plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Løgnens Træ

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 191 kr
Spar 35 kr
156 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

191 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Løgnens træ er en dyster og mystisk fortælling, der finder sted i 1860’ernes England.

Faiths far er videnskabsmand og bliver fundet død under mærkelige omstændigheder, og selv om tidsånden og overklassens syn på kønsroller har svært ved at acceptere en pige, der leder efter svar, begynder Faith at eftersøge spor blandt sin fars efterladte ejendele. Hun finder hans dagbog fyldt med nedkrassede noter og teorier, skrevet af en mand, der er drevet ud på kanten af galskab. Dagbogen fortæller om et mærkeligt træ, der vil afsløre en sandhed, hvis man fortæller det en løgn. Jo større løgnen er, jo større er den sandhed, træet vil afsløre til gengæld. Faiths søgen efter løgnens træ bringer hende i fare, for hun opdager, at hvor løgne forfører, så kan sandheden knuse dig …

 

Frances Hardinge er en engelsk forfatter til flere bøger til unge, bl.a. Flyv på nattens vinger fra 2007. For Løgnens træ fik hun den meget sjældne ære både at vinde den engelske pris Costa Book Award for bedste bog til børn og unge – samt for den bedste bog af alle.

 

”Det kommer overhovedet ikkle som en overraskelse for mig, at Frances Hardinge, vinder af Costa Children’s Book Award 2015, nu også har vundet den overordnede pris Costa Book of the Year for hendes sublime roman Løgnens træ. … Det er ikke kun en sejr for børnelitteraturen – det er en sejr for litteraturen selv.”

Phillip Womack, The Telegraph

 

”Brilliant: mørk, spændende og yderst original.”

Patrick Ness, Monster

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740611274
Forlag:
Artur
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740611272
Indbinding:
Indbundet
Sider:
400
Udg. Dato:
31 okt 2016
Oplagsdato:
31 okt 2016
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 143mm H: 221mm D: 38mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele