SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Leiths Cookery Bible: 3rd ed.

Leveringstid: 4 - 6 hverdage
Vores normalpris 369 kr
Spar 50 kr
319 kr
Fragt pr. ordre 0 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

369 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Covers soups, first courses, vegetable dishes, salads, main courses, stocks, sauces, dips, spreads, puddings, cakes, canapes, snacks and garnishes. This title includes 1,400 recipes ranging from classics such as Cheese Souffle and Steak and Kidney Pie to innovative recipes such as Salmon and Plaice Ravioli and Red Onion and Polenta Tart.
Sprog:
Engelsk
ISBN-13:
9780747566021
Forlag:
Bloomsbury Publishing PLC
ISBN-10:
074756602X
Indbinding:
Indbundet
Sider:
880
Udg. Dato:
20 okt 2003
Oplagsdato:
20 okt 2003
Udgave:
Dimensioner:
B: 251mm H: 196mm D: 59mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele