Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Lazarus

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 314 kr
Spar 48 kr
266 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

314 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Nu udkommer den syvende bog om Joona Linna!

 

I Oslo bliver en mand fundet død i en lejlighed. Da politiet tilfældigvis åbner fryseren i køkkenet, gør de et skrækindjagende fund. Ofret viser sig at være en hidtil ukendt gravrøver og trofæsamler. Få dage senere kontakter en tysk politikommissær Joona Linna, for at få hjælp til en mordsag på en campingplads i nærheden af Rostock. Mønstret som begynder at tegne sig, er både sindssygt og umuligt at ignorere. Nogle vil betragte det, at genopstå fra de døde, som et mirakel - andre vil kalde det et mareridt.

 

"Lazarus" er det syvende bind i serien om kriminalkommisær Joona Linna. Bag pseudonymet Lars Kepler, gemmer sig det svenske ægtepar Alexander og Alexandra Ahndoril. Du kan også købe de tidligere bøger i serien, til en billig medlemspris, lige her på Plusbog.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702169171
Forlag:
Gyldendal
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702169171
Indbinding:
Indbundet
Sider:
560
Udg. Dato:
2 nov 2018
Oplagsdato:
20 maj 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 154mm H: 228mm D: 44mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Lazarus
Lars Kepler
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af CINEMANDRUP den 24. december 2018
Netop som du troede, at et ganske særligt mareridt var overstået for Joona Linna, vækkes hans største frygt til live i dette syvende bind i en historisk krimiserie. Der gøres et gruopvækkende fund i en lejlighed i Oslo, da politiet åbner fryseren. Manden viste sig at være en trofæsamler/gravrøver, men det er ikke hvilket som helst trofæ han har samlet sig. Oveni det, tegner der sig et skræmmende mønster få dage efter i forbindelse med en mordsag på en campingplads. Intet virker tilfældigt, men alt peger på at nogen eller noget forsøger at få Jonna Linna frem i rampelyset igen… på en nådesløs måde. Man kunne fristes til at tro, at i og med at vi er i gang med syvende bind i serien om Jonna Linna, at der ej længere ville være kød på serien, men så skal jeg da love for at man som læser tager fejl, hvis det er tanken. Den skuffer på ingen måde, men fastholder det knyttende bånd til seriens stærke bagkatalog og bidrager med yderligere en frygtindgydende god historie, som er yderst levende i sin fortælling. Vi får med denne bog nogle dybere spadestik ind i Joonas psyke og der tilføjes mere til karakteren og omgangskredsen samtidigt med, at du tydeligt mærker den frygt der ramler ind over ham, som en stormflod. I denne bog vækkes et helt særligt mareridt til live, som skal forblive usagt, men sikke en cliffhanger. Den uomtvistelige skønne tilgang forfatterne har til historiens flow er intet mindre end wunderbar og fortjener, at blive læst. At komme så meget ind i en bestemt tankegang på en som kan være så forudseende virker skræmmende effektivt. Derfor skal du læse bogen: Dette bind vil på ingen måde skuffe dig, hvis du er fan af serien. Det kræver dog, at du har læst de foregående for at vide hvad der foregår, men det i sig selv er jo også en gave, når det er så god en serie. Du vil nyde Keplers forfatter kunst på sit høje plan og en bog som får dig på en rejse af frygtindgydende indsigt i menneskets psyke. Joona Linna fremstår stærkere, mere sårbar, men også mere fokuseret end nogensinde. Joonas Mareridt er med denne bog begyndt på ny – på den fede måde for os som læser.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage