Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Lone Star

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 299 kr
Spar 43 kr
256 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

"Min far er astronauten, der vender hjem i slutningen af Stanley Kubricks film "Rumrejsen 2001". Han ser sig selv sidde i en stor seng, det ene øjeblik et barn, det næste en olding. Ansigtet gennem visiret i astronautdragten siger: »Hvor blev tiden af?«"

Da Mathildes stedfar dør, stiller Mathilde spørgsmålstegn ved hvad der mon vil ske, hvis hendes egen far pludselig dør ovre på den anden side af Atlanten. Vil der være nogen der ringer til hende? Hele sit liv har hun været på lang afstand af en vigtig historie, som hun selv er en del af. Af frygt for at fortiden skal gå til grunde i hendes egen hukommelse, går hun i gang med at skrive bogen. Bogen om sin far, som hun altid har vidst at hun skulle skrive. 

Det er historien om en far og en datter, og om alt det der skiller dem ad. Atlanterhavet, sproget og en stedmor af mytologiske dimensioner. Og om tiden, der nådesløst går. En dag er vi voksne, og barndommen ligger uigenkaldeligt bag os, fuld af huller og fortrydelser.

Men faren er endnu levende, og datteren er fuld af vilje. I anden halvdel af bogen mødes de i hans fødeegn i en lille by i Texas. Kan hun gøre slægtens sted til sit eget? De lejer et lille hus på prærien, og kører sammen rundt i en blafrende blikbil. De besøger slægtninge, døde som levende. Texas' historie filtrer sig sammen med familiens. De sidder på verandaen i hver sin gyngestol og ser himlen sortne.

LONE STAR er en roman om fædre og døtre, tilhørsforhold og om at overvinde enorme afstande. Om at være levende, og om at se og forstå – og elske alligevel. Bogen er skrevet af den dansk-amerikanske forfatter Mathilde Walter Clark. Du kan også finde tidligere værker af forfatteren her hos Plusbog.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740042610
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740042618
Indbinding:
Indbundet
Sider:
448
Udg. Dato:
16 aug 2018
Oplagsdato:
28 jan 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 154mm H: 218mm D: 39mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Lone Star
Mathilde Walter Clark
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Mie Jonassen den 26. februar 2020
Jeg ville så gerne have elsket denne her bog! Desværre kedede jeg mig lidt for meget, især i anden del af bogen, hvor hun rejser til Texas for at være sammen med sin far. Desuden var det næsten umuligt at holde styr på de mange slægtninge og det var med til at man mistede lidt overblik og interesse. Her ville det stamtræ som hun fortæller, at hende og hendes far lavede, ville have gjort underværker! Barndomserindringerne er rigtigt fine og især beskrivelsen af hendes, alt andet end raske, stedmor er fantastisk. Alt i alt et rigtigt smukt sprog og en fin fortælling.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage