Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til skolestart - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kvinden i toget

af Paula Hawkins

Indbundet, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

197,95 kr
Spar 102,00 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 80 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.
Tørst
Jo Nesbø
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 188 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

24 boganmeldelser af Kvinden i toget
Et af holdepunkterne i Rachels liv, er hendes daglige tur med toget, hvor hun kører forbi sit gamle hus, hvor hendes eksmand og hans nye kone bor. Rachels liv er i øvrigt ved at falde fra hinanden; hun drikker og er i tvivl om sine egne minder i forbindelse med en kvinde, der forsvinder i nærheden af hendes gamle hus. Jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig og glæder mig til at se filmatiseringen senere på året!
Spændende psykologisk thriller hvor man følger Rachel, Megan og Anna og hvordan deres liv flettes ind i hinanden. Megan er forsvundet og Rachel har set noget ud af togvinduet og Anna er frustreret over Rachels konstante indblanding i hendes familieliv. Jeg synes plottet er skruet rigtig godt sammen og anbefaler den varmt.
Rachel er en enlig kvinde, som er blevet forladt af sin mand til fordel for en anden kvinde. Hun lever en ensom tilværelse, for hun har meget få venner og familie, hun har også mistet sit arbejde og kæmper samtidig med et alkoholmisbrug. På trods af, at Rachel ikke har noget arbejde rejser hun alligevel med toget ind til London hver eneste morgen. Hver eneste morgen standser toget uden for et bestemt hus. I huset bor et ungt og smukt Pat, som Rachel nyder at betragte, hun betragter parret om det perfekte Pat og drømmer om hvor skønt et liv parret har sammen. Men en dag sker der noget for Rachel, som både ryster hende og ændrer hendes liv markant. Kvinden i huset meldes kort tid efter forsvundet og Rachel bliver involveret i eftersøgningen af den forsvundne kvinde. Men kan og vil Politiet stole på Rachel? " Kvinden i toget" er Paula Hawkins debut som thrillerforfatter og bogen bliver snart filmatiseret. " Kvinden i toget" deler vandene blandt anmelderne har jeg læst mig frem til. Nogle er meget begejstrede, fordi de finder den meget spændende med mange uventede drejninger mens andre ikke bryder sig om bogen, fordi de synes handlingen er meget sløv og langtrukken, ja flere har endda opgivet at læse bogen færdig, fordi der ingenting skete i bogen. Jeg forstår virkelig godt begge holdninger. For at være ærlig så tænkte jeg flere gange undervejs: " Kom nu i gang med den handling" " Sker der ikke snart noget"? Jeg synes også det var lidt en kamp for mig at fortsætte med at læse videre i bogen, men jeg VILLE læse den færdig, fordi jeg ville have slutningen med. Jeg blev rigtig glad for at have læst bogen færdig, fordi slutningen overraskede mig utrolig meget, jeg havde gættet lidt af plottet, men jeg sad virkelig med med åben mund over slutningen, hvor der virkelig blev vendt op og ned på nogle ting. Jeg kan virkelig anbefale " Kvinden i toget" til nye læsere, men nye læsere skal være forberedte på, ar deres tålmodighed bliver sat på en meget hård prøve, det gjorde min i hvertfald, for bogens handling kan virke meget sløv og lang tid om at komme op i omdrejninger.
Jeg var nødt til at læse denne bog, for den har fået meget flotte anmeldelser og så syntes man jo liiigggeee man skal være med på vognen. Jeg kan godt forstå hvorfor den har fået så fine anmeldelser selvom den ikke er let at læse og indimellem fik jeg næsten lyst til at stoppe med at læse den. Også fordi den er meget psykologisk - og det er nok ikke helt min kop te. Det er bestemt ikke en "normal" krimi med en detektiv der løser gåden. Næ - det handler om en alkoholiseret kvinde der dagligt kører med toget forbi det hus og den gade hvor hun boede før hun blev skilt. Virkelighed og fantasi blander sig for hende og hendes alkoholmisbrug hjælper ikke på sagen. Hun har igennem mange måneder fulgt med i livet hos et ægtepar der bor på "gaden". Hun ser dem på altanen morgen og aften og har digtet en verden op om den. Men så en dag.... ja - det må du selv læse (alt skal jo ikke afsløres her). Bogen skifter hele tiden mellem 3 kvinder: vores hovedperson, eksmandens nye kone og en kvinde der bor på samme gade som eksmanden og den nye kone. Denne skiften mellem de 3 personer gjorde det lidt svært at holde styr på hvem der fortalte og hvornår. Men når først man har styr på de 3 kvinder, så er det ikke et problem. Da først jeg kom godt i gang med bogen, blev jeg grebet. Det er en intens fortælling om kærlighed, jalousi, mord og misbrug. Jeg vil varmt anbefale den - og hold ud, hvis du syntes den er lidt sej i opstarten. Den er alle anstrengelserne værd.
Er simpelthen nødt til at give Kvinden i toget af Paula Hawkins 3 fantastiske glitrende fine stjerner - og så liiige en ekstra som ikke er helt så stor at den når op på 4. Jeg havde ualmindeligt svært ved at komme i gang med denne thriller som ellers er en #internationalbestseller Skrivemåden - springene i tid, sted og personer forvirrede mig og jeg skulle lige have styr på hele persongalleriet inden jeg blev fanget. Men fanget blev jeg i en grad hvor den faktisk var svær at lægge fra sig. Jeg er vil med bøger hvor jeg bare "slet ikke har set dén komme" og overraskes af en særdeles fed twist i historien, og det får jeg her. Jeg bliver fanget af især Rachels liv som den sølle stakkel hun er - druknet i sine egne sorger over tabet af en fantastisk mand som forlod hende til fordel for en anden kvinde. Rachel der lever gennem sin fantasi hvor hun drømmer sig til bedre liv end det hun har - og drømmer sig tilbage til det hun havde - men måske var det liv hun har mistet også bare en nødvendig psykologisk illusion der har trådt i stedet for virkelighedens hårde verden... En bog der er dybere end som så.
Jeg havde glædet mig til at læse denne bog efter den store omtale, den har fået. Men den er for langtrukken til min smag, så måtte opgive lidt over halvvejs.
Her er tale om en virkelig god thriller, som holdt mig oppe det meste af natten. Rachel elsker at sidde og kigge ud af toget på vej til og fra arbejde og kigge ind i de forskellige beboeres huse, mens hun dagdrømmer og fantaserer om deres liv. Hun bygger en romantisk historie op omkring hendes yndlingspar, som hun navngiver Jess og Jason, og hun drømmer om, hvordan de lever lykkeligt sammen i kærlighed og idyl. Lige indtil den dag, hvor hun ser noget, hun ikke skulle have set, og Jess forsvinder. Så bliver Rachel pludselig viklet ind i en forbrydelse, som hun ikke kan gennemskue. Denne bog var det helt store samtaleemne, da den udkom i 2015, og den strøg ind på førstepladsen på de amerikanske og engelske bestsellerliste og blev dermed verdens hurtigst sælgende debutbog, og det er ikke uden grund. Jeg er vildt begejstret for den alkoholiserede fortæller, hvor man hele tiden er i tvivl om, hvad der er virkelighed og fantasi. Plottet er genialt og svært at gennemskue, da fortælleren ikke er helt pålidelig, så spændingen bliver holdt næsten til sidste side. Den er nervepirrende og så levende skrevet, at jeg kunne høre toget hvine, når det bremsede, og mærke kulden, når Rachel gik ude i regnen. Jeg vil have meget mere fra Paula Hawkins!
En hel bog om en sølle, fordrukken kvindes fantasier skrevet i dagbogsform kan åbenbart få en hel verden til at falde i svime. På forsiden står der, at det er en Thriller (oversat Gyser), men på intet tidspunkt fik den mig til at gyse. Rachel er Kvinden i toget, men der er også 2 andre kvinder, Anna og Megan, som også fortæller deres historier i jeg-form, og her er det, at det skrider for forfatteren ved at lade den ene person fortælle om, hvordan hun bliver myrdet. Den holder altså bare ikke!! Havde det været en elev i 9.klasse, der skrev sådan i en stil, ville der være kommet fede, røde streger under det uladsiggørlige. Spring den over! Den er ikke værd at spilde sin tid på.
Da jeg gik i gang med bogen, var det med lidt blandede forventninger.. Jeg havde i starten lidt svært ved at placere de 3 kvinder, som bogen omhandler (specielt fordi man følger dem på forskellige datoer. Pludselig tog historien fart, og dette gjorde at jeg havde svært ved at ligge bogen fra mig. Jeg havde slet ikke tænkt på den slutning som bogen fik. Ikke sidste bog jeg læser af Paula Hawkins.
Jeg kunne faktisk rigtigt godt lide denne bog! Den startede lidt langsomt, men da den er skrevet i en slags dagbogs-form, læser man sig hurtigt frem i handlingen, og pludseligt tog den fart. Man følger 3 kvinder - primært Rachel, som er bogens primære fortæller, og dernæst Anna og Megan. Rachel er svær at holde af. Hun har problemer med alkohol, er blevet skilt og fyret, og lever et ensomt og trist liv. Dagligt tager hun toget, hvorfra hun har udsigt til sit tidligere hjem. I et nabohus bor der et ungt par, der minder hende om sin egen lykkeligere fortid, og når hun ser dem fra sit togsæde, opdigter hun historier i sit hoved, vedrørende de to og deres samliv. Alt dette sker i bogens begyndelse, men hurtigt foregår al handling udenfor toget. Skæbnen vil, at Rachel kommer til at mødes med det unge par, samt med sin eksmand og dennes nye kone. De fem personers skæbner bliver sammenfiltret i et væv af usandheder, tilfældigheder og mord. Det er en handling der holder én på tåspidserne, fordi der undervejs er mange ender der skal knyttes, og mange tvivlsspørgsmål der skal besvares. Et af de primære omdrejningspunkter er opklaringen af det omtalte mord, og jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig, da jeg var ivrig efter at læse videre og finde nye svar. Det er ekstra spændende, da de tre involverede kvinder bliver kædet sammen i begivenheder omkring mordet, der gør, at man kan begynde at lægge to og to sammen.
Beskrivelsen bag på bogen, synes jeg, lægger op til en spændende fortælling. Det bliver istedet en lang og småkedelig historie, der ikke lever op til mine forventninger. Spild af tid og penge, når der nu er findes mange gode og bøger.
Okay, jeg giver mig. Den her var sygt spændende... jeg åd den råt hen over juledagene. Nervepirrende og ikke særlig nem at gennemskue og når du først har gennemskuet hvem morderen er bliver det hele bare endnu mere nervepirrende. Historien handler om en kvinde der er blevet droppet af hendes mand, har slået sig på flasken og har mistet sit job og sit hjem. I et patetisk forsøg på at opretholde en facade over for sin udlejer kører hun stadig tog ind til byen hver dag. Fra sit vindue i toget ser hun ofte et ungt par i et hus og hun fantaserer om dette unge par og deres perfekte liv. Lige til hun en dag ser kvinden kysse en anden mand, for derefter at forsvinde sporløst. Hvad er der mon sket med hende? Hovedpersonen bliver nød til at fortælle politiet hvad hun ved... og derfra ruller det sig så ud, for selvfølgelig tror politiet ikke på en alkoholiseret arbejdsløs kvinde, der drikker så sanseløst meget at hun er gul og blå og ikke kan huske hvorfor.
Havde glædet mig til at skulle læse denne bestseller i julen. De første 50 sider var gabende kedelige. Nå den måtte jo blive bedre :-) Fik kæmpet mig igennem 100 sider, stadig kedelig. På side 140 måtte jeg desværre opgive kampen. Øv Sidder bagefter og tænker om jeg så alligevel er gået glip af noget siden den har fået så meget ros. Tja måske får den en ny chance en dag.
Rachel er alkoholikerog tager toget hver dag på samme tidspunkt. Cathy som hun bor hos må ikke vide hun er blevet arbejdsløs. Hver dag standser toget det samme sted og Rachel kan iagttage sin eksmand og hans nye familie, i sit forhenværende hjem. Hun iagtager også genboen og forestiller sig det perfekte liv. Men en dag er kvinden i genboens hus væk! Megan, den forsvundne kvinde, Anna , den nye kvinde i Rachels gamle liv og Rachel selv skiftes til at fortælle historien i bogen. Jeg købte bogen med høje forventninger, forblændet af overskriften: Den hurtigst sælgende thriller i verden. Jeg har brugt ufattelig lang tid på at læse den. Den er utrolig langtrukken. Velskrevet er den dog, derfor får den 2 stjerner.
Nu har jeg endelige fået læst Kvinden i toget og den er laaangsom. Måske endda smule for langsom til mig. Jeg blev dog fanget af bogens sidste halvdel og læste dem forholdsvis hurtigt. Den måde, hvorpå jeg stille og roligt fik sympati for Rachel og plottets ondskab blev afsløret, synes jeg, er ret godt. Den handler om den alkoholiserede Rachel, der er fyret fra sit arbejde, men som alligevel hver dag tager toget ind til London. Fra toget følger hun med i livet i husene, hun kører forbi. Specielt følger hun et par, som bor i den samme gade, som hun selv boede i med manden Tom. der forlod hende til fordel for en anden kvinde med hvem, han nu har et barn. Bogen er mere en thriller end en krimi, for selve den politimæssige opklaringsdel fylder ikke ret meget og er uinteressant, hvorimod det psykologiske spil og de indbyrdes relationer er bogens styrke. Jeg tænker, bogen er hypet for meget som en krimi/thriller, for det er ikke der, dens værd ligger for mig. Jeg har dog erfaret at genren hedder " domestic noir" . Jeg er glad for at have læst bogen og kan anbefale den, hvis man kan nyde psykologiske thrillere.
Kvinden i toget er en super fed thriller med indtil flere overraskelser undervejs. Kvinden i toget er anderledes på den fede måde. Den fortælles af tre meget forskellige kvinder, hvis historier ganske langsomt flettes sammen og får stor betydning for for dem hver især. Det er en spændende fortælling, der stille og roligt kryber ind i hovedet på kvinderne og læseren og sætter fokus på, at tingene sjældendt er, som de ser ud på overfladen. Hop med på toget og lad dig forføre sammen med Rachel, Megan og Anna. De har en historie at fortælle og den er værd at lytte til :-)
Det er en rigtig RIGTIG god bog! Men den får ikke den sidste stjerne, da jeg skulle have læst en del af den før den virkelig fangede mig. Men det må jeg så sige at den til gengældt gjorde til sidst :-)
Vær forberedt på, at hvis du først står på toget, så kan du ikke stå af igen! Hold tungen lige i munden, mens du læser ’Kvinden i toget’, der er meget på spil. Bogen er spændende fra første side, og jeg havde ikke lyst til at lægge den fra mig i starten. Halvvejs i bogen kunne jeg dog godt have ønsket mig lidt mere tempo. Sympatien for de medvirkende skifter flere gange undervejs, og man overraskes gang på gang af nye oplysninger og vinkler på sagen. En god krimi indeholder overraskelser, og det synes jeg bestemt, at bogen gav.
Når man sidder i toget, kommer man ofte til at se sig omkring. Det man ser, bliver straks lageret og man danner en mening. Man fastholder denne, da man jo er på farten og ikke har tid til at stoppe op, og spørge om det nu var korrekt opfattet. Det gør denne bog, men den drejer og snor sig samtidig. Jeg var i starten vældig begejstret, men det aftog hurtigt. Jeg er ikke fan af, at alle personer skrives i JEG form, det er forvirrende for mig, at man følger disse og skal veksle sine indtryk efter hvilken person jeg læser som. Jeg vil alligevel anbefale den, da den overrasker.
Det er en nervepirrende psykologisk thriller, som virkelig overraskede mig. Den blev læst på ganske få dage fordi den bare var så spændende. Jeg nåede mens jeg læste bogen, at tænke mange tanker omkring om det var mord, eller ej – og hvis det var, hvem var så morderen. Jeg ændrede mit syn flere gange. Jeg havde ikke slet regnet slutningen ud. Det var et sandt mysterium. Jeg forstår godt hvorfor at denne bog er elsket af mange. Jeg er hermed selv en af dem. Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen tvivl om, at “Kvinden i toget” er velskrevet, men hvorfor netop denne bog har taget verden med storm, har jeg ikke noget svar på. Mine kriterier til en god bog er, at jeg kan leve mig ind i historien, har sympati for hovedpersonen og helst skal have svært ved at lægge bogen fra mig – sådan havde jeg det ikke med “Kvinden i toget”. En thriller skal gerne være spændende og måske endda lidt uhyggelig – det synes jeg ikke, at “Kvinden i toget” er. Måske skyldes det, at karakteren Rachel fremstår utroværdig, og bogen kan endda virke useriøs, hvilket er ærgeligt, da selve plottet ligger op til en spændingsroman. Jeg kender ingen, der ville gribe verden an, sådan som Rachel gør det, og hun minder mig egentlig lidt om karakteren Bridget Jones fra Helen Fieldings bøger. Til gengæld kan jeg godt lide, den måde bogen er bygget op på. I hver andet kapitel tages der udgangspunkt i Rachel, og i de andre kapitler tages der udgangspunkt i en af bogens øvrige karakterer. Det skaber et nuanceret billede af begivenhederne, og giver os en viden, der er vigtig for historien. Samtidig formår Paula Hawkins at holde læseren hen, og først til sidst afsløres det, hvad der er sket med den forsvundne kvinde (og endelig træder Rachel i karakter). Selvfølgelig skulle den hurtigst sælgende debutroman læses, men desværre bliver jeg aldrig rigtig fanget, og “Kvinden i toget” er derfor ikke en bog, jeg behøver at have stående i min bogreol.
‘Kvinden i toget’ omhandler Rachel Watson, Anna Watson og Megan Hipswell. Det er en historie der tager fat i kraven på læseren, og tager dig med ind i en historie, hvor karaktererne, stemningen, og plottet drager dig til at læse ‘’bare’’ en side mere også endnu en side mere, og tilsidst er du midt inde i en bog, du er nødt til at kende slutningen på. Bogen er delt op i kapitler hvor historien bliver fortalt ud fra flere forskellige synspunkter, og det er derfor jeg siger at bogen ikke omhandler bare én person. Bogen kan være en smule forvirrende at læse netop af den samme grund, hvor datoer også er meget vigtige for historiens gang. Stemningen i bogen får mig som læseren til at hænge fast ved historien, og ikke kan få mig til at lægge bogen ned. Den er utroligt spændende, og det ved du først når du rent faktisk har lagt bogen fra dig, og træder ud i din hverdag igen. Det er lang tid siden jeg har læst en bog, der rammer mine tanker når jeg ikke læser den, og jeg får en lille gnist af spænding i maven, når jeg starter på en ny side. Stemningen i bogen er ikke en kuldegysende følelse, men når man sidder og læser den føler man, at på næste side sker der noget, måske sker der noget på siden efter den. Meget spændende, og ja, meget gribende. En af faktorerne der gør den spændende, er at der er flere forskellige personer, der giver læseren informationer om den samme historie, og bogen er et stort puslespil, hvor man som læser , når man først læser den , sidder med en masse puslebrikker der skal samles. Jeg vil sige at målgruppen til denne her bog er en moden målgruppe. Sproget er kort, konkret og nogle gange gennembrydende og hårdt hele bogen igennem, og jeg er meget interesseret i hvordan sproget er blevet brugt som virkemiddel i Paula Hawkins bog :” Kniven i mit hjerte drejer rundt og rundt og rundt “ - En af mine ynglings sætninger, jeg vil huske fremover. Den måde sproget bliver brugt på og historien bliver fortalt er meget moderne, og nutidig med f.eks det at læse nyheder på telefonen, på tablet og at der bliver læst bøger på Kindle. Hele bogen er solidt skrevet, og det her er en af de værker, jeg med glæde vil have stående på min bogreol, og jeg kommer helt sikkert til at læse den her bog igen, fordi den har et så spændende plot, at jeg sad nogle gange og spændte mine kæber, eller sad med skuldrene oppe om ørerne, fordi en side spørger efter en side mere.
I denne medrivende Thriller/krimi, følger vi Rachel. En fraskilt kvinde der er inde i en mørk og trist periode af hendes liv. Vi følger hendes besættelse af et fremmed par. Da kvinden en dag forsvinder, lykkes det Rachel at blive blandet dybere og dybere ind i sagen om den forsvundne kvinde. Kvinden i toget kan varmt anbefales, er man til bøger med masser af spænding. Og som er svær at lægge fra sig igen. Dette er helt sikkert en bog man må og skal læse.
En spændende thriller med et godt, gennemført komplot, hvor man hele vejen i gennem bogen bliver ledt i forskellige retninger af morderen. Bogen kan til tider være forvirrende og træg at komme igennem, da man følger 3 kvinder, og oplever tingene gennem deres øjne, det skaber lidt forvirring om, hvem hvad og hvor, men når man finder sammenhængen, er det som om man lige skal læse 5 min mere. Bestemt værd at læse, og er sikker på at anden gang vil give en komplet "lige 5 min mere" oplevelse.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display