plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Levende og døde i Winsford

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 299 kr
Spar 53 kr
246 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
LEVENDE OG DØDE I WINSFORD af Håkan Nesser er en bog om at flygte fra sit gamle liv. Om forsøget på at nå til en afklaring. Og om måske at starte forfra, til trods for at man ikke længere er helt ung.
 
Det er en november aften i Winsford i det sydvestlige England. En kvinde ankommer sammen med sin hund. Hun flytter ind i et ensomt beliggende hus på heden. Hun bruger ikke sit rigtige navn. Hendes hensigt med besøget er uklar. Mellem tornebuske, tåge og vildheste vandrer hun, og hun har bestemt sig for at overleve sin hund. 
Hun har en fortid og en historie. Men hvad er der sket med hendes mand? Hvem var? Og er der nogen, der leder efter hende? 
 
"Når Håkan er god, er han skidegod, den bedste blandt ligemænd i Norden. Ja, lad os bare tage den skandinaviske mund fuld og skrive hele verden. Den mundfuld ligger ligefor med ' Levende og døde i Winsford'." Politiken ? ? ? ? ?
 
"Håkan Nesser skriver varmt og underholdende i 'Levende og døde i Windsor'". Børsen ? ? ? ? ?
 
"Udspekuleret komponeret og ganske mesterligt skrevet." Nordjyske ? ? ? ? ?
 
"Håkan Nesser opbygger det hele på forbilledlig vis, så man som læser ser det ene fantastiske scenarie efter det andet for sig." Weekendavisen
 
"Der er kort sagt tale om en bog, der indbyder til både adspredelse og fordybelse. Den er let læst, men svær at slippe, ikke mindst fordi tågen fra heden ligger tungt over ens tanker længe efter." BT
 
”Det er dystert og mørkt og samtidig umådeligt smukt. Gennem hele bogen ligger en tone af tristhed, iblandet underspillet uhygge og en poetisk refleksion, der både er beroligende og foruroligende." Århus Stiftstidende, 5 stjerner ? ? ? ? ?
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771460926
Forlag:
Modtryk
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771460926
Indbinding:
Indbundet
Sider:
363
Udg. Dato:
22 aug 2014
Oplagsdato:
22 aug 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 151mm H: 221mm D: 36mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Levende og døde i Winsford
Håkan Nesser
Plusbogs
medlemmer giver
3 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 05. januar 2017
”… som er lige så svær at opdage som en elefant under et lommetørklæde.” Den slags udtryk vrimler det med i Håkan Nessers prisbelønnede bog. Og beskrivelser. Både af natur og mennesker. Det er lige før, man føler, at man er der. Maria lejer et ensomt beliggende hus i det sydlige England og fortæller alle, der spørger, at hun er der for at finde ro til at skrive. Men baggrunden er en helt anden. Hver dag går Maria lange ture med sin hund Castor, og det er her, beskrivelserne kommer, og der er næsten for mange gentagelser. Jeg talte godt nok ikke, hvor tit der står, at hun har en aftale med Castor om, at hun overlever ham, men det er tit. Det er bestemt ikke en krimi i gængs forstand. Der går lang tid, uden at der sker noget og efter et lille højdepunkt, går der endnu længere tid, inden der igen sker noget spændende. Selv om beskrivelserne er smukke og sproget dejligt, kedede jeg mig ind imellem. Jeg fik bestemt ikke forstyrret min nattesøvn, snarere tværtimod.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage