gang kommer vi helt tæt på Louise og Eik. Hvem er det der går og pløkker folk ned? Louise finder hurtigt en sammenhæng, men problemer på hjemmefronten skal tackles sideløbende. Eik tumler med fortiden, og lukker helst ikke Louise ind i det. Knaldgod bog!
Sara Blædel's 9 krimi om Louise Rick. Dette er en velskrev og super god krimi, om det at få hjælp til at dø, hvis man er alvorlig syg. Kvinden der er meldt savnet, dukker pludselig op, Da hun bliver skudt i sit eget hjem i Bristol i England. Selve moretfår stor betydning for makkerparret/kærsteparret Louise og Eik. Da Eik ender i det Engelske politis søgelys. Samtidig går Louises veninde Camilla, som er reporter ind i jagten på at finde ud af hvad kvinden Sofie har lavet i alle de år, hun har Været savnet. Og det er ikke så lidt hun finder ud af. Læs den. I vil ikke blive skuffet.
Det er svært at vente på den næste Sara Blædel bog. Et meget aktuelt emne, og man ikke lade være med at tænke, både for og i mod, mens man læser. Alt i alt, endnu en god bog med Louise Rick og hendes..
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display